Kahve Falında Çıkan Semboller

Kahve falında çıkan bu sembolleri (kelebek, yıldız, yılan, güneş, tavşan, at, kurt ve horoz) açıkladığım bir yazdı oldu. Keyifli okumalar.

Kahve Falında Çıkan Semboller

Kelebek: Fal sahibinin kalbinde biri olduğuna işaret eder. Aşk anlamına gelir. İlişkisi olmayan kişi için âşık olduğu kişi tarafından bir karşılık geleceğine ve mutlu bir ilişkileri olacağı anlamına gelir. İlişkisi olan ya da evli olan kişiler için ise hayatınızdaki kişilerden sizi çok mutlu edecek bir sürpriz gelebilir.
 
Yıldız: Falda görülen yıldız şans anlamına gelmektedir. Şansınızın açılacağı bir döneme gireceksiniz. Başka bir anlamı da uzaktan bir misafirin size geleceğine işaret eder.
 
Yılan: İyi bir anlama gelmez. Fal sahibinin bir düşmanı olduğuna işaret eder. Kötü olayların da habercisidir. Zor ve can sıkıcı günlerin geleceği anlamına gelir.
 
Güneş: Fal sahibinin geçirdiği kötü günlerden sonra aydınlık, ferah günlere çıkacağına işaret eder. Hayatında birisi olanlar için o kişiyle evlenecekleri anlamına da gelmektedir.
 
Tavşan: Falda tavşanı hem olumlu hem olumsuz anlamda görebiliriz. Yaşanılan duyguların kısa süreli olacağına işaret etmektedir.

 
At: Fal sahibi bekâr ise yakında bir kısmeti çıkacağına ve bir evlilik gerçekleşeceğine işaret etmektedir. Evli kişiler için ise maddi anlamda çok kazançlı bir döneme girecekleri anlamına gelir.
 
Kurt: Falda kurt kolaylık manasına gelmektedir. Hayatınızdaki zor işlerin daha rahat ve kolayca geçeceğine işaret etmektedir. Fal sahibinin bir yardıma ihtiyacı olduğunda yardımına hemen koşabilecek dostları olduğu anlamına da gelir.
 
Horoz: Fal sahibinin hayatında değişiklikler yapacağına işaret etmektedir. Fakat bu değişiklikleri yaparken dikkatli olmakta fayda var.