İkizler parasal açıdan krizde, Yengeç en mutlu günlerini yaşıyor! İşte günlük burç yorumları

5 Kasım Cuma gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

İkizler parasal açıdan krizde, Yengeç en mutlu günlerini yaşıyor! İşte günlük burç yorumları

5 Kasım Cuma gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 5 Kasım Cuma günlük burç yorumları:

Koç
Bir meslektaşınızın ziyaretinize gelecek ve canınızı epey sıkacak. Hatta dikkatli davranmazsanız bu kişi sizi bir tartışmanın içine çekebilir ve sizi çileden çıkarabilir. Kendinizden uzaklaştırmaya çalışın ve yolunuza bakın. Bu kişinin sizinle olan ilgisinin arkasında bir intikam ve işe göz dikme var. Kibar olun ama işler çığrından çıkarsa kapıyı göstermeyi ihmal etmeyin.

Boğa
Bugün birçok arama gelebilir. Bazıları uzakta yaşayan insanlardan bazıları da yakın arkadaşlarınızdan olabilir. Partnerinizle olmak için endişe duyduğunuz bir süreç geçiriyorsunuz. Rutin bir ilişkiye geçiş yapmak sizi yorabilir. Çünkü aynı döngü nedeniyle birbirinizi kırmaya devam ediyorsunuz. Başınızda bazı kara bulutlar dolaşıyor. Bu sorunların büyük çoğunluğu da maddiyattan oluşuyor. Harcamalarınızı mutlaka planlayın ve ona göre hazırlığınızı yapın.

İkizler
Bugün finansal açıdan dikkatli olmanız gerekebilir. Faturaların ödenmesi, borçların yatırılması gerekebilir. Bununla başa çıkmak için moralinizi yüksek tutun. Temiz bir hava alın, yürüyüş yapın, enerjinizi boşaltın. Bir arkadaşınızı arayarak görüşme ayarlayabilirsiniz. Çok çalıştınız ve bunu fazlasıyla hak ettiniz.

Yengeç
Harika bir ruh halindesiniz ve heme hemen her şeyi yapmaya can atıyorsunuz. Fiziksel olarak enerjiniz çok yüksek. Bu nedenle egzersiz yapabilirsiniz. muhtemelen spora gitmeyi düşünüyorsunuz. Şehir dışına kısa bir yolculuk yapmak, yeni bir eğitim kursuna başlamak ya da yazı yazmayı denemek isteyebilirsiniz. İyimser bir gündesiniz bu nedenle de hiçbir şey moralinizi bozamayacak.

Aslan
Bugün uzakta yaşayan bir arkadaşınızla büyük bir bağ kurduğunuzu hissedebilirsiniz. Muhtemelen onu çok özlediniz ama bir türlü görüşme fırsatı yakalamış değilsiniz. Siz müsait olsanız o olamıyor, siz olmasanız o oluyor. Bu yüzden canınız sıkkın. Aramaya utanmayın ve telefon edin. Öyle ya da böyle bir şekilde görüşmek mümkün. Bunu yapmak tamamen sizin elinizde.

Başak
Çevrenizdeki insanların arasındaki ego çekişmeleri yüzünden bugünü gergin geçirecek olabilirsiniz. Aynı fikirde olmayan bir arkadaş çevresine sahipsiniz ve bu nedenle sürekli tartışmalar yaşanıyor. Tartışmaların dışında kalın ve canınızı sıkacak diyaloglardan uzak durun. Tartışmaya dahil olmayanlarla güzel bir akşam geçirebilir ve bu kavgaları yalnız bırakarak gününüzü kurtarabilirsiniz.

Terazi
Kişisel veya profesyonel olarak yaşamınıza değişimler olabilir. Bu size güvensiz ve endişeli hissettirecek. Bu duygulara kapılıp giderseniz sonu bitmeyen bir girdaba düşmüş olursunuz. Çok gerilim ve stres içeren bir gün olabilir. Rahatlamaya çalışın, kendinizi gidişata bırakın ve olacakları görün. Hayatınızın her hamlesini planlayamazsınız.

Akrep
Uzun bir yolculuğa çıkmayı ya da ileri derece bir eğitim almayı planlıyor olabilirsiniz. Bugüne kadar ertelediğiniz bu düşünceyi artık hayata geçirme vakti geldi. Sınırlarınızı zorladığınızı bilmek size daha iyi hissettiriyor. Aynı zamanda sizi durduran birisi de yok. Kendinizi şanslı hissetmelisiniz. Bu ay sizin ayınız. Aşk dolu bir gün geçireceksiniz ve partnerinizle olan uyumunuz size çok iyi hissettirecek.

Yay
Her şeyi bugün yoluna koyacaksınız ve bu nedenle moraliniz hızla yükselecek. Kendinizi hevesli ve tutkulu hissetmelisiniz. Yoksa yapacağınız ya da atacağınız her adımlar kötü sonuç verecek ve bundan dolayı da suçlu hissedeceksiniz. Özgüvenli halinize çok ihtiyacınız var. Bulun onu.

Oğlak
Bazı kötü deneyimler olabilir. Bu kariyer, aile, aşk, arkadaş ya da eğitimle ilgili olabilir. Hiç beklemediğiniz bir anda çok kötü çuvallayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sorunlar üst üste gelmiş durumda ve siz de bu durumdan bıktınız. Tavsiye vermeye ya da arkadaşlarınıza yaranmaya çalışmayın. Akışına bırakın. Çünkü her girişim büyük öfkeyle sonuçlanabilir. O sebeple sadece zamana bırakın ve olayların soğumasını bekleyin.

Kova
İşinizde büyük stres yaşıyorsunuz. Kısa süre içinde bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. Bol bol su tüketmeye özen gösterin, egzersizlerinizi aksatmayın. Baharatlı ürünler tüketmeyin. Bugün odak noktanız sağlığınızda olmalı. Yoksa büyük sorunları üstlenmek durumunda kalacaksınız.

Balık
Bugün romantik ve çok tutkulu hissedeceksiniz. Partneriniz ile buluşabilirsiniz. Aradaki buzları eritmenin vakti geldi. Sorunları bir kenara atın ve sevginizi birbirinize gösterin. Muhtemelen tam olarak böyle olacak ama küçük pürüzler yaşayabilirsiniz. Panik yapmayın ve kesinlikle pes etmeyin. Harika bir akşam geçireceksiniz.