İkizler büyük sorumluluk alacak, Yengeç büyük savaş verecek! İşte günlük burç yorumları

11 Kasım Perşembe gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

İkizler büyük sorumluluk alacak, Yengeç büyük savaş verecek! İşte günlük burç yorumları

11 Kasım Perşembe gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 11 Kasım Perşembe günlük burç yorumları:

Koç
Bugün kendinizi kandırılmış hissedebilirsiniz. Kalbinizin kırıldığını hissedecek ve arkadaşlarına bu durumu açıklayacaksınız. Bazı küslükler olabilir ve karşınızdaki kişinin egosunun inmesi için çıkışlar yapabilirsiniz. Herkes sizin ne kadar kırılgan ve saf olduğunuzdan bahsediyor. Bu yüzden başkalarının hayatınıza çok da karışmasına izin vermeyin.

Boğa
Bugün sinir bozucu bir huzursuzluk yaşayacaksınız. Sizi mutlu eden eylemlerin bu süreçte büyük önem arz ettiğinin farkına varın. Hayallerinizin peşinden gitmekten korkmayın. Çevrenizi değiştirmeniz gerekiyorsa bunu yapın. Korkmamayı öğreten insanlarla arkadaş olun. Biraz cesarete ihtiyacınız var. Bu cesareti de kendinizde bulacaksınız.

İkizler
İnsanlar bugün size birçok açıdan güveniyor. Bu nedenle onları sakın hayal kırıklığına uğratmayın. Ailenize, arkadaşlarınıza ya da aşık olduğunuz kişiye karşı sorumluluk hissedebilirsiniz. Bu sorumluluğun gerektirdiklerini yerine getirmeyi ihmal etmeyin. Elinizden gelenin en iyisini yapın. Kimse sizden mükemmel olmanızı bekleniyor. Ama sorumluluklarınızın farkında olan davranışları gerçekleştirmenizi umut ediyor. Bu sebeple de kendinizi de yormadan disiplinli hareket edin. Aşk hayatınızda işeler gayet yolunda gidecek.

Yengeç
Bugün duygusal bir savaş içine gireceksiniz. Mutlu ve özgür bir yapınız var. Çevrenizde bunu incitecek olan insanlar olacak. Siz de bu kişileri hayatınızda çıkarıp çıkarmama noktasında ikilemde kalacaksınız. Kendinize her zaman bir duvar inşa edin ve o duvarın aşılmasına engel olun. İnsanların hareketlerinin gözünüze batması muhtemelen. Ardından gelecek olan süreç ise soğumak ve ilişkiyi kesmek. O yüzden önleminizi erkenden alın.

Aslan
Bugün duygusal olarak kendinizi kararlı hissedebilirsiniz. Ama veriler konusunda kendinizden emin bir tavır sergilemiyorsunuz. Aşk hayatınızda ciddi sorunlar sizi bekliyor. Bu sebeple daha kırılgan ve mutsuz bir gün geçireceksiniz. Katı ve kuralcı birisiniz. Bugün koyduğunuz kuralları ezmek ya da es geçmek isteyenler olacak. Onlara haddini bildirin.

Başak
Dışarı çıkıp haftalardır gitmek istediğiniz bir etkinliği yapın. Bu sinema olabilir, tiyatro olabilir. Seçim tamamen size kalmış. Yalnız kaldığınız aktivitelerin de ne kadar keyif verdiğini görünce şaşıracaksınız. Sizinle ilgisi olmayan can yakıcı olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yakınlarınızın sizin desteğinize ihtiyacı var.

Terazi
Hayatınızda iki farklı gerçeklik var. Bu ikilem arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve aileniz bu konu üzerinde iki taraf oluşturacaklar. Hangisini seçeceğinize karar vermek elbette çok zor olacak. İki tarafı da anlayabiliyorsunuz ama size yakın olan yönü seçmek daha iyi hissettirebilir. Belki de iki uç nokta arasında bir köprü görevi görüyorsunuzdur.

Akrep
Hayal gücünüze dikkat edin ve bu duygularınızın kaçmasına engel olun. Kafanızda kurduğunuz büyük senaryolar, gerçekleşmediği zaman hemen yıkılmayın. Bugünlerde bazı maddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Partneriniz ise özgüvenli ve dik olmanızı bekliyor. Hayatınızı şekillendirmek için konu mankeni olmayı bırakın ve artık bir çıkar yol bulup adım atın.

Yay
Kalbiniz bugün doğru yerde ama bir şekilde istediğiniz şeyleri yapmakta zorlanıyorsunuz. Bugün duygusal ağırlıklı aktiviteler gerçekleştirin. Sergiye, sinemaya tiyatroya ya da istediğiniz neresi varsa oraya gidin. Zor bir gün geçireceksiniz. Eğlenceli ortamlardan ziyade, daha sakin ve kafa dinleyebileceğiniz bir ortamda vakit geçirmek sizi mutlu edebilir.

Oğlak
Belli bir alanda hayal kırıklığı yaşıyorsanız, bunun yeni bir yol izlemeniz gerektiğinin işareti olarak almalısınız. İşler sorunsuz ve kolay bir şekilde ilerleyecek. Yeter ki attığınız adım doğru ve mantıklı olsun. Gerçeklerle yüzleşmek gerektiğinin farkına varmalısınız. Hayali dünyanızı bir yana atın ve artık pratik dünyayla ilgilenin.

Kova
Bugün çok tutkulu bir gün geçiriyor olabilirsiniz. Varlığınız başkaları için anlam ifade edemeyebilir. Ama sevdiğiniz kişi için büyük anlamlar içeriyorsunuz. İki kişilik romantik bir akşam yemeği ayarlayın ve duygusal doygunluğu yaşayın. İş stresi aşk hayatınıza kötü etki etmiş olabilir. Bugün hepsini düzeltmek sizin elinizde.

Balık
Bugün biraz dengesiz bir gün yaşayabilirsiniz. Bir an için arkanıza yaslanın ve işlerin istediğiniz gibi gitmesi için dua edin. Bazen hayatınızı sadece şansa bırakmanız gereken günler gelir. İşte tam da o günlerden birindesiniz. Gideceğiniz yol, atacağınız adımlar kafa karıştırıcı olabilir. Belki de bugün karşınıza yepyeni bir aşk çıkabilir.