İhanetin tokadını yüzünde hissedenler de olacak, aşkın büyüsüne kapılanlar da! 21 Eylül Salı burç yorumları

21 Eylül Salı gününde bazı burçlar ihanetin acısını kalbinin en derinliklerinde hissedecek. Yani güvendikleri dağa karlar yağacak. Kova, aşkın ve tutkunun büyüsünde kaybolurken, Yay en zor günlerinden birisiyle karşı karşıya kalacak. Peki burçların bahtına bugün neler var? Haydi öğrenelim!

İhanetin tokadını yüzünde hissedenler de olacak, aşkın büyüsüne kapılanlar da! 21 Eylül Salı burç yorumları

21 Eylül gününde burçların genelinde depresif bir hava hakim. Bazı burçlar yalnızlığın dibini boylarken, bazı burçlar yakın çevresindeki ihaneti fark ederek büyük hüsrana uğrayacak. İşte 21 Eylül Salı günlük burç yorumları:

Koç
Bugün hakkınızda bazı tatsız dedikoduların çıktığını öğrenebilirsiniz. Yakın çevrenizdekiler arasından bir kişi sizin hakkınızda yalan yanlış şeyler söylüyor. Bu yüzden arkadaşlıklarınızı gözden geçirseniz iyi olur. Onlardan şüphe duyabilirsiniz ama aradaki köstebeği bulup çıkardığınızda sorun ortadan kalkacak. Herkese gardınızı çok kolay indiriyorsunuz ve ardından böyle sorunlarla karşılaşıyorsunuz. Dikkat etmeniz sizin açınızdan da çok iyi olacaktır. Çok önemli sırlarınızı illa dökmek istiyorsanız bir günlük tutmaya başlayın ve içinizi kağıtlara dökün.

Boğa
Maddi açıdan bugün belirsizlikler hakim. Paranızı yönetme ve kazanma konusunda sorunlar yaşıyorsunuz. Kredi kartı alışkanlığınızı azaltmazsanız çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalacaksınız. Bu yüzden çok dikkatli olmalı ve bir maddi plan çerçevesinde hareket etmeye başlamalısınız. Aşk cephesinde işler tıkırında. Sevdiğiniz kişi sizden çok hoşlanıyor ve şu sıralar küçük sürprizlere hazırlıklı olsanız iyi olabilir.

İkizler
Ailenizle bugün bazı sorunlar yaşayacaksınız. Çevrenizdeki bir arkadaşınızın birkaç yalanını yakalayacak olabilirsiniz. Bu ruh durumunuzu çok kötü etkileyecek. Mümkün olduğu kadar sakin olmaya ve karşınızdaki kişiye kızmamaya çalışın. Oturup sadece neden dürüst olmadığını sorun ve haklı gerekçelerinin olup olmadığını anlayın. Maddi açıdan olumlu gelişmelerin kapıda olduğu bir süreç sizi bekliyor. Aşk hayatı için aynı şeyi demek mümkün değil.

Yengeç
Bugün ilham periniz yanınızdan eksik olmayacak. Bir şeyler yazmak, bir resim yapmak ya da bir şarkı yazmak için en iyi gününüzdesiniz. Yaratıcılığınız üst düzeyde ve moraliniz de gayet yüksek olacak. Bir şarkı açın ve dans edin. Bugün egzersiz yapmayı ihmal etmeyin, kendinizi boş bıraktığınızda geçmişi düşünüp kendinizi üzüyorsunuz. Bu huyunuzu rafa kaldırın ve ileriye bakmayı öğrenin. Kariyer basamaklarını da bir bir tırmanacağınız günler yakındır.

Aslan
İşle ilgili bazı olumsuzluklar yaşayacaksınız. Üzerinde çalıştığınız proje istediğiniz gibi ilerlemiyor. Bu yüzden mali sorunlar da canınızı epey bir sıkacak. Başkalarının desteğini almak için tam zamanı. İş arkadaşınızdan ya da konuyla ilgili tanıdıklarınızdan yardım almaya çekinmeyin. Egonuzu ve kibrinizi bir kenara bırakın ve işleri batırmadan düzeltmenin bir yolunu bulun. Bakış açısı değiştikçe belki daha da iyi bir süreç geçirebilirsiniz. Bugün biraz huzursuz ve stresli bir gün yaşayabilirsiniz.

Başak
Bugün biraz durgun bir gün olacak. Ruh haliniz hüzünlü ve üzüntülü olabilir. Gördüğünüz bir rüya, eski bir anı sizi bu hale sokan. İnsanlara karşı sadakat konusunda güvensizlik yaşıyorsunuz. Bu ciddi güvensizlik de ilişkilerinize kötü yansıyor. Ama herkes aynı değildir. Geçmişte bazı aldatılma olayları yaşamış olabilirsiniz. Bu aynı şeyleri yeniden yaşayacağınızı size garantilemiyor. Kendinize gelin ve arkadaşlarınıza, partnerinize güvenmeyi öğrenin. Güvenmeyi öğrenmediğiniz sürece mutsuz olmaya devam edeceksiniz.

Terazi
Şu sıralar bulunduğunuz yerden başka bir yere gitmek istiyorsunuz. İçinde olduğunuz ortam size yabancı geliyor. Bu yüzden de her şeyden uzaklaşmak, içinize dönmek ve değişmek istiyorsunuz. Değişim sizin elinizde ama bu durumdan pişmanlık duyabilirsiniz. Zor bir süreçten geçeceksiniz. Duygularınızın yoğun olduğu, kararlarınızın mantıkla değil duyguyla verildiği bir süreç. Bu yüzden adımlarınızı dikkatli ve seçici atmalısınız. Partnerinizle aranız çok iyi, eğer bir ilişkiniz yoksa da şu sıralar güzel bir ilişkinin sinyalini alabilirsiniz.

Akrep
Sevdiğiniz bir dostunuz sizden borç isteyebilir. Maddi durumunuz şu günlerde gayet iyi ama bu hep aynı olacağı anlamına gelmiyor. Bütçenizde büyük göçükler açmayacaksa destek olabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar ortamda eksikliğinizi hissediyor. Bugünlerde arkadaşlarınızla aranız çok iyi ve giderek daha da samimileşiyorsunuz. Kariyer konusunda ise işler hafif sorunlu. Patronunuzla sıkıntılar yaşıyor olabilirsiniz. Hepsinin sebebi büyük ihtimalle iletişimsizlikten kaynaklanıyor. Sorunları halı altına süpürmeyin ve net bir şekilde beklentinizi anlatın.

Yay
Depresif ve zor geçen bir gün sizi bekliyor. Bugün bir gezintiye çıkın. Bir semtten bir semte yürüyün ya da bir termosa çay koyup parka gidip sakince günü geçirin. Karamsarlığa teslim olmamalısınız. İşler bazen yolunda gitmez ama yoluna koymak da sizin elinizde. Bugünü pas geçin ve olabildiği kadar az hasarla atlatmaya çalışın. Sosyalleşmeyi bir rafa kaldırarak, kendinizi dinlemek için zaman tanıyın.

Oğlak
Sağlık durumunuz bugün gayet iyi olacak. Sadece hafif bir yorgunluk gününüze eşlik ediyor olabilir. Stresli bir süreç geçirdiğiniz için de kaslarınızda sızlamalar ya da ağrılar olabilir. Sakinleşin ve gevşeyin. Güzel bir masaja, yüzmeye gidebilir ya da plates gibi gevşetici sporlar yaparak stresten gerilmiş kaslarınızı yumuşatabilirsiniz. Yeni biriyle bugünlerde tanışmanız olası. Tanışacağınız kişi belki de hayatınızın aşkı olacak.

Kova
Romantizm ve tutku bugün sizin için tanımlanan kelimeler olacak. Partnerinizle o kadar uyumlusunuz ki çevrenizdekiler bunu kıskanıyor. Birbirinizi anlamak için empati ve konuşmak şart. Bazı küçük pürüzlere takılıyorsunuz ve hiçbir şey berbat olmasın diye susuyorsunuz. Bu kenara atmalar bir süre sonra bir bardağa su doldurur gibi taşacak. O zaman işleri yoluna sokmak çok daha zor olabilir. Değer veriyorsanız gidin ve bugün önemli olmasa bile sizin için sorun olan konuları konuşup atlatın. Sevgi ve aşka önem verirken, saygıyı da göz ardı etmiyorsunuz. Bu değerleri korumak için iyi bir gün.

Balık
Sevdiklerinizi kaybetme korkusu bugün tüm bedeninizi saracak. Onlara karşı o kadar çok zaafınız var ki bazı durumlarda mantıklı düşünmenize dahi engel oluyor. Bugün iyi bir gün olabilir ve maddi açıdan sizi rahatlatacak haberler alabilirsiniz. Kısa süre içerisinde hayatınızı değiştirebilecek haberler alabilirsiniz. İş değişikliği gündeme gelebilir. Bu yüzden mantıklı kararlar alın ve sonrada pişman olmayın.