Hadise'den Kaan Yıldırım hamlesi! Yakın çevresine ne söyledi?

Ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile doludizgin bir aşka başladı. Kaan Yıldırım'la yaşadığı ilişki sonrasında beklenmedik birliktelik yaşayan Hadise, Kaan Yıldırım konusunda yeni bir hamle yaptı ve yakın çevresine de bu hamleyi söyledi.

Hadise'den Kaan Yıldırım hamlesi! Yakın çevresine ne söyledi?

Ünlü şarkıcı Hadise, magazin dünyasının çok fazla konuştuğu isimler arasında yer alıyor. Oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişkiye başlayan Hadise, çok yıpratıcı bir ilişki yaşadı ve ikili ilişkilerine son noktayı koydu. Hatta Hadise, Yıldırım'a gönderme olarak bir şarkı bile çıkardı. Hadise için aşk acısı çabuk bitti ve iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni aşka yelken açtı.

MEHMET DİNÇERLER'İN ANNESİYLE TANIŞTI

Magazin Gündemi adlı sosyal medya sayfasında paylaşılana göre, Dinçerler'in annesi ile Hadise tanıştı ve ikilinin ilişkisi ciddiye binmeye başladı. Magazin dünyasında 'İstenmeyen gelin' iddiaları sürerken, bu tanışma çok konuşuldu. Dinçerler ile Hadise arasında her şey yolunda giderken, Hadise'den Kaan Yıldırım hamlesi geldi. Hadise, Kaan Yıldırım ile birlikteyken kullandığı VIP aracını satışa çıkardı.

YAKIN ÇEVRESİNE GEÇMİŞİ SİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

Ünlü şarkıcı, Yıldırım'a dair tüm izleri hayatından bir bir silerken, yakın çevresine de yeni araç alacağını ve geçmişi tamamen sildiğinin haberini verdi.

KAAN YILDIRIM ŞOK OLMUŞTU

Geçtiğimiz gün Kaan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, bir öğrencinin sorusuyla büyük şok yaşadı. Bir öğrenci, "Hadise sayesinde popülerliğiniz arttı. Şimdi herkes sizi daha iyi tanıyor. Ne hissediyorsunuz?" sorusunu sormuştu. Yıldırım ise soruyu yanıtlamadan etkinliği sonlandırıp salondan ayrılmıştı. İki tarafta artık birbirini görmezden geliyor ve yoluna bakıyor.

248515854-1592796227740196-221551011769323423-n.jpg