Güzel bir düğün için öneriler.

Düğünlerin olmazsa olmazları hakkındaki yazımı okuyabilirsiniz.Son 2 yıldır salgın koşullarında evlenip aile kurmak isteyen çiftler hayallerindeki düğünleri yapamayanlar, ya sade bir nikah töreni ile evlendi ya da erteledi. Fakat yavaş yavaş düğün sezon

Güzel bir düğün için öneriler.

Son 2 yıldır salgın koşullarında evlenip aile kurmak isteyen çiftler hayallerindeki düğünleri yapamayanlar, ya  sade bir nikah töreni ile evlendi ya da erteledi. Fakat yavaş yavaş düğün sezonunun açılmasıyla herkes yeniden düğün  hayallerini kurmaya başladı.

Düğünlerin olmazsa olmazı nedir?

Güzel bir düğünün olamazsa olmazları; güzel bir gelinlik , şık bir damatlık, kalabalık davetli, şık takılar, sade fakat kaliteli bir düğün ambiyansı için salon. Tatlı mı tatlı ayakkabılar, saç aksesuarları, gelin çiçeği, kuaförü... bunların hepsi güzel bir düğünü oluşturacak ihtiyaçlar. Ve hepsi gelin ve damat kararıyla oluşacak şeyler. Baskısız ve özgür. Çünkü hayal ettiğin düğün ancak senin hayal ettiklerinde olur. 

Ya Düğün sonrası şartlar nelerdir?

Düğün kadar sonrası da çok önemlidir. Mesela Balayı. Güzel bir düğünden sonra yapılacak güzel başbaşa bır tatil size hem düğün yorgunluğunu attıracak hem de sizi birbirinize daha çok bağlayacaktır. Ayrıca güzel anılar biriktirmenize ortam hazırlayacaktır.

Ama en önemlisi...

Evet evlilikte düğünden ve balayından önemlisi çiftlerin sevgisi ve mutluluğudur. Her ne olursa olsun hiç bir olumsuzluğun  sevginize  engel olmamasına dikkat edin. Zamanla herşey yoluna girecektir.