16 Mart 2023 günlük burç yorumları: "Boğalar imkansıza inanıyor, Başak hedefe kilitlendi"

Burcunuz için yıldızların neler sakladığını görün. İşte 16 Mart 2023 için koç, boğa, akrep ve diğer burçlar için günlük burç yorumları

16 Mart 2023 günlük burç yorumları: "Boğalar imkansıza inanıyor, Başak hedefe kilitlendi"

Bugün, gerçekliğinizin bilinçli yaratıcısı olduğunuzu hatırlıyorsunuz. Hayatınızın filmindeki ana karakter olduğunuzu. İmkansıza inanmayı ve hayatınızın tuvalini paletinizdeki en cesur ve en parlak renklerle boyamayı kendinize borçlusunuz. İçimizden bir ses bize *bunun* senin en büyük kazancın olduğunu söylüyor Boğa! Yaşlanmanın en güzel yanı ne biliyor musun Yengeç? Verecek daha az şeyinizin olması.

Bu hafta, şüphe şeytanlarını çıkış kapısına doğru yürürken, her ne olursa olsun, kendinizin en otantik versiyonunu gösteriyorsunuz. Buraya ışığınızı karartmak için gönderilmediğinizi anlıyorsunuz. Buraya gerçeğinizi savunmak, gücünüzü geri almak ve başkalarına sihirlerini kucaklamaları için ilham vermek üzere gönderildiniz.

Terazi, Ruh'un arkanızda olduğunu ve her şeyin sizin en yüksek ve en büyük iyiliğiniz için gerçekleştiğini bilerek yaşamda dans ediyorsunuz. *Yaratıcı bilincin akışına geri dönmek işte böyle bir şey! *Kaderin en sevdiği çocuk olduğunuzu hatırlamak işte böyle bir şey.

Koç Burcunun Bugünkü Yorumu: 16 Mart 2023

Öğreniyorsun. Gerçeğinizi söylemeyi, gücünüze sahip çıkmayı ve kendinizi size özgün gelen bir şekilde ifade etmeyi öğreniyorsunuz. Hikayenizi, kalbinizin önemli kişiler tarafından nezaketle ele alınacağını bilerek paylaşmayı öğreniyorsunuz. Yaratıcı yolculuğunuzun yalnızca size ait olduğunu ve herkesi memnun etmek için sanatınızı 'lezzetli' hale getirmeye çalışmak zorunda olmadığınızı öğreniyorsunuz. Özgünlük alanına geçmenin bir süreç olduğunu öğreniyor ve her gün, her ay kendiniz için ortaya çıkmaya istekli oluyorsunuz.

Kozmik ipucu: Kendi gerçeğinizde durmayı öğreniyorsunuz, Koç burcu.

Boğa Burcunun Bugünkü Yorumu: 16 Mart 2023

Bugün, gerçekliğinizin bilinçli yaratıcısı olduğunuzu hatırlıyorsunuz. Hayatınızın filmindeki ana karakter olduğunuzu. İmkansıza inanmayı ve hayatınızın tuvalini paletinizdeki en cesur ve en parlak renklerle boyamayı kendinize borçlusunuz. Hayatınızın bu bölümünün size öğrettiği bir şey varsa, o da buraya ışığınızı kısmak ya da kendinizi sizin için yapılmamış kutulara sıkıştırmak için gelmediğinizdir.

Kozmik ipucu: Hayata o ana karakter enerjisiyle çıkmanın zamanı geldi!

İkizler Burcunun Bugünkü Falı: 16 Mart 2023

İyileşme tamamen gizemli bir süreçtir. Başa çıkılması gereken her şeyle başa çıktığınızı, içsel manzarada hissedilmesi gereken her şeyi hissettiğinizi hissettiğiniz günler vardır. Ve sonra, eski yaraların beklenmedik bir şekilde yeniden ortaya çıktığı ve sizi karanlık bir yere götürdüğü günler vardır. Sözde olumsuz duygular sizi ele geçirmekle tehdit ettiğinde hatırlamak isteyeceğiniz bir şey var: gölgelerinizle yüzleşmeyi öğrenmek bütünlüğe doğru yolculuğunuzun ayrılmaz bir parçasıdır.

Kozmik ipucu: Şu anda yeniden ortaya çıkan sözde olumsuz duygular için yer açın.

Yengeç Burcunun Bugünkü Yorumu: 16 Mart 2023

Yaşlanmanın en iyi yanı ne biliyor musun? Verecek daha az şeyinin olması. Siz de buna yürekten katılırsınız, değil mi Yengeç? Bu hafta, şüphe şeytanlarını çıkış kapısına doğru yürürken, her ne olursa olsun, kendinizin en otantik versiyonunu gösteriyorsunuz. Buraya ışığınızı karartmak için gönderilmediğinizi *anlıyorsunuz. Buraya gerçeğinizde durmak, gücünüzü geri almak ve başkalarına sihirlerini kucaklamaları için ilham vermek üzere gönderildiniz.

Kozmik ipucu: Gerçeğinizde durun. Hepsi bu kadar!

Aslan Burcunun Bugünkü Yorumu: 16 Mart 2023

Sadece bir hatırlatma, Aslan: Buraya kadar kendinizden şüphe etmek için gelmediniz. Işığınızı karartmak ya da hayatınızı nasıl yaşamanız ya da yaşamamanız gerektiğini başkalarının fikirlerinin belirlemesine izin vermek için bu kadar uzağa gelmediniz. O yüzden şu görünmezlik pelerinini çıkar güzelim. Kişiler arası ilişkileriniz söz konusu olduğunda, dürüstlüğü uygulayın. Rahatsızlık yaratsa da kendinize gerçeğinizi söyleme izni verin. Oh, ve 'siyaseten doğru' ya da 'kabul edilebilir' olmak konusunda çok fazla endişelenmeyin! Hayatınızda olması gereken kişiler, en özgün benliğiniz olduğunuz için sizi takdir edeceklerdir.

Kozmik ipucu: Bazen her şeyi olduğu gibi anlatmanız gerekir!

Başak Burcunun Bugünkü Yorumu: 16 Mart 2023

Gelişiyorsun, Başak! Ruh'un arkanızda olduğunu ve her şeyin nihayetinde sizin en yüksek ve en büyük iyiliğiniz için gerçekleştiğini bilerek gün boyunca ilerliyorsunuz. Nerede olduğunuzun ve nereye doğru yönlendirildiğinizin bilincinde olsanız da, sürekli olarak belirli bir hedefe ulaşmanız veya 'işi yapmanız' gerekmediğini anlıyorsunuz. Öyleyse, saçlarını serbest bırak, güzelim. İyi enerjiyi içine çek ve hayatın sunduğu tüm nimetler için şükret. Not: Şu anda doğada vakit geçirmeniz ve su elementiyle yeniden bağlantı kurmanız şiddetle tavsiye edilir.

Kozmik ipucu: Olmanız gereken yerdesiniz ve orası ne kadar güzel bir yer!

Terazi Burcunun Bugünkü Yorumu: 16 Mart 2023

Bugün, Ruh'un arkanızda olduğunu ve her şeyin sizin en yüksek ve en büyük hayrınız için gerçekleştiğini bilerek yaşamda dans ediyorsunuz. *Yaratıcı bilincin akışına geri dönmek işte böyle bir his! *Kader'in en sevdiği çocuğu olduğunuzu hatırlamak böyle hissettiriyor. Bu nedenle, bazılarınız ruhani yönünüzün derinliklerine dalıyor ve her türlü mistik deneyimi yaşıyor olabilirsiniz. Yolculuğunuzun size gösterdiklerini rasyonelleştirmeye çalışmadan onurlandırın. Dünyevi alemdeki yolculuğunuzun size öğrettiği bir şey varsa o da hayattaki en iyi şeylerin açıklanamayacağıdır.

Kozmik ipucu: Şu anda yaşadığınız mistik deneyimleri onurlandırın.

Akrep Burcunun Bugünkü Yorumu: 16 Mart 2023

Dürüst olalım, Akrep burcu. Neler yapabileceğinizi biliyorsunuz. Buraya gelirken kaç şeytan öldürdüğünüzü de çok iyi biliyorsunuz. Öyleyse, neden bugün kendinizden şüphe duymanın sizi daha iyi hale getirmesine izin veriyorsunuz? Neden kendi gerçeğinizde durmaktan ve kendinizi özgün hissettirecek şekilde ifade etmekten kaçınıyorsunuz? Kozmik konferansta duydum: Gücünü geri kazanma zamanı, güzelim!

Kozmik ipucu: Neler yapabileceğinizi zaten biliyorsunuz.

Yay Burcunun Bugünkü Falı: 16 Mart 2023

Anladık, Yay burcu! Bu işi bir an önce bitirmek istiyorsunuz. İyi haber şu ki, yakında bitireceksiniz. Yarım kalan işleri tamamlayın. Fazladan yol kat etmek her türlü ödüllendirici, güzel olduğunu kanıtlayacaktır. Bu arada, bazılarınız yakında yurt dışına seyahat etmeyi düşünüyor olabilir. Henüz yapmadıysanız belgelerinizi düzenleyin. Ne yapacağınızı ya da nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, bir acenteden randevu alın ya da söz konusu destinasyona daha önce gitmiş bir arkadaşınıza danışın.

Kozmik ipucu: Fazladan yol kat edin.

Oğlak Burcunun Bugünkü Burç Yorumu: 16 Mart 2023

Her şeyi doğru yapmaya çalışıyorsunuz. Herkes için doğru olanı yapmaya çalışıyorsunuz. Ve sürekli kahramanı oynama ihtiyacınız size sadece ıstırap veriyor Oğlak. Bu yüzden, kendinize bir iyilik yapın ve özünüze geri dönün. Kendi sınırlarınızı ve kendi kısıtlamalarınızı anlayın. Yapamadığınız şeylerle barışın. Bazen normları sorgulamak ya da kendinizi seçmek sizi bir başkasının hikayesinde kötü adam yapar ve bu sorun değildir. Kozmik konferansta kulak misafiri olundu: sadece *kendini* yapmalısın, güzelim.

Kozmik ipucu: Bazen sadece *seni* yapman gerekir.

Kova Burcunun Bugünkü Falı: 16 Mart 2023

Uh-oh, Kova! Karşınızdaki kişi için bahaneler ürettiğiniz o şeyi yapıyorsunuz. Tüm uyarı mesajlarını görmezden geldiğiniz o şeyi yapıyorsunuz. Kendinize bir iyilik yapın ve o inkar alanından çıkın. Sadece bir hatırlatma: *seni* seçmek için asla çok geç değildir. Kendinize öncelik vermek için asla çok geç değildir.

Kozmik ipucu: *Seni* seç, Kova.

Balık Burcunun Bugünkü Yorumu: 16 Mart 2023

"Zarafet, tüm hatalarınızın artık utanca hizmet etmek yerine bir amaca hizmet ettiği anlamına gelir." Sabah matcha'nızı yudumlarken üzerinde düşünmeniz için bir Brene Brown alıntısı, Balık.

Bugün kartlar size olayların sizin için değil, sizin için olduğunu hatırlatıyor. Dinginlik pratiği yaparak, şu anda karşılaştığınız sözde zorlukların ardındaki daha yüksek nedeni anlayabileceksiniz. Öyleyse, bilginizi bilgeliğe dönüştürün ve cesaretinizi toplayın. Yapmaya çağrıldığınız değişiklikler için hazırsınız! Senaryoyu şu anda size özgün gelen bir şekilde yeniden yazmaya hazırsınız.

İlgili Haberler