Gökhan Özoğuz'dan Cem Yılmaz'a destek geldi! "Herkes seni biliyor"

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz'ın paylaşımını alıntılayarak, Yılmaz'a destek oldu. Son günlerde sosyal medyada gündemden düşmeyen Yılmaz, bu olanlara isyan edince Özoğuz da "Boş insanlardan kuru gürültü çıkar" yanıtını verdi.

Gökhan Özoğuz'dan Cem Yılmaz'a destek geldi! "Herkes seni biliyor"

Türkiye'nin en önemli komedyenlerinden biri olan Cem Yılmaz, son günlerde sosyal medyada gündemden düşmüyor. Yılmaz, hakkındaki çarpıtmalara yönelik olarak arka arkaya paylaşımlar yaparken, ülkede sürekli olarak linç edilecek bir şey bulunmasına da isyan etti. Şarkıcı Gökhan Özoğuz da Yılmaz'ın paylaşımlarına yanıt verdi ve sanatçıya destek oldu.

ÇOK SIKILDIM BU OYUNDAN
Ünlü komedyen yaptığı paylaşımda, "Yine canı isteyen mekanizma beni insanları kışkırtma aygıtı olarak kullanmaya çalışıyor. Ne nezaketle söylerseniz söyleyin dediğinizin hiçbir anlamı olmayan lincin içine sokulmaktan artık yıldım. Yahu az biraz siyasetle uğraşsam yahu tamam diyeceğim. Çok sıkıldım bu oyundan" dedi.

YAHU NERDEN BU KADAR RAHAT SALLAMAK
Yılmaz, "Bana aklına geliyor bi anda Pkk lı diyo mesela! Öbürü aşı lobisi der..Yahu nerden bu kadar rahat sallamak. Bi insanın bi eylemi olur bi bilinirliği vardır.Pkk lı ne yahu insan biraz çekinir bir dakka düşünür ya.Ben miyim Pkk lı valla hayret arkadaş.Kime hakkımızı soracağız meçhul" ifadelerini kullandı.

NESİNE ÜZÜLMEYEYİM ARKADAŞ, HAK NEREDE HAK!
Ardından Mehmetçik Vakfı için düzenlediği geceyi duyurduğunda aldığı yorumu anlatan Yılmaz, "Mehmetçik Vakfı yararına düzenlediğim geceyi duyurduğumda altına 'askerimizin senin parana mı ihtiyacı var ulan' diye yazdırılıyor .Vakfın başkanı siz üzülmeyin demişti ! Nesine üzülmeyeyim arkadaş. Hak nerede hak, oyun gibi oynuyorlar insanlarla!" diyerek isyanını dile getirdi.

GÖKHAN ÖZOĞUZ'DAN CEM YILMAZ'A DESTEK

Bu paylaşımlar üzerine Özoğuz, "Ben senin yerinde olsam, böyle boş safsatalara, yalan yaftalara, söylediklerini kendi çıkarları için çarptıranlara şöyle gerinir gerinir güzeeel bir " HOOOOOOOOOOOP HAYYYYYDİ BAKİİİİİM ÇEKERDİM". Boş insanlardan Kuru gürültü çıkar. Herkes seni ciğerden biliyor. Seviyoruz" ifadelerini kullandı.