Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade evlilik yolunda ilerliyordu! İkili arasında şok gelişme

Oyuncu Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade aşkı, evlilik yolunda ilerlerken, kulislerde dolaşan bilgiye göre ikilinin arasındaki aşk çok şiddetli bir kavgayla sona erdi.

Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade evlilik yolunda ilerliyordu! İkili arasında şok gelişme

Aşklarıyla tüm Türkiye'yi kendilerine hayran bırakan oyuncu Gökhan Alkan ile meslektaşı Nesrin Cavadze çifti arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz haftalarda aile arasındaki bir doğum günü kutlamasında Cavadzade'ye evlilik teklifi eden Alkan, amacına ulaşarak evlilik yolundaki ilk adımı attı.

İKİLİ EVLİLİK YOLUNDAYKEN AYRILDI MI?

Ancak herkesi şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Evlilik için hazırlanırken ikilinin ayrıldığı iddiaları gündeme geldi. Birsen Altuntaş'ın Instagram'dan yaptığı paylaşıma göre, Alkan ile Cavadzade ciddi bir kavga yaşadı. Yaşanan şiddetli tartışma ilişkinin bitmesine sebep oldu.

YAŞANAN SERT TARTIŞMA İPLERİ KOPARDI

Kalp Yarası'nda başrol oynayan Alkan'ın Antakya'da olduğu sırada yaşanan kavganın sonu ayrılıkla bitti. İddiaların yanı sıra ikilinin Instagram hesaplarında hala birbirleriyle olan fotoğrafları da duruyor.

AŞK PAYLAŞIMLARI HALA DURUYOR

Gökhan Alkan, Cavadzade'ye olan aşkını, "Mahzun bakışlım, yok burunlum.
Sonsuz bahtiyarlık siyah incilerinde kaybolmak. Ve alnından çıkmakla çıkmamak arasında kararsız kalmış bebek saçlarını koklamak"
yazarak dile getirdiği paylaşımlarını hala profilinde bulundururken, karşılıklı olarak birbirlerini de takip ediyorlar.

Gökhan Alkan, 31 Temmuz akşamı Datça'da bir araya gelen aile üyeleri arasında, Nesrin Cavadzade'ye evlenme teklifi etmişti. Cavadzade'de yüzüklü fotoğrafını daha sonra paylaşarak bu evliliği kabul ettiğini duyurmuştu.