Futbol Severlere Müjde! FIFA 21 EA Play'e Geliyor!

Futbol hayranlarının oldukça sevdiği FIFA serisinin son oyunu olan FIFA 21 EA Play’e ekleniyor. Detaylar haberimizde.

Futbol Severlere Müjde! FIFA 21 EA Play'e Geliyor!

Electronic Arts’ın geliştirip yayınladığı ve dünya çapında milyonlarca hayrana sahip olan FIFA serisinin son oyunu FIFA 21, Electronic Arts’ın abonelik servisi olan EA Play’e ekleniyor.

Duyurulan yeni haberlere göre onlarca oyunla dolu olan ve aylık belirli bir ücret karşılığında tüm bu oyunları oynayabildiğiniz EA Play servisine bazı yeni oyunlar eklenecek. Türkiye’de oldukça popüler olan FIFA 21 de eklenecek bu yeni oyunların arasında. NHL 21 ve FIFA 21’in mayıs ayı içerisinde sisteme dahil edilmesi bekleniyor. Tam tarih ise henüz belli değil.

EA Play servisine üye olmak için birkaç yolunuz bulunuyor; servise bilgisayar üzerinden Origin ya da Steam kullanarak üye olabilirsiniz; bunun yanı sıra PlayStation ve Xbox platformlarında da ayrıca abone olabilirsiniz. Belirtmemiz gerek ki EA Play Xbox Game Pass sistemine dahil edilmiş durumda. Bu servisten hem bilgisayar hem de Xbox üzerinde faydalanabiliyorsunuz.

31 Ağustos 2014 yılında yayına giren EA Play ilk başlarda Türk oyuncuların dikkatini çekmemişti. Servisin fiyatları bizler için oldukça pahalı kalıyordu. Buna rağmen hem Xbox Game Pass’e eklenmesi hem de Steam platformuna çıkış yapmasıyla birlikte fiyatları oldukça ucuzladı ve ülkemizdeki popülerliği de giderek arttı. Platformdaki oyunlara ve bunları hangi sistem üzerinde kullanabileceğinize aşağıdaki sayfadan bakabilirsiniz;

tr.wikipedia.org/wiki/EA_Play

Peki sizler EA Play ve Xbox Game Pass hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu servislerden birisine sahip misiniz? Herhangi bir şikâyetiniz var mı? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.