Enis Arıkan'dan Herkesi Şaşırtan Ezgi Mola İtirafı

Enis Arıkan şaşırtıcı bir itirafta bulundu. En yakın arkadaşı Ezgi Mola'ya bakın ne yapmış

Enis Arıkan'dan Herkesi Şaşırtan Ezgi Mola İtirafı

'Camdaki Kız' adlı dizide rol alan Enis Arıkan, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu ve birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Programda yapmış olduğu açıklamada geçtiğimiz aylarda yakın arkadaşı Ezgi Mola ile koronavirüse yakalanan Enis Arıkan, Kovid-19'u Mola'ya kendisinin bulaştırdığını itiraf etti.

Konuyla ilgili açıklamasında Enis Arıkan, "Ezgi'yi bir aydır görmüyordum, görüştüğümüzde özlemle nasıl öpüyorum Ezgi'yi, doyamıyorum öpmelere, Ezgi'de bana dedi ki; "Canım bak biz şanslı insanlarız, etrafımızdaki herkes korona oldu bir tek biz ikimiz olmadık." Ertesi gün oldu, ateşler içerisinde uyandım, test sonucunu aldıktan sonra Ezgi'ye söylediğimde telefonda bana "Beni neden öptün o kadar dün akşam" diye bağırıyordu" diyerek ilginç bir itirafta bulundu.

AŞI OLDUĞUM İÇİN HAFİF ATLATTIM

Öte yandan koronavirüse yakalanan Ezgi Mola takipçilerine sağlık durumuyla ilgili bilgi vermiş ve aşı olduğum için hastalığı hafif atlattım açıklamasında bulunmuştu..

CAMDAKİ KIZ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Enis Arıkan'ında oyuncusu olduğu Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Her perşembe ekrana gelen dizide Enis Arıkan 'Muzo' karakterini canlandırıyor