Ece Ronay kimdir? Ece Ronay nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Sosyal medyada fenomen olan ve şarkılarıyla da gündeme gelen Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'le gündeme geldi. Son olarak "Çatla git" isimli bir şarkı çıkaran Ronay, geniş çaplı izlenmelere ulaşmaya devam ediyor. Ece Ronay kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm soruların ve merak edilenlerin yanıtları.

Ece Ronay kimdir? Ece Ronay nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Sosyal medya her geçen gün yeni yıldızlar çıkarırken, o yıldızlardan biri de Ece Ronay oldu. İlk başta sosyal medyada videolar yayınlamaya başlayan Ronay, bir fenomen haline geldi. İzlenme sayısı yukarıları çıkmaya başlayınca da çoğu fenomenin yaptığı gibi müzik dünyasına atıldı.

ECE RONAY KİMDİR?
Ece Ronay'ın doğum tarihiyle ilgili internet üzerinde birçok bilgi dolaşıyor. Kimi kaynaklara göre Ronay, 17 Kasım 1991 yılında, kimi kaynaklara göre 1998 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. Sosyal medyada videolar çekerek fenomen oldu ve ardından müzik alanına giriş yaparak yeni yeni müzikler ve klipler yayınladı. YouTube üzerinden yayınladığı videolarıyla gündemden düşmeyen Ronay, Sanko Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunudur. Şarkıları milyonlarca izlenen ve dinlenen Ronay, YouTube üzerinde 727 bin, Instagram'da ise 1.1 milyon takipçiye ulaşmayı başardı. 40 milyonu aşan izlenmesiyle sosyal medyanın yakından tanıdığı ismin klibinde ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil de yer aldı.

Ünlü fenomen, ilk olarak Karpuz isimli şarkısı ile ünlendi ve şarkısı YouTube platformunda bu zamana kadar 76 milyon kez izlendi. Hıyar isimli şarkısı 15 milyon, Şiki Şiki 84 milyon, Baba Yorgun 43 milyon ve Sevesim 13 milyon tıklandı.

ECE RONAY'IN ÖZEL HAYATI

Ece Ronay, hayat hikayesini anlattığı bir videoda ailesinden şiddet gördüğünü belirtti. Ronay, "Hani, kadına şiddeti iliklerime kadar yaşamışımdır. Benim babam biraz psikopat bir kişilikti. Dolayısıyla kardeşimin engeli de ortaya çıkınca bayağı bir şiddet gördüm. Bu 7 yaşından 13 yaşına kadar sürdü. Yani o yaşlarda bu kadar şiddeti hak edecek ne yapmış olabilirsin ki" ifadelerini kullanmıştı.

Ronay, Cioman olarak bilinen Cihan Emre ile birliktelik yaşadı. Daha önce ikili arasında büyük sorunlar yaşanmıştı. Cioman da, Ronay gibi sosyal medya fenomeni ve kendisi 1998 yılında Adana'da doğru.

Kaynak: Posta, Şirket Dedikoduları, CNN Türk