Ebrar Karakurt'tan itiraflar! "Hayatım sosyal medyada paylaştığım kadar renkli değil"

Voleybolcu Ebrar Karakurt, marka yüzü olduğu Elidor'un YouTube kanalına konuk oldu ve merak edilen soruları yanıtladı. Saçlarını neden pembeye boyattığını, hayatında yaşadığı zorlukları anlatan Karakurt, samimi açıklamalarıyla beğenileri topladı.

Ebrar Karakurt'tan itiraflar! "Hayatım sosyal medyada paylaştığım kadar renkli değil"

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Ebrar Karakurt, son zamanların en sevilen oyuncusu olmaya başladı. Maçlardaki smaçları büyük ses getiren Karakurt, son turnuvada saçlarını pembeye boyatarak dikkatleri üstüne çekmişti. Ardından Karakurt'u Elidor'un reklamında gördük ve o reklam da büyük yankı uyandırdı.

İtalya takımında kariyerini sürdüren Karakurt, marka yüzü olduğu Elidor'un YouTube kanalına konuk oldu ve yaşadıklarını anlattı. Elidor'un sorularını yanıtlayan Karakurt, en büyük hayalinin olimpiyat şampiyonu olmak olduğunu söyledi.

PİŞMAN OLDUĞUM KONULAR BUNLAR

Karakurt, "Kendi yolunda ilerlerken nasıl zorluklarla karşılaştın?" sorusuna da yanıt verdi ve "Sporculuk demek, bence çok büyük fedakarlıklar demek. Aileniz ve etrafınızdaki bir sürü insandan fedakarlık veriyorsunuz. Çok doğum günü, arkadaş buluşması, çok bayram seyran kaçıran bir insan olarak, pişman olduğum konular bunlar. Onun haricindeki yaşantımdan gayet mutluyum" dedi.

HAYATIM SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTIĞIM KADAR RENKLİ DEĞİL

Sosyal medyanın dışında yaşananlara da değinen Karakurt, "Orası o kadar renkli değil. Bolca antrenman, bolca stres, bolca hayal kırıklığı bazen stres, bazen çok mutluluk. Ama hayatım Instagram’da ya da sosyal medyada paylaştığım kadar renkli değil" açıklamasında bulundu.

HER RENGİ DENEMEYE ÇALIŞIYORUM, FAVORİM PEMBE

"Saçlarını pembeye boyatmaya nasıl karar verdin?" sorusuna ise ünlü sporcu, "Yakışıyor, yapıyorum yani. Bunun başka bir açıklaması yok. Çok düşündüm acaba bu renk yapsam yakışır mı, şu renk yakışır mı diye. Baktım ki benim yaptığım renkleri ben beğeniyorum, üzerine insanlar beğeniyor bu renkleri. Dedim ki artık ben ne renk yapsam hepsi yakışacak. Her rengi denemeye çalışıyorum. Ama favorim tabi ki pembe" ifadelerini kullandı.