Dizi aşkı gerçeğe mi dönüştü? Aşk Mantık İntikam'ın başrolleri İlhan Şen ve Burcu Özberk heyecanlandırdı

FOX ekranlarının sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, başrol oyuncuları Burcu Özrbek ve İlhan Şen'in uyumuyla çok sevildi. İkilinin birlikte olduğu iddiaları gündemden düşmezken, Şen'in başka bir isimle ilişkisi olduğu öne sürüldü. Ama ikilinin birbirlerinin fotoğraflarına yaptığı yorumlar heyecanları tavan yaptı.

Dizi aşkı gerçeğe mi dönüştü? Aşk Mantık İntikam'ın başrolleri İlhan Şen ve Burcu Özberk heyecanlandırdı

FOX ekranlarında yayınlanan ve No:9 Productions'ın yapımını üstlendiği Aşk Mantık İntikam dizisi, birçok iddialı diziye nal toplatmaya devam ediyor. Dizide Ozan ve Esra karakterlerine hayat veren, İlhan Şen ile Burcu Özberk'in uyumu çok beğenildi. İzleyici her bölümde ikili arasındaki uyum karşısında mest olurken, bu durum reytinglere de yansıdı.

İKİLİNİN YORUMLAŞMALARI AŞK İDDİALARINI GÜÇLENDİRDİ

İkili arasında dizi aşkının gerçek aşka dönüştüğü söylentileri dolaşmaya başladı. Ama geçtiğimiz günlerde İlhan Şen'in bir sevgilisi olduğu ileri sürüldü. Sosyal medya paylaşımlarına bakıldığında, Şen ile Özberk arasında bir ilişkinin oluşmaya başladığı iddiaları daha da güçlendi. İlhan Şen'in Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafa Özberk, "Bebek" yazarak gözleri kalpli emoji koyarken, Şen ise karşılığında, "E sen?" cevabını verdi ve kalp emojisi gönderdi. İkilinin karşılıklı yorumlaşmaları binlerce beğeni aldı.

assa.png

Burcu Özberk de 4 gün önce yaptığı bir paylaşımda, "Bazen Esra, bazen Burcu" ifadelerini kullandı. Şen de karşılığında kalp emojisi ile cevap verdi. Karşılıklı yorumlaşmalar ve kalp emojileri, yeni bir dizi aşkının doğduğu şeklinde yorumlandı.

sfsfsd.png

AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU
Garsonluk yaparak maddi sıkıntılarını aşmak isteyen Esra, mühendis Ozan ile mantık evliliği yapar. Ama beklentisi karşılanmaz ve burada da maddi sorunlardan kurtulamaz. Bu yüzden Esra, Ozan'ı terk eder. Bu ayrılık sonrasında Ozan hayata yeniden başlar ve yazılım şirketi kurarak zengin olur. Leyla'nın Ozan'ın işyerinde işe başlamasıyla birlikte ikilinin yolları yeniden kesişir. Başlangıçta stajyer olarak başladığı iş yerinde Esra, Çınar'ın yanında işe başlar. Çınar Esra'ya, kardeşi Çağla da Ozan'a aşık olur. Ama Esra ile Ozan'ın birbirine olan aşkı bu durum karşısında çok büyük engeldir.