Demet Akalın'dan imalı gönderme! "Millet evde tırnak yiyor"

Ünlü popçu ve Gelinim Mutfakta sunucusu Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, isim vermeden birilerinin kendisini kıskandığını belirterek, "Birileri evde tırnak yiyor" dedi.

Demet Akalın'dan imalı gönderme! "Millet evde tırnak yiyor"

Gelinim Mutfakta programıyla büyük başarı elde eden Demet Akalın, yeni programıyla çok sevildi ve reyting oranları da iyi gelmeye devam ediyor. Şarkıcılık kariyerini devam ettirirken, televizyon dünyasında da iş yapmaya başlayan ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla birilerine imalı göndermede bulundu.

MİLLET EVDE TIRNAK YİYOR BİZE 2. TELEVİZYON PROJESİ GELİYOR

Instagram'dan hikaye paylaşan Akalın, "Ya millet evde tırnak yiyor bize de 2. televizyon projesi geliyor" ifadelerini kullandı. Akalın'ın bu paylaşımında kendisini kıskandığını ima etmesinin yanında, o "birilerinin" kim olduğu da büyük merak konusu oldu. Sefo'nun "Bilmem Mi?" şarkısıyla paylaşım yapan Akalın'ın göndermesi de çok net anlaşıldı.

DEMET AKALIN DAHA ÖNCE SEDA SAYAN'A ÇOK KIZMIŞTI

Demet Akalın, daha önce Star TV ekranlarında Alişan ile program yaptı. Başarılı gittiği düşünülen program ani bir kararla final yapma kararı aldı. Kendi programının bitmesinin ardından Seda Sayan'ın ekranlara döneceği haberi üzerine ikili arasında büyük gerilim yaşandı. Akalın, "Seni sever sayarız' 'Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere, canlı yayın yapamam çocuklar' diye mesaj attın. Ben de 'Sıkıntı yok' dedim. Cuma günü program bitişi ekiple ağlaen, 'Ben başlıyorum' diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez. Son açıklamam ama beni seninle yanak yanağa göremezler" demişti. Akalın daha sonra Seda Sayan'ın bıraktığı "Gelinim Mutfakta" programının yeni sunucusu oldu.