Çağatay Ulusoy'un yakın arkadaşıydı! Şimdi Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyor

Çağatay Ulusoy'un yakın arkadaşlarından Umut Evirgen'den Serenay Sarıkaya itirafı geldi. İkili arasındaki aşk iddialarını yalanlayan Sarıkaya'nın ardından, Evirgen ilişkiyi doğruladı ve birlikte olduklarını açıkladı.

Çağatay Ulusoy'un yakın arkadaşıydı! Şimdi Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyor

Türkiye'nin en ünlü isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya hakkında aşk iddiaları durulmuyor. İşletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşadığı iddiaları gündemden düşmezken, Sarıkaya "Yok arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi bunlar iddia. Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım" demişti. 2 ay önceki bu açıklamadan sonra Evirgen'den aşk itirafı geldi.

UMUT EVİRGEN'DEN SERENAY SARIKAYA İTİRAFI GELDİ
Hürriyet'in haberine göre,
Teve2 Magazin Masası programı muhabirine itirafta bulunan Evirgen, Sarıkaya ile aşk yaşadığını itiraf etti. Sarıkaya'nın iddia diyerek yalanladığı ilişkiyi Evirgen doğrulamış oldu. Bu itirafla birlikte magazin dünyası da çalkalanıyor.

ÇAĞATAY ULUSOY GÜNDEME GELDİ

Serenay Sarıkaya'nın Evirgen ile olan ilişkisinin ortaya çıkmasıyla birlikte sosyal medya kullanıcıları da Çağatay Ulusoy ile Evirgen'in arkadaş olmasını gündeme getirdi. Sarıkaya bir dönem Ulusoy ile ilişki yaşamıştı.

İKİLİNİN DE MAGAZİNSEL İLİŞKİLERİ OLAY OLMUŞTU

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminden düşmek bilmedi. Umut Evirgen de en son, Masumlar Apartmanı'nda Ra karakterine hayat veren Melisa Şenolsun ile ilişki yaşamıştı. Ancak geçtiğimiz aylarda ikili ayrıldı. Şenolsun'dan önce bir dönem Tuba Büyüküstün ile birlikte olan Evirgen, şimdi de Türkiye'nin en çok kazanan kadın oyunculardan biri olan Sarıkaya ile birliktelik yaşıyor.