Burcunuzu neler bekliyor? İşte 18 Eylül günlük burç yorumları

18 Eylül Cumartesi günü burcunuzu neler bekliyor? İkizler için iyi haberlerin günü olurken, Başak kendisini büyük bir gerilimin ortasında bulacak. Balık zaten duygusallıktan harap olmuş durumda, Aslan için de işler yoluna girdi girecek. İşte 18 Eylül gününde yaşanacaklar!

Burcunuzu neler bekliyor? İşte 18 Eylül günlük burç yorumları

18 Eylül gününde burçların hayatları değişimle ve depresyonla karışık olacak. Bazı burçlar harika bir güne uyanırken, bazıları da zorlu ve kötü bir gün geçirecek. Kimisi aldatıldığını öğrenecek, kimisi de aşkı derinden hissedecek. İşte günlük burç yorumları:

Koç
Bugün canınız epey sıkkın olabilir. Gergin bir güne uyandınız ama bu konuda çok şey yapamayabilirsiniz. Sizden kaynaklı olmayan sorunlar nedeniyle gerginlikler yaşayacaksınız. Maddi yönden iyi haberler alacağınız bir gün olacak. Edindiğiniz başarıları etrafınıza o kadar çok anlatıyorsunuz ki insanlar bu konuda biraz sıkılmış olabilir.

Boğa
Bugün finansal açıdan büyük zorluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Stresli ve bol sinirli bir gün geçireceksiniz. Bunun tek nedeni de işinizin bir türlü rast gitmemesi olacak. Aşk hayatınızda her şey yolunda ve daha ciddi bir adımın evresindesiniz. Bunu kaçırmayın.

İkizler
Bugün çok güzel haberler alacaksınız. Heyecan verici bir gün sizi bekliyor. İş hayatınızda çok güzel şeyler olacak. Uzun süredir beklediğiniz bir işi sonunda kapmış olduğunuz için etrafınızdakilere de hemen anlatmak isteyeceksiniz. Ama acele etmeyin. Çünkü her şeyin tamamlanmasını bekleyin ki hayal kırıklığı yaşamayın. Özgüven sorunları yaşıyorsunuz ama kısa süre içerisinde hepsi düzene girecek. Canınızı sıkmanıza değmediğini de yakında göreceksiniz.

Yengeç
Finansal kriz sizin için kapıda. Bu yüzden maddi harcamalarınızı kontrol altında tutun. Geçici değil kalıcı yatırımlar yapın. Aşk cephesinde sorunlar olabilir. Bunun adım adım geldiğini biliyordunuz. O gün de geldi çattı. Bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Bu yüzden tartışmalardan, kavgalardan uzak durun ve yolunuza bakın. Bir yürüyüş ya da sevdiğiniz bir sporu yapmak size iyi hissettirebilir.

Aslan
Bugün sizin gününüz. Günlerdir süren yoğun acılar ve depresif anlar sonunda geride kaldı. Aşk hayatınızda tam size göre biriyle tanışacak ve mutluluğu yakından tadacaksınız. İş hayatında ise işler yolunda. Bu sıralar evden çalışmaya yönelebilirsiniz. Patronunuz belki de size terfi haberini kısa süre içerisinde verebilecektir. Aldığınız sorumluluklar sonunda bir işe yarayacak gibi görünüyor.

Başak
Çevrenizde tansiyon epey bir yüksek. Tartışmaların ortasında kalmış gibi hissediyorsunuz. Arkadaşlıklarınız bu sıralar pamuk ipliğine bağlı, koptu kopacak. Kendinizi artık onların yanında pek de mutlu hissedemiyorsunuz. İnsanlarla iletişiminizde açık ve net olun. Beklentilerinizi, kırgınlıklarınızı iyi bir şekilde ifade etmeyi öğrenin.

Terazi
Hayatınızda ciddi bir dönüşüm noktasındasınız. Belki yeni bir okul, yeni bir iş, yeni bir sevgili ya da yeni bir şehir değişikliği yaşayacaksınız. Aşk hayatınızda ikilemler yaşamanız olası. Aldatıldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden şüphe duymak yerine onunla konuşmayı deneyin. Sizi üzecek olaylardan biraz daha uzak durmazsanız sağlık sorunları yaşayacaksınız. Bugün ciddi yatırımlardan uzak durun. Parasal olarak sıkıntılı bir süreçtesiniz.

Akrep
Bugün tam anlamıyla sizin gününüz. Her zamankinden daha güzel görüneceksiniz ve bu konuda da iltifat alacaksınız. Hatta beklenmedik şekilde partneriniz size hediye bile almış olabilir. Yüzünüz epey bir gülecek ama sorumluluklarınızı da unutmayın. İş konusunda işler yolunda fakat sadece küçük stresli anlar atlatabilirsiniz. Size verilen sorumlulukları bu şekilde yerine getirmeyi sürdürürseniz, şirketlerin aranılan yüzü olmaya devam edeceksiniz demektir.

Yay
Hoşgörülü olmanız gereken bir gündesiniz. Çevrenizdeki herkes sizi agresif ve anlayışsız biri olarak görüyor. Karşınızdakileri dinlemiyor ve onlara gereken değeri vermiyorsunuz. Veriyorsanız da böyle bir izlenim oluşturmuyorsunuz. İletişim karşılıklı olur ama siz hep anlatmayı ve hiç dinlememeyi tercih ediyorsunuz. Bu sıralar arkadaşlıklarınızdan biri bitebilir. Bunun tek sebebi ise çift yönlü bir iletişim kuramamanız olacak.

Oğlak
Sağlığınızla ilgili iyi gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi enerjik ve zirvede hissediyorsunuz. Özgüvenlisiniz ve bugün büyük patlamalar yaşıyorsunuz. İnişli çıkışlı duygu durumu sizi derinden sarsıyor ama bunu anlamak için sanırım biraz erken. Hayatı dolu dolu yaşadığınızı sanırken, aslında yapmacık ilişkiler batağına girmiş haldesiniz. Arkadaşlıklarınızın çoğu sahte, olmayanı olmuş gibi gösteriyorsunuz. Sonunda da eve döndüğünüzde koca bir yalnızlık kalbinize çörekleniyor. İçinizi dinleyin ve gerçekleri artık görün.

Kova
Bugün hedeflerinizin günü olacak. Aklınızdaki hedefleri yoluna koyabilmek için bir plan yapın. Ama bu planlar çoğunlukla düzenli olmanıza yönelik kısa vadeli planlar olsun. Örneğin çamaşır yıkamak, evi temizlemek, kıyafetlerinizi dolaba yerleştirmek gibi. Ev işlerinden hoşlanmıyorsunuz ama sorumlulukları almadığınızda da mutsuz hissediyorsunuz. Bugün bir değişim yapın ve mutlu hissetmeye evinizden başlayın.

Balık
İnsanlara karşı çok sevgi dolusunuz. Bu yüzden de onların en ufak hareketlerinden bile imalar çıkarıyorsunuz. Sanki en küçük duygularda bile onların sizden soğuduğunu düşünüyor ve bunu dert ediniyorsunuz. Halbuki böyle düşünmenize hiç gerek yok. Herkesin hayatında küçük iniş çıkışlar olur ve onlardan birine denk gelmiş olabilirsiniz. Canınızı sıkmayın ve her şeyin sizden kaynaklandığı gibi bir izlenime kapılmayın.