Burçlara neler oluyor? İşte 25 Eylül Cumartesi günlük burç yorumları

25 Eylül Cumartesi gününde burçların üzerine huzur duvarı geldi yıkıldı. Geçici çalkantılı duygular, mutsuzluk ile mutluluk arasında gidip gelinen anlar... Koç'tan Boğa'ya, Akrep'ten Yengeç'e herkesin işi epey zor görünüyor. Tüm bu olumsuzlukların arasından sıyrılan burçlar yok mu peki? Elbette var! İşte günlük burç yorumları...

Burçlara neler oluyor? İşte 25 Eylül Cumartesi günlük burç yorumları

25 Eylül Cumartesi gününde İkizler tatminsizlikten mutsuzluğa gömülmüş halde. Aslan o kadar iniş çıkışlı duygular yaşıyor ki hüngür hüngür ağlamak üzere. Terazi bugün iş hayatı için harika bir fırsat yakalayabilir. İşte 25 Eylül Cumartesi günlük burç yorumları:

Koç
Bugün çalışmak için harika bir enerjiye sahipsiniz. Çalışkanlığınız güne damga vuracak. Arkadaşlarınız ve sevdiğiniz kişiye karşı büyük bir vicdana sahipsiniz. Bu yüzden de vicdan bekliyorsunuz. Ama karşılığında da vicdanlı birine denk gelemiyorsunuz. Hep bir şekilde sırtınızdan bıçaklanıyorsunuz ya da kalbinizi kırıyorlar. Sizin umursadığınız kadar başkaları da sizi umursarsa sorun kalmayacak.

Boğa
Şans ibresi sizden tarafa pek dönmeyecek. Tam olarak bugün şanssızsınız denilemez ama bu aralar ciddi şanssızlıklar yaşayacaksınız. Kalbinizin odası bomboş. Aşk hayatınızdaki başarısız deneyimler sizi güvenmekten iyice uzaklaştırdı. Güven duygunuzu geri kazanmayı başarabilirsiniz. Ama öncesinde herkesle hemen bağlantı kurmak yerine tanıyarak işleri yavaştan almayı denemelisiniz.

İkizler
Hiçbir şeyden tatmin olamıyorsunuz. Son günlerde tatmin olamama hissi canınızı epey bir sıkıyor. Önümüzdeki günlerde işler daha da yoluna girecek. Sürekli kendinizi yetersiz ve çevrenizi de size karşı sevgisizmiş gibi hissediyorsunuz. Bu da sürekli moralinizin bozuk olmasına, kararsızlığınızın artmasına sebep oluyor. Sizi sevenler elbette var. Çevrenizdeki sinsilere dikkat edin ve her şeyinizi anlatmayın. Bir güvenilir çevre edinin ve özel hayatınızı başkalarına anlatmayın. Karşılığında can evinizden vurulabilirsiniz.

Yengeç
Dengesiz bir yaşam şekliniz var. Bazen çok işkolik oluyor bazen de her şeyi boşluyorsunuz. Sosyalleştiğinizde başka hiçbir şeyi istemiyor ve sadece tüm gün eğlenmek, gezmek, tozmak istiyorsunuz. Ama hayatı iyi yaşamak için biraz dengeyi eklemelisiniz. Böyle yaparsanız ya arkadaşlarınızdan, ya işinizden ya da paranızdan olabilirsiniz. Dengeli bir yaşama geçtiğinizde tüm görevlerinizi yerine getirirken, kendinize de rahatlıkla vakit ayırabileceğiniz anlar size kalacak. Bir hobi edinin ve iş, sosyallik gibi maddelerin yanına onu da ekleyin. Size mental olarak çok iyi gelecek göreceksiniz.

Aslan
Bu aralar duygusal iniş çıkışlar sizi mahvedebilir. Muhtemelen bir ağlayıp bir gülüyor ve aklınızı kaçırdığınızı düşünüyorsunuz. İçinizdeki biriken çok şey var. Yalnız hissetmek, özgüven sorunu, maddiyat, aşk hayatınızda bir dikiş tutturamamak... Sizin için bu süreç çok zor geçebilir. Ama yelkenleri hemen suya indirmeyin. Bir aynanın karşısına geçin ve "Ben iyiyim, her şeyin üstesinden gelebilirim" deyin. Muhtemelen her şeyin üstesinden gelemeyeceksiniz ama öyle hissetmek sizi daha özgüvenli yapacak. İş konusunda çok güzel gelişmeler sizi bekliyor. Fırsatlar için gözlerinizi iyi açın ve sakın kaçırmayın.

Başak
Özgüveni yerle bir olmuş Başak ile uyandınız bu sabah. Hayallerinize yaklaşamamaktan, sürekli yerinizden saymaktan yakınıp duruyorsunuz. Bu hayallerinizi gerçekleştiremediğinizi gördükçe kendinizi daha da kötü hissedebilirsiniz. Bunda da kesinlikle haklısınız. Ama hayat uzun ve sizin de enerjiniz yerinde. Bugün bir parka gidip kitabınızı da yanınıza alın ve sakin bir gün geçirin. Yorgunluğunuzun gittiğini, stresinizin azaldığını göreceksiniz. Dünyada acı çeken tek siz değilsiniz. Bu yüzden bugünlerin geçici olduğunu unutmayın.

Terazi
Bugünlerde hayatınıza yeni bir yüz dahil olabilir. Ama bu aşk cephesinde olmayacak. Kariyerinizle ilgili size ilham verecek biriyle tanışacaksınız. Ondan kesinlikle yararlanın ve öğrenebileceğiniz her şeyi öğrenin. Bu sizin için büyük bir fırsat olacak. İş hayatınızda aranan isimlerden olmak istiyorsanız bu konunun üzerine eğilin. Yıldızınızı parlatacaksa neden geri kalasınız ki? Bu akşam arkadaşlarınızla vakit geçirmek için güzel bir gün olabilir. Bir film gecesi ya da tabu oynama vakti gelmedi mi sizce de?

Akrep
Size yapılan eleştirileri çok çabuk kabulleniyor ve eleştirenlerin size baktığı gibi kendinize bakıyorsunuz. Başkaları istediği kadar sizi eleştirebilir. Neden bu kadar takıntı yapıyorsunuz ki? Önemli olan nokta sizin kendinizi nasıl gördüğünüz. Değişmesini istediğiniz huylarınız varsa başkaları için değil kendiniz için adım atın. Fazla kıskanç, fazla kinci olabilirsiniz. Bu yönlerinizin olumsuz olduğunu herkes biliyor. Bunları törpülemeyi deneyebilirsiniz. Gelen eleştirilere kulaklarınızı tıkayın ve sevdiklerinizle vakit geçirin. Sizi iyi anlayabilen biriyle dertleşmek çok hoşunuza gidecek. Bu sıralarda sevdiğiniz kişiden güzel bir hediye alabilirsiniz.

Yay
Bugün güne çok meraklı uyanmış olabilirsiniz. Her şeyi normalden çok daha fazla merak edeceksiniz. Partnerinizi bu yüzden biraz daraltabilirsiniz. Etrafınızdakilerin üzerine çok gitmeyin. Yeni şeyler deneyimlemek de bugün hoşunuza gidecek. Bu ruh hali sevgilinizi de çok mutlu edecek. Bu yüzden maceraya kapılın ve aranızdaki bağı güçlendirecek girişimlerde bulunun. İster baş başa bir günü evde geçirin, isterseniz de bir oyun günü düzenleyip karşılıklı olarak yarışıp eğlenin. Gün sizin için mutluluğun günü!

Oğlak
Bugün işleriniz maddi anlamda tepetaklak olabilir. Aşırı harcamalardan kaçınıp bir birikime yönelin. Bir şeylerin yolunda gitmediğini hissettiğiniz anda mantıklı adımlar atmanız gereken anın geldiğini anlayın. Şans oyunlarına fırsat tanımayın. Mümkünse hepsinden uzak durun. Yapacak daha mantıklı ve güzel işleriniz elbette vardır. O yüzden bunlarla vakit kaybetmeyin. Ailenizle bir gün geçirip onlarla olan bağınızı güçlendirin. Bir işe başlarken mutlaka başkalarının fikirlerini de alın. Size çok mantıklı gelen her şey aslında çok mantıksız olabilir. Bunu unutmayın.

Kova
Sürekli olarak başkalarıyla ilgileniyorsunuz. O ne yapmış, bu ne yapmış diye diye kendinizi unutuyorsunuz. Aşk cephesinde işleri berbat etmiş olabilirsiniz. Çünkü kendi hayatınızı boşluyorsunuz. Artık kendinize gelme vakti olabilir. Bugün bir iyilik yapın ve telefonunuzu kapatıp kendinize bir bakın. İhtiyaçlarınızı, isteklerinizi, hayallerinizi düşünün. Hepsinin ne kadar değerli ve size ait olduğunu görüp, kendinizle daha fazla zaman geçirmenin önemini daha yakından anlayacaksınız.

Balık
Halsiz ve enerjinizin olmadığı bir güne uyanmış olabilirsiniz. Tembellik güne damga vuracak orası kesin. Yataktan çıkmak istemiyorsanız kitabınızı alın ve sakin bir gün geçirin. Ama muhtemelen telefon elinizde birilerini gizli gizli stalklayacaksınız. Sonuçta içinde sizin bulunmadığınız bir dedikodu imkansız öyle değil mi?