Bülent Ersoy'un davulcusundan sert sözler! "Bülent hanım yardım etmedi"

Bülent Ersoy'un davulcusu olarak Kıbrıs'a giden Ahmet İzgi, 2 aylık mahkum tutulmanın ardından Türkiye'ye döndü. Ersoy'a ateş püskürenler arasında İzgi de yer aldı ve Ersoy'un hiçbir şeye yardımcı olmadığını, kendilerini yalnız bıraktığını ifade etti.

Bülent Ersoy'un davulcusundan sert sözler! "Bülent hanım yardım etmedi"

Türkiye'nin en ünlü şarkıcılarından biri olan Bülent Ersoy, KKTC'de verdiği konser sonrasında ülkeye döndü. Ancak orkestra orada hapse girdi. 2 aylık mahkumiyetin ardından Türkiye'ye gelen orkestra üyeleri, DİVA'ya adeta ateş püskürdü. Bülent Ersoy'un davulcusu Ahmet İzgi, Söylemezsem Olmaz'a konuk oldu ve çok ağır sözler söyledi.

BURAYA ACİLEN BİR ADALET BAKANLIĞI LAZIM

Hazırlanan evraklarda sorunlar olduğu için Kıbrıs'ta tutulduklarını söyleyen İzgi, "Otel hazırladı. Dediler ki arayıp gruptan İstanbul'da, 'Arkadaşlar Kıbrıs'a gitmek için çift aşı olması lazım' dedi. Biz de ona göre çift aşılı arkadaşları aldık gruba. Ben 1 hafta önce yine Kıbrıs'a gittim Alişan'la. Mahkeme sonuçlanana kadar telefonlarımızı aldılar. Yasa diye bir şey yok. Yargıç akşam kavga ettiyse eşiyle sabah mahkumlara ne istiyorsa onu veriyor. Buradan devlet büyüklerine sesleniyorum. Madem KKTC bizimle alakalı buraya acilen bir Adalet Bakanlığı lazım" dedi.

BÜLENT HANIMI BEKLEDİK 1 SAAT ÇALDIK

Ne olursa olsun konsere çıkmak için 3 kişinin zoruyla içeri sokulduklarını belirten İzgi, "O akşam otel Bülent Hanım, Haluk Bey. Bunların üçü konser verilmesi için bir şekilde soktular bizi. Biz Bülent hanımı bekledik. 1 saat çaldık insanlar sıkıldı. Çalacak bir şey bulamıyoruz. Tabağı kaşığı attı ve millet kalktı ondan sonra geldi Bülent hanım" dedi.

PAZAR DÖNECEĞİZ BİLİRKEN MAHKEMEYE ÇIKACAKSINIZ DEDİLER

İzgi, "Pazar biletimiz var döneceğiz biliyoruz biz. Mahkemeye çıkacaksınız dediler. Korku filmi gibi. Her an bir aksiyon var. Dediler ki bize mahkemeye çıkacaksınız. Nöbetçi mahkemeye çıkacaksınız sonra hemen gideceksiniz. Mahkemede 'Mahkeme ileri tarihe atıldı. Ağır cezaya sevk ediyoruz.' Bu insanlar 1.5 yıldır çalışmamış, sezon başlamış şimdi sezon da bitti. Bu insanlar 2 ay çalışmamış. Müzisyen günü geçirir. Haftada 1-2 işe gidecek. Yazın bizim cezaevinde olduğumuz süreçte iş var" ifadelerini kullandı.

BİZ BUNLARLA UĞRAŞIRKEN, BÜLENT HANIM ALIŞVERİŞE GİTTİ

Bülent Ersoy'un müzisyenlere destek olduğu sözlerine yanıt veren İzgi, "Bülent hanım bize 5-10 bin gönderdi diyor ama hiçbir yardım etmedi. Bülent hanım alışverişe gitti biz bunlarla uğraşırken. Bu arada otel bize 210 bin lira yatırdı teminat olarak. İş bundan sonra patladı. Bizim avukatımız eğleniyormuş. Adam başı 100 bin istiyorlar. Bizde çok para var zannediyorlar. Bu arada İbrahim bey duyuyor. Diyor ki ne oldu bizim Ahmet de orada. Kendi kendimize uğraştık biz. Sağ olsun İbrahim bey Cevahirleri arıyor. Avukatları bizim avukatımız oluyor. 2 ay çalışmıyorsun beşer bin yolladım diyorsun. Orada bize diyorlar ki Bülent hanım size 5'er bin lira göndermiş. Haluk'u aradım ben. Nedir bu para? 'Ahmetcim, yemin ederim bu parayı kredi çekip gönderdim' diyor" dedi.