Boğalar işe koyuluyor, Aslanların egosu zedeleniyor! İşte 18 Mart günlük burç yorumları

18 Mart Cumartesi günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak Kova ve Balık burcu için günlük burç yorumları! Yıldızlar bugün sizin için ne diyor. İşte en özgün burç yorumları

Boğalar işe koyuluyor, Aslanların egosu zedeleniyor! İşte 18 Mart günlük burç yorumları

KOÇ BURCU
Kova'daki Ay kafa karışıklığını ortadan kaldırıyor. Bu cumartesi keyifli geçecek. Ayrıca arkadaşlarınızla veya ailenizle dışarı çıkmak, üzerinde çokça düşündüğünüz bir konudan dikkatinizi başka yöne çekmenize yardımcı olacaktır
Partneriniz varsa tatlılıkla karşılık verecek olan partnerinize duygularınızı ve hislerinizi kolayca ifade edeceksiniz.
Yalnızsanız bir karşılaşma durumunda söyledikleriniz olumlu etki yapacak, doğru sözlerle bir kişinin kalbini kazanacaksınız.

ASLAN BURCU
Burcunuz, sevdiğiniz insanlara karşı sıcaklığı ve cömertliği ile dikkat çekiyor. Bugün, belki de birbirine güvenmeye ihtiyaç duyan en yakın arkadaşlarınıza çok fazla zaman ve enerji ayıracaksınız. Kova'daki Ay, sizi ilişkileri güçlendirmeye, derinleştirmeye ve yenilerini kurmaya itiyor.
Partneriniz varsa bir farkındalık, bazı konuları sorgulamanıza sebep olacak.
Yalnızsanız teklifleri kabul edin ve dışarı çıkın! Küçük bir hayal kırıklığının cumartesinizi mahvetmesine izin vermeyin.

YAY BURCU

Huzursuz bir ruh hali içindesiniz ve hayatınıza yeni bir şey katmak istiyorsunuz. Sezginizi takip edin. Örneğin, bir arkadaşınızı aramak, yeni bir spor veya egzersiz denemek veya stres atmak için bir koşuya çıkmak istiyorsanız, yapın.
Partneriniz varsa genelde her şeyi partneriniz ile birlikte yapıyorsanız, bugün biraz özgürlüğe ihtiyacınız olabilir.
Yalnızsanız Bir kişi sizi cezbederse, onun inisiyatif almasını beklemeniz gerekmez. İlk adımı atın!

BOĞA BURCU
İşe koyulma zamanı. Ay Kova'dayken, kariyerinizi ve mesleğinizi geliştirmeyi amaçlayan planlara ve iş projelerine son rötuşları yapmaya itilebilirsiniz. Yakın gelecekte neyi başarmak istediğinize dair bir fikriniz olabilir. Gün içinde Ay Balık burcuna girmeden önce yapın: bu şekilde aklınızdaki şey sadece bir dilek olarak kalmayacak.
Partneriniz varsa bugün ufak bir kavga çıkabilir.
Yalnızsanız kendinizi ilk karşınıza çıkanın kollarına atmak yerine doğru kişiyi beklemenin daha iyi olduğunu anladınız!

BAŞAK BURCU
Cevap beklerken kollarınızı sıvayın ve tüm iş sorumluluklarınızı yerine getirin ve e-postalarınızı düzenleyin. Ay Kova'dayken, yapılacaklar listesini tamamlamayı başarırsanız, kendinizi iyi hissetme duygusu yaşayacak, vicdanınız rahat ve özgür hissedeceksiniz. Gün boyunca Ay Balık burcuna girecek: dikkatiniz işten ilişkilere kayacak.
Partneriniz varsa kelimeler, jestler, mesajlar, bugün eşinize olan sevginizi göstermek için her şeyi yapacaksınız.
Yalnızsanız dışarı çıkmak ve romantik bir buluşma yaşamak için harika bir gün.

OĞLAK BURCU
Kova burcundaki Ay-Jüpiter kavuşumu, para bölgenizde alışveriş yapma arzusunu ateşleyebilir. Birine doğru hediyeyi bulmak ve birini şaşırtmak istiyorsanız, bu ideal gün! Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir deneyimle kendinizi şımartmak için de iyi bir zaman.
Partneriniz varsa uzlaştırıcı olacaksınız, bu sizin lehinize olacak.
Yalnızsanız sizi çeken kişinin konuşmasına izin vermiyorsunuz. Bu yalnızlığı sürdürecek bir davranış.

İKİZLER BURCU
Venüs-Satürn uyumsuzluğu bazı güvensizlikleri tetikleyebilir, doğru şeyi yapıp yapmadığınızı merak edebilirsiniz. Başarısızlık korkusu sizi tereddüte düşürebilir.
Partneriniz varsa karşılıklı olarak aynı şeyleri düşünüyorsunuz, bakalım hanginiz önce itiraf edecek.
Yalnızsanız Çevrenizdekilerin dikkatini kolayca çekebileceksiniz.

TERAZİ BURCU
Ay Kova'dayken dışarı çıkmak ve keyifli bir yolculuk yapmak için her şeyi organize eden siz olacaksınız. Burcunuz, insanların iyi vakit geçirdiğini görmekten hoşlanıyor ve bu, ailenizin ve arkadaşlarınızın hoş bir şekilde zaman geçirmek için bir fırsat olabilir. Aynı zamanda, birkaç gün içinde Güneş burcunuza girecek: aklınızda uygulayacağınız fikirler ve planlar olacak.
Partneriniz varsa romantiklik ve tutku kendisini gösterecek.
Yalnızsanız görüntünüze özellikle dikkat edeceksiniz ve başarılı olacaksınız:

KOVA BURCU
Merkür'ün Terazi'ye geçişi, herhangi bir sorunu çözmede mükemmel bir yardımcıdır. Pratik ve etkili çözümler bulmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda bu cumartesi, burcunuzda Ay'ın varlığıyla, arkadaşlarınız veya ailenizle dışarı çıkmayı, her zamankinden farklı bir şey yapmayı planlıyorsanız, örneğin bilmediğiniz bir yere gitmeyi planlıyorsanız çok eğleneceksiniz.
Partneriniz varsa bugün sizin için müsait olmayabilir, sizin için zamanınız olmayabilir, bu da bazı şüpheleri körükleyecektir.
Yalnızsanız bir randevu ertelenebilir. Biraz sinirli ve hayal kırıklığına uğramış hissedeceksiniz.

YENGEÇ BURCU
Her zamanki gibi anlayışlı olmayabilirsiniz. Venüs-Satürn uyumsuzluğu ile çevrenizdeki bazı insanlar talepkar olacak. Tutumları rahatsız edici olsa bile, buna katlanabilecek misiniz?
Partneriniz varsa atmosfer romantik ve iki kişilik projeler hakkında tatlı bir şekilde konuşma günü.
Yalnızsanız yalnızlık duygusu tetiklenebilir. Bırakın olaylar doğal olarak gelişsin.

AKREP BURCU
Kendinizi tam bir rahatlama günüyle şımartın. Temponuzu yavaşlatın. Her şeyden önce kendi ihtiyaçlarınızı düşünmelisiniz. Sevdiklerinizle tam bir huzur içinde iletişim kurmak için ideal bir Cumartesi. Gün içerisinde Ay Balık burcuna girdiğinde iş stresi azalacak.
Partneriniz varsa sizinki sonsuza kadar sürecek bir aşk ve bugün bunu söyleyeceksiniz.
Yalnızsanız Romantik yönünüz öne çıkıyor.

BALIK BURCU
Ay Kova'dayken, burcunuzun arkasında, yeniden şarj olma, dinlenme ve etrafınızdakilerin enerjinizi tüketmesine izin vermeme ihtiyacını güçlü bir şekilde hissediyorsunuz. Ay, Merkür ile iyi açıda: Meditasyon, yoga, iç huzuru bulmayı amaçlayan herhangi bir uygulama yapmak için mükemmel bir Cumartesi. Dilerseniz sevdiklerinizle tatlı, duygulu sohbetler yapmak için doğru gün.
Partneriniz varsa karşılıklı olarak anlayışın hakim olduğu bir gün.
Yalnızsanız yeni tanıştığınız birini gözünüzde çok abartma riskiniz var.