Boğa maddi kriz yaşayacak, Yay sevilmediğini hissedecek! İşte günlük burç yorumları

26 Ekim Salı gününde kimi burçların başına çok can sıkıcı olaylar gelecek. Boğa için maddi kriz gelirken, Balık ailesiyle sorunlar yaşayacak. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

Boğa maddi kriz yaşayacak, Yay sevilmediğini hissedecek! İşte günlük burç yorumları

26 Ekim Salı gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Koç ciddi hayal kırıklığı yaşayacak, İkizler büyük bir aşkı noktalayacak. Balık ailesiyle sorunlar yaşarken, Akrep için gelecek kaygısı ağır basacak. İşte 26 Ekim Salı günlük burç yorumları:

Koç
Hayal kırıklığı yaratan bazı aramalar alabilirsiniz. Belki ziyaret etmeyi umduğunuz biri sizi görmeye gelmeyecek. Belki bir arkadaşınız sizi reddedecek. Olur böyle şeyler. Ruh halinizin bozulmasına izin vermeyin. Zıt kutuplara gitmeyin ve sıkı çalışarak, üzüntünüzü gölgeleyin.

Boğa
Bugün mali açıdan kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Borç verdiğiniz ama geciken bir para var ve bu sizi büyük zora sokuyor. Partnerinizle romantik bir gün geçirmeyecek hatta tam tersine ayrılık yaşayacaksınız. Bu sizi çok derinden sarsacak. Kendinizi meşgul edecek aktivitelere yönelin. Akşamları kendinize zaman ayırın ve kafanızı sürekli meşgul edin.

İkizler
Sizin için bugün ayrılık gözüküyor. Aşk hayatınızda ciddi bir sorun yaşayacak ve uzun süreli ilişkinizi bitireceksiniz. Kafa karışıklığı yaşayabilir ve sonrasında bu hareketinizden pişmanlık duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla da sorunlar kapıda. Yanlış anlaşılmalar büyük sorunlara yol açacak. Mali cephede işler yolunda gidiyor. Önünüze yeni bir gelir kapısı açılacak. Bu da uzun süreli bir rahatlamayı beraberinde getirecek.

Yengeç
Bugün hafif soğuk algınlığı semptomları gösterebilirsiniz. Günü evde geçirmenizde fayda var. Aktif bir insansınız ve bu nedenle de kendinizi hep özgüvenli hissediyorsunuz. Ama bugün işler istediğiniz gibi olmayacak. Sakin bir gün geçirin ve evde olmaya özen gösterin. Arkadaş çevrenizde bazı değişimler olacak ve bu değişimde rolünüzün olmaması konsantrasyon sorunu yaşamanıza neden olacak.

Aslan
Hayatınızdaki özel kişi arkadaşlarınızı kıskanıyor olabilir. Tüm olaylarda önce arkadaşlarınıza koşuyorsunuz. Bu da partnerinizin kendisini kötü hissetmesine sebep oluyor. Arkadaş organizasyonlarını iptal edin ve baş başa vakit geçirmeye özen gösterin. İş cephesinde hedefleriniz ve projeleriniz bir süre rafa kalkabilir. Moralinizi bozmayın ve ani kararlar almayın.

Başak
Muhtemelen bir süredir üzerinde çalıştığınız bir proje var ve artık bitmesini istiyorsunuz. Bitmese bile ara vermeyi düşünüyorsunuz. Ancak, arkadaşlarınız arasındaki sorunlar bu aralar epey moralinizi bozabilir. Zihniniz çok meşgul b sebeple rahat kafayla bir tatile çıkmanız imkansız. Tüm planlarınızı erteleyin. Bir iş başarmak istiyorsanız odaklanmak zorundasınız.

Terazi
Uzakta yaşayan ve ne yaptığını merak ettiğiniz arkadaşlarınızla iletişim kurmak için iyi bir gündesiniz. Biraz nostalji çukuruna düşmüş olabilirsiniz. Onlara özlem duyuyorsunuz. O zaman durmayın ve telefonu kaldırıp sevdiklerinizi arayın. Sizden haber almaktan ne kadar memnun olduklarına siz de çok şaşıracaksınız. Akşam için bir plan yapın ve sevdiğiniz kişiyle güzel bir gün geçirin.

Akrep
Bugün para meselesi sizin için biraz karışık olabilir. Alacağınız parada gecikme yaşayabilirsiniz ve bu da sinirlerinizi harap edebilir. Yatırım yapmak, mülk satın almak ya da kredi aramak için iyi bir günde değilsiniz. Para yönetimi konusunda ciddi sıkıntılarınız var. Umutsuz olmayın. Geçici bir süreç yaşıyorsunuz ve bu durum sizin kontrolünüz dışında gerçekleşiyor. Bu günler de mutlaka geride kalacak.

Yay
Son 1-2 gün içerisinde arkadaşlarınız ve partnerinizle sorunlar yaşıyorsunuz. Bu nedenle kendinizi sevilmemiş, güvensiz ve engellenmiş hissediyorsunuz. Çevrenize olan kırgınlığınız o kadar büyük ki nasıl onaracağınızı bilmiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar nedeniyle sorunlar yaşıyorsunuz. Sakin olun ve iletişim kurarak bu sorunları aşmaya çalışın.

Oğlak
Bugün işlerinizden izin almanız gerekecek. Çünkü sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Fiziksel olarak sizi yormayacak eylemler yapın ve yüksek tempolu aktivitelerden uzak durun. Sevdiklerinizle bu sıralar pek yakınlaşmayın çünkü hastalığı onlara da bulaştırabilirsiniz. En ufak bir halsizlikte doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

Kova
Yakın bir arkadaşınızı bu sıralar kaybedeceksiniz. Yaşadığınız sert bir tartışma tüm iplerin gerilmesine ve kopmasına neden olacak. Bu yüzden kendinizi çok savunmasız ve mutsuz hissedebilirsiniz. İçinizde yine de bir yerlerde o kişiye karşı sevgi duruyor. Muhtemelen mesaj atmamak için de kendinizi zor tutuyorsunuz. Adım atın ve sonucun iyi olduğunu görün.

Balık
Evdeki sorumluluklar bugün sırtınıza çok daha fazla yük olacak. Ailenizle sorunlar yaşayabilir ve yardımcı olmadıklarını düşünebilirsiniz. Oturup iyi bir planlama yapın ve sorunları ortadan kaldırın. Sorumlulukların eşit şekilde dağılmasını sağlayarak her şeyi yoluna koyabilirsiniz.