Boğa hedeflerine ulaşmakta zorluk çekecek, Aslan ise abartıdan uzak duracak! İşte günlük burç yorumları

21 Ekim gününde burçları neler bekliyor? Boğa bugün hedeflerine ulaşmakta biraz zorlanabilir. Balık ise aşka fena düşecek. İşte günlük burç yorumları ve burçları bekleyen olaylar!

Boğa hedeflerine ulaşmakta zorluk çekecek, Aslan ise abartıdan uzak duracak! İşte günlük burç yorumları

21 Ekim Perşembe gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Boğa kendini dış etkenlerden korumak zorunda kalacak, İkizler ise rekabetin dibine vuracak! İşte 21 Ekim Perşembe günlük burç yorumları:

Koç
Çevrenizde son günlerde yaşanan olaylar sizi kötü etkilemiş olabilir. Bu nedenle de kendinizi mutsuz hissediyor olabilirsiniz. Ama mutsuzluğu bir kenara bırakmanız mümkün. Arkanıza yaslanın ve hayatınızın kontrolünü ele alın. Aynı fikirde olmadığınız bir şey gördüğünüzde susmayın ve rahatsızlığınızı dile getirin.

Boğa
Bugün kendinizi dış etkenlere karşı korumanız gerekiyor. Dik durun ve size haksızlık yapıldığında karşılık verin. Hedeflerinize bu sıralar yaklaşmakta biraz zorlanacaksınız. Arkanızda büyük bir güç ve ivme var. Bu yüzden kendinize odaklanın ve hedeflerinize kilitlenin. Ortaya çıkan manzara size çok mutlu ve gururlu hissettirecek.

İkizler
Birileriyle rekabet etmeyi seviyorsunuz. Bir iş arkadaşınızla aranızda büyük bir savaş var. Bu savaşın kazananı siz olacaksınız. Patron olduğunuzu belli etmezseniz, sizin ödün vererek elde ettiğiniz her şeyi kaybedebilirsiniz. Üstünlük kurun ve hırslanın. Bu sıralar hiç olmadığınız birine dönüşebilirsiniz. Parasal olarak iyi bir günde değilsiniz. Duygusal bağ kurmayın.

Yengeç
Bugün zevkinize hitap eden etkinliklere katılacaksınız. Bu yüzden herhangi bir projeyi seçmekten çekinmeyin. Şansınız yüksek olacak. Bu fırsatı geri tepmeyin. Şans oyunları, yarışmalar vb. konularda kendinize güvenin. Çok özgüvenli ve iyi biri olduğunuz için ortamlarda sevilen isimlerdensiniz. Partnerinizle de aranız bu sıralar çok iyi. Yani hem arkadaşlıkta, hem aşkta hem de şansta kazanan olacaksınız.

Aslan
Bugün aşırıya kaçmaktan uzak durun. Her şeyi abartma eğilimine sahipsiniz. Bu yüzden de gerçeklik temasını tamamen kaçırıyorsunuz. Dosttan çok düşman var çevrenizde. İyi bir temizlik gerekebilir. Çevrenizde gereksiz olduğunu düşündüğünüz kim varsa silin gitsin. Hayatınızdan büyük bir yükün gittiğini ve yenilendiğinizi hissedeceksiniz.

Başak
Bugün duygu yoğunluğunuz çok yüksek. Bu yüzden doğru kararlar alamayabilirsiniz. Mali açıdan başınıza olumsuz bir şey gelebilir. Paranızı kaptırabilir, düşürebilir ya da bir yatırımda zarar edebilirsiniz. O yüzden dikkatli olun ve riskli hamlelerden uzak durun. Aşk hayatınızda bazı sorunlar karşınıza çıkabilir. Anlaşamıyorsunuz ve adım da atmıyorsunuz. Ama bu sonrasındaki başınıza daha büyük işler açabilir.

Terazi
Bugün kendinizi daha dışa dönük hissedeceksiniz. Kalbiniz bu sıralar hassas. İlişki için hazır değilsiniz. Ayağa kalkın ve kendinizle de mutlu olabildiğinizi hissedin. Bu size o kadar iyi gelecek ki çevrenizdekilere de enerji vereceksiniz. Ruhsal olarak bir iyileşme yaşayacaksınız elbette ama sakın mali konularda kararlar almayın.

Akrep
Enerjik bir günde değilsiniz. Sevdiğiniz bir kişiyle sorunlar yaşayabilirsiniz ve bu kişi muhtemelen ailenizden biri olacak. Bu sıralar kötü haberler sizin için üst üste gelebilir. Duygularınıza hakim olun. İlişkinizi geri planda bıraktığınız için problemler de yaşayabilirsiniz. Gereken özeni göstermiyorsunuz. Bu nedenle de kaybınız geri alınamayacak ölçüde büyük olabilir.

Yay
Bu akşam bir grup ile güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Mali işlerin keyfinizi kaçırdığı bir arkadaş grubuna sahip değilsiniz. Herkesin taşın altına elini koyduğu bir dostluk kurmak herkese nasip olmaz. Bu yüzden bu değeri kaybedip heba etmeyin. Birlikte olduğunuz her andan keyif alacaksınız. Sorunlar olduğunda içinize kapanmayın ve dostlarınızla paylaşın.

Oğlak
Bugün sizin için çok zor bir konuyu çözmek için ilk adımı atacaksınız. Yolun geri kalanı çorap söküğü gibi geçecek ve pişman olmayacaksınız. Farkına varmadan atlatacağınız bu yol size çok güzel hissettirecek ve olgun hissedeceksiniz. Yanınızdaki arkadaşlarınıza dikkat edin. Size dost görünen birçok rakibiniz olabilir. Yufka yürekliliği bir kenara bırakın ve gerçekçi davranın.

Kova
Çevrenizdeki kişilerden buluşmak için büyük baskı hissedebilirsiniz. Bugün keyif alabileceğiniz bir gün. Yakında güzel bir haber alabilirsiniz. İşinizle ilgili bir zam haberi yolda olabilir. Bütçe planlaması yaparak tasarruf etmeye başlamak sizin için iyi olabilir. Bunun ne kadar rahatlatıcı olduğunu ve yararlı olduğunu yakın zamanda göreceksiniz. Çünkü bir mali kriz yaşayabilirsiniz.

Balık
Bun çok eğleneceğiniz bir gün olacak. Mutluluk sizin için artık sıradanlaştı. İnsanların sizin hızınıza ayak uydurmakta zorlanabileceğinin farkında olun. İnişli çıkışlı duygular hissedebilirsiniz. Hepsini kontrol altına almak mümkün. Aşk bu sıralar yolunuza en çok çıkan olay olabilir. Değerini bilin!