Boğa büyük hayal kırıklıkları yaşayacak, Koç belirsizliklerin ortasında kalacak! İşte günlük burç yorumları

4 Kasım Perşembe gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

Boğa büyük hayal kırıklıkları yaşayacak, Koç belirsizliklerin ortasında kalacak! İşte günlük burç yorumları

4 Kasım Perşembe gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 4 Kasım Perşembe günlük burç yorumları:

Koç
Bu sıralar belirsiz durumlar yaşıyor olabilirsiniz. Şu anda devam eden duygusal bir hissiniz var ama karşınızdaki insandan emin olamıyorsunuz. Harika bir gün geçirebilirsiniz ama önce sorunları aşmaya ihtiyacınız var. Soğukkanlı olmamaya çalışın. Duygusal açıdan kendinizi aşın artık. Sürekli olarak saklamak ve sakin kalmak size göre değil. Harekete geçin.

Boğa
Son birkaç gündür hayal kırıklıkları yaşıyorsunuz. Dış engeller ve ruhsal engeller nedeniyle başarı bir türlü gelmek bilmiyor. Herhangi bir çaba göstermeden yol kat edemesiniz. Önümüzdeki günlerde sorunlarınızı aşmak için karşınıza fırsatlar gelebilir. Sakın pas geçmeyin ve bu fırsatları mutlaka değerlendirin.

İkizler
Sizin için oldukça hareketli bir gün olacak. Kendinizi harika hissedeceksiniz ve tüm enerjinizi kanalize etmekte zorluk çekeceksiniz. Bir dirençle karşı karşıya kalırsanız sakın şaşırmayın. Hareketli biri olabilirsiniz ama herkes sizinle aynı hissetmeyecek. Bu yüzden uyarılar alabilirsiniz. İkna edici ulan ve ortamın bozan tarafı siz olmayın.

Yengeç
Bugün moralinizi bozmamaya dikkat edin. Cesur birisiniz ama finansal adımlar atmanızda sıkıntılar var. Bu alanda fazla cesur davranmak işiniz için iyi olmayabilir. Bugün aldığınız her karar yarınınızda büyük öneme sahip olacak. O nedenle dikkatli olun ve ona göre mantıklı kararlar alın. Yeni bir işe atılacak olabilirsiniz. Bu bütçenizi sarsabilir ama sonrasında yüzünüz gülebilir.

Aslan
Bugün vakit geçmek bilmeyecek. Sizin için çok sıkıcı bir gün geliyor. Motivasyonlarınızı yansıtmak için bu zaman sorununu kullanın. Biraz aktivitelere yönelin ve boş kalmayın. Siz boş kaldıkça daha da sıkılmaya devam edeceksiniz. Belki de kaderinizi düşünerek ona göre adım atmalısınız. Her şeyi boşvermiş tavrınız partnerinizi de bunaltıyor. Özgüvensiz ve korkak birini kim sevebilir ki?

Başak
Bugün hava oldukça gergin. Huzursuz hissedebilirsiniz ya da değişimin farkına varacaksınız. Son günlerde eşiniz ve anneniz arasında ciddi gerilimler olabilir. Bu gerilimi noktalayın ve iki tarafı da yatıştırın. Eylemlerinizin sebeplerini bir düşünün ve bu huzursuzluğun ana nedenine odaklanın.

Terazi
Önünüzdeki saatleri kendinizle ilgili bazı soruların cevaplarını arayarak geçirebilirsiniz. Rahatsız olduğunuz bazı fiziksel ve psikolojik yönlerinizin farkına varın. Bu tutumunuzu düzeltmek için harekete geçmek iyi gelebilir. Endişelerinizde haklısınız. Akrabalarınız ya da bir arkadaşınızla sorunları paylaşarak daha iyi hissedebilirsiniz.

Akrep
Bazen insanlar, ilişkilerde hassas davranmadığınız için sizi suçlayabilir. Gezegensel konumlardan dolayı daha hassas olacaksınız. Biden bire dinlenme ihtiyacı duyacaksınız ve kendi kabuğunuza çekileceksiniz. Doğru olsun ya da olmasın bencil olmadığınızı başkalarına kanıtlama isteği duyacaksınız. Ama ne yazık ki bencil bir yanınızın olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuz.

Yay
Bir durumu daha az dramatik hale getirmek için çok yeteneklisiniz. Tüm duygusal olaylardan rahatlıkla kendinizi kapı dışarı edebiliyorsunuz. İnsanlara güven veren ve soğukkanlı birisiniz. Nesnel biri olmak ortamda aranan özellikler arasında gelir. Sakin biri olma huyunuzu beğeniyorlar. Ama içten içe canınızın sıkıldığı çok şey var.

Oğlak
Arkadaş çevrenizde fikirlerinizi ifade etmek istediğiniz her an cesaretinizin kırıldığını fark edebilirsiniz. Sürekli olarak bir alay söz konusuysa açık bir şekilde konuşun ve söylemek zorunda olduğunuz şeyleri korkmadan belirtin. Başkalarının sizi kırmaya hakkı olmadığı gibi yanlışları söyleme hakkınız sonuna kadar var. Sadece birazcık cesaret, hepsi bu!

Kova
Bir şeyler yazma isteği duyabilirsiniz. İşte böyle bir his varsa içinizde hiç vakit kaybetmeyin ve hemen harekete geçin. Hayal gücünüz bugün çok kuvvetli olacak. Belki de içinizdeki yazarı fark edeceksiniz kim bilir. Önünüze yeni fırsatlar çıkabilir. Bugünleri iyi değerlendirin ve sakın basite indirgemeyin.

Balık
Gün içinde çok ciddi bir tereddüt sorunu yaşayabilirsiniz. Emin olduğunuz bir şeyden artık emin olamayabilirsiniz. Bu ciddi bir güven sorunu oluşturacak. Aklınızdan geçen ne varsa sevdiklerinizle paylaşın ve onlara durumu anlatın. Fikirlerinizi insanları şaşkına çevirmeyecek şekilde söyleyebilirsiniz.