Bir yanda geçim derdi bir yanda şatafat! Selin Ciğerci'nin aylık ev masrafı 31 asgari ücrete bedel

Gökhan Çıra ile evliliklerini noktalayan Selin Ciğerci, hayata sıfırdan başladı ve oturduğu villasını satışa çıkarıp Zorlu Center'a ait rezidansa taşındı. Ciğerci'nin aylık ödediği kira ve aidatı duyanlar şok oldu.

Bir yanda geçim derdi bir yanda şatafat! Selin Ciğerci'nin aylık ev masrafı 31 asgari ücrete bedel

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, büyük bir aşkla evlendiği Gökhan Çıra ile evliliklerini geçtiğimiz Eylül ayında sonlandırdı. Bu olay sonrasında Ciğerci, hayata sil baştan başladı ve villasını satılığa çıkararak Zorlu Center'ın rezidansına taşındı.

SELİN CİĞERCİ'NİN YENİ EVİNİN KİRA VE AİDAT BEDELİ ŞOK ETTİ

Fenomenlik ile başlayan ve ardından da kozmetik şirketi sahibi olan Ciğerci, şu anda Show TV'de "1 Başka Güzel" programında jürilik yapıyor. Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın haberine göre, villasını 57 milyon liraya satılığa çıkaran Ciğerci, Zorlu Center'ın rezindansına taşındı. 3+1 eve çıkan Ciğerci, aylık 80 bin lira kira ödemesi yapacak ve 10 bin lira da ait ödeyecek. Böylece Ciğerci yıllık olarak 960 bin lira kira, 120 bin lira da aidat ödemiş olacak.

SOSYAL MEDYA BU FİYAT KARŞISINDA YIKILDI

Ciğerci'nin bu paraya eve çıktığını duyan sosyal medya kullanıcıları da yorum üstüne yorum yapmaya başladı. Asgari ücretle bir gıdım ilerleyemediklerini söyleyen vatandaşlar, bu paraların nasıl kazanıldığını sorguladı. İşte sosyal medya kullanıcılarının yorumları:

  • Ne biçim bir çark bu. Nerden nasıl kazanılır bu paralar. 40 yıldır çalışıyorum 40m2 evi zor aldım.
  • Yazıklar olsun. Azıcık ülkeye yatırım yapın. 10 bin TL aidat nedir ya. Evime o kadar para girse ben mutluluktan uçarım. Ah kapitalist sistem ah.
  • İçim acıyor o kadar kira verilir mi ya.
  • Bu ne Allah aşkına bu kadar parayı nereden kazanıyor. Kimsenin parasında gözüm yok ama ne iş yapıyor bu hanımefendi? Her zaman diyorum Türkiye'de ünlü olmak çok kolay. Çünkü insanlar gereksiz takip edip insanları zengin ediyorlar.
  • Yağ alamıyoruz, aylık verdiği kiraya bak.
  • Ben de 50 lira ile pazara gittim soğan, patates aldım. 2 de ekmek 30 lira var. Allah bereket versin.
  • Bizde ucuza alışveriş yapmak içn pazara iniyoruz be bacım.
  • Allahım nasıl paralar dönüyor ortada, biz temel ihtiyaçlarımızı zor alıyoruz.
  • Oha 1500 lira kira ödüyorum. Onu bile her şeyden kısarak denk getiriyoruz. 2 bebekle biz sürünmeye geldik bu hayata belli ki.