Bilal Hancı kimdir? Bilal Hancı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? Bilal Hancı neden gündem oldu?

Kafalar ekibinde bulunan YouTuber Bilal Hancı, Trabzonspor ve Beşiktaş maçından sonra darp edildiğini duyurdu. Bu olay sonrasında da Hancı'nın kim olduğu büyük merak konusu oldu. Trabzonspor hayranlığı ile bilinen şarkıcı ve YouTuber hakkında tüm merak edilenler...

Bilal Hancı kimdir? Bilal Hancı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? Bilal Hancı neden gündem oldu?

YouTube platformu üzerinden çeşitli videolar çeken Kafalar ekibinin üyesi Bilal Hancı, Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrasında, Beşiktaş taraftarları tarafından saldırıya uğradığını açıkladı. Trabzonspor hayranlığı ile bilinen ve Trabzonlu olan Hancı, birçok paylaşımında takımına olan ilgisini göstermişti. Peki Bilal Hancı kimdir, Bilal Hancı kaç yaşında, kiminle evli, nereli? İşte detaylar...

BİLAL HANCI KİMDİR?
8 Eylül 1989 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Bilal Hancı, İstanbul Üniversitesi mezunudur. Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile tanışan Hancı, 26 Aralık 2014 tarihinde Kafalar isimli bir kanal kurarak adını duyurdu. Çeşitli videolar çeken ekip, kısa sürede büyük beğeni alarak fenomen haline geldi.

2017 yılında "Ağlama Beni Ana" isimli bir single parça çıkaran Hancı, ününe ün katarak büyük ses getirdi. Ardından 2018 yılında "Kafalar Karışık" isimli filmde rol aldı. Aynı sene "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" isimli filmde de boy gösterdi. 2019 yılında "Enes Batur Gerçek Kahraman" filminde de rol alan Hancı, 2020 yılında "Sevdanın Böylesi" şarkısıyla ününe ün kattı. Ünlü fenomenin bu şarkısı 80 milyon izlenmeye ulaştı. Hancı'nın şarkı serüveni burada da bitmedi ve geçtiğimiz aylarda Mustafa Ceceli ile "Rüzgar" adlı bir şarkı da çıkardı.

Trabzonsporlu olduğunu birçok kez dillendiren ünlü fenomen ve şarkıcı, 2021 yılında Esin Çepni ile dünya evine girdi. İkilinin düğünü ve sosyal medya paylaşımları da çok konuşulan konular arasına girmeyi başardı.

235512847-531473954761012-9214611882935074286-n.jpg