Başak sırtındaki sorumluluk yükünden ezilecek, Yay özgüven sorunları yaşayacak! İşte günlük burç yorumları

2 Kasım Salı gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

Başak sırtındaki sorumluluk yükünden ezilecek, Yay özgüven sorunları yaşayacak! İşte günlük burç yorumları

2 Kasım Salı gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 2 Kasım Salı günlük burç yorumları:

Koç
Bugün bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır istediğiniz bir etkinliğe gidemeyebilirsiniz. Gitmek için onay almak çok geç olabilir ve etkinliği kaçırabilirsiniz. Bundan dolayı hayal kırıklığı yaşayacaksınız ama düzeltmek sizin elinizde. Bu kez olmayabilir ama bir sonrakine tüm sorunları yok edecek şekilde planlama yaparak sorunları savuşturabilirsiniz. Sıradan işlerle ilgilenmek için harika bir gün olacak.

Boğa
Dünya ekonomisinin ve borsanın durumuyla ilgili kötü haberler okudukça kendinizi sıkkın ve endişeli hissedebilirsiniz. Merak etmeyin. Zorlu süreçlerin de bir çıkışı mutlaka olacak ve sakin kaldığınız, dikkatli adımlar attığınız sürece büyük sorunlar yaşamayacaksınız. Her duyduğunuza inanıp peşinen gitmeyin ve yolunuza bakın.

İkizler
Yakın bir arkadaş ya da romantik bir partner ile bugün iyi iletişim kuramayabilirsiniz. Karşınızdaki insanın sizinle ilgilenmediğini ve ilgisiz kaldığınızı merak edebilirsiniz. Belki de karşınızdaki kişi maddi olarak sorunlar yaşıyordur. Konuşmak isterse dinleyin ve ihtiyacınız olduğunda konuşun. Önemli olan nokta da bu. O kişiye kendisini iyi hissettirebilirsiniz.

Yengeç
Bugün canınız her zamankinden daha çok sıkkın olacak. Kendinize bir hediye alabilirsiniz. Belki yalnız başınıza takılmak iyi hissettirebilir. Yürüyüş yapın, kitapçıya gidin, kulaklarınızı takın ve sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Sakin ve huzurlu bir gün geçirmek aslında işinize daha çok gelecek. Etkinliklerden uzak durmak iyi gelebilir.

Aslan
Bugün yakın arkadaşlarınız, sevgilinizle aranız pek iyi olmayabilir. Ruh haliniz çok keyifli olmanıza müsaade etmiyor. Buna neden olacak bir şey yapıp yapmadığınızı merak edebilirsiniz ama sizinle pek alakası olmayacak. Sadece öyle hissediyorsunuz ama mantıklı bir nedeni de yok. Sorumluluklarınız biraz ağır geliyor olabilir aile bireyleriyle ya da iş arkadaşlarınızla birlikte oturup bir dağılım yaparak sorunlara çözüm bulabilirsiniz.

Başak
Ev sorumlulukları bugün ciddi oranda artış göstererek canınızı sıkabilir. Evdeki tüm işleri tek başınıza yapıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Karamsarlığa teslim olmayın. Ama bunun üzerinde de çok durmayın. Yapılması gerekenleri yapın ve gerisini evin diğer üyelerine bırakın. Bir film izleyin ya da eğlenceli bir konsere gidin. Enerjiksiniz ve güzel bir akşam geçirin.

Terazi
Acele etmek bugün tam olarak sizi tanımlayacak. Çok yoğun bir gün geçireceksiniz ve bazı işler sırtınıza yüklenmiş durumda. Yakın bir arkadaş, sevgiliniz ya da bir meslektaşınız sizi ziyaret edecek ve tüm işleriniz bu nedenle aksayacak. Böyle zamanlarda dikkatinizi dağıtan kişilerden müsaade isteyip işlerinizi halledin ve bir an önce evinize dönün. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

Akrep
Maddi açıdan iyi bir süreç geçiriyorsunuz. Daha iyisini yapabilmek istiyorsunuz ama cesaretinizi bir türlü toplayamamış durumdasınız. Çok çalışmanız gerekiyor. Ama hangi alanda çalışmak istediğinizi bir türlü bulamıyorsunuz. Bu sıralar bu belirsizliğin yorgunluğu üzerinizde ve tedirginlik yaşıyorsunuz. Gelecek kaygınız çok fazla ve bu nedenle hiçbir şeyden keyif alamıyorsunuz.

Yay
Bugün berbat göründüğünüzü düşünebilirsiniz ve belki de dışarı çıkıp kendinizi baştan sona değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Ruh haliniz böyle düzelecekse gidin alışveriş yapın, egzersiz yapın. Muhtemelen özgüveninizin daha da yükselmesine yardımcı olabilirsiniz.

Oğlak
Bugün gerçek bir sebep olmasa da sevilmediğinizi hissedebilirsiniz. İlişkileriniz oldukça güçlü olmalı ama özgüven sorunu yaşayabilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızı arayıp onunla bir araya gelin. Alışverişe ya da sinemaya gidin. Moraliniz böylece daha çabuk yükselecektir. Günün sonunda tekrar eski haliniz gibi hissedeceksiniz.

Kova
Bu gece arkadaşlarınızla bir araya gelme planları kurabilirsiniz ama ertelenebilir. Arkadaşınız bir sorun yaşayabilir. Onu kesinlikle dinleyin ve ilgi gösterin. Arkadaşınızın yaşadığı özgüven sorununa yardımcı olun ve yalnız olmadığını ona gösterin. Dostlarınızın size ihtiyacı olduğunda yanlarında olmayı seviyorsunuz. Bu da o zamanlardan tam olarak biri olarak karşınıza çıkıyor.

Balık
Para kazanmak için biraz daha fazla çalışmanız gerekebilir. Bu bir göreve daha fazla zaman ayırmanıza ya da bir ekstra işe girmenize neden olabilir. Her zamanki gibi stresli olacaksınız. Ama bir yandan da mutluluğunuz yanı başınızdan ayrılmayacak. Canınızı sıkan ne varsa açıkça konuşun. Küçük sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Kendinize dikkat edin ve hiçbir şeyi boşlamayın.