Balıklar halinden memnun, Kovalar yönünü kaybetti! 8 Eylül gününde burcunuzu neler bekliyor?

8 Eylül gününde burcunuzun başına neler gelecek bilmek istiyorsunuzdur. Balık güne çok iyi başlarken, Boğa için bir mahkeme kuruluyor. Herkesin yaşantısında sıkıntılı zamanlar mutlaka yaşanacaktır ama bazı burçlar için o gün bu gün değil. İşte günlük burç yorumları!

Balıklar halinden memnun, Kovalar yönünü kaybetti! 8 Eylül gününde burcunuzu neler bekliyor?

8 Eylül gününde burçların yaşadıkları ve yaşayacakları çok şey var. Aşklar bitebilir, yeni rotalar belirlenebilir, başarılara ulaşılabilir ve daha birçok şey.... Peki sizi bugün neler bekliyor? Haydi gelin burç yorumlarına bakalım!

Koç
Bugün hiç görüşmediğiniz biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Kötü bir küslük ya da uzun zamandır görüşülmeyen eski bir dostluk olabilir bu. İlk başta görüştüğünüze pişmanlık duyabilirsiniz ama daha sonra mutlu olacaksınız. Telefonu açın, not yazın veya e-posta gönderin. Diğer yandan aşk hayatınızda bazı gelişmeler olacak ama çok sevinmeyin çünkü bu kötü bir gelişme olabilir. Yatırım yaparken dikkatli olun büyük risklere anlık heyecanlarla kapılmayın. Bugün genel olarak orta enerjide olacak, depresiflikten uzak kalacaksınız.

Boğa
Bugün sizin için kendinizi sorguya çekme günü. Bunu yapmaktan kaçınmayın. Bazı durumlarda eleştirmek üzmez, tam tersine yanlış yönlerinizi törpülemenize yardımcı olur. İş konusunda ise harekete geçin ve çaba gösterin. Yarım bıraktığınız her ne varsa bugün tamamlayın. Çalışkan ve disiplinli olacağınız bir gün olacak. Kendinizi de mutlu hissedeceksiniz. Bugün sizin için her şeyi yoluna sokma günü.

İkizler
Bugün sizin için farkındalık günü. Yaptığınız hataları yavaş yavaş anlamaya başlayacaksınız. Bu yüzden de yöntemlerinizi, davranışlarınızı değiştireceksiniz. Stresli ve sinirli bir gün olabilir ancak bunu da çeşitli aktiviteler ile yenebilirsiniz. Sevdiğiniz bir kitaba başlayın ya da hafif tempolu bir yürüyüşe çıkın ve müzik size eşlik etsin. Parasal yönden iyi gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Aşk hayatı ise büyük çalkantılar yaşatacak.

Yengeç
Bugünün sizin için en büyük anahtarı sosyallik. Sabahın ilk saatlerinden itibaren sosyalleşmeye başlayacaksınız. İş yükünüz çok fazla olabilir. Ancak özel hayatınızı dengelemeyi unutmayın. Çünkü ikisini bir arada götürmenin en önemli etkeni ruhsal olarak iyi hissetmek. Arkadaşlarınızla güzel bir gün geçirebilir ya da sevgilinizle romantik bir akşama yeşil ışık çakabilirsiniz. Parasal olarak durgun bir gün geçireceksiniz. Yatırımlarınızı büyük olmamak kaydıyla bugün yapabilirsiniz.

Aslan
Son günlerde çalkantıda olan hayatın bugün biraz daha durulacak. Hayatında sürekli sinir ve kavga bulunuyor. Ama ilk sırada bunların olması seni sinirli ve stresli biri yapıyor. Kendinize yüklenmeyin, olaylara yüksek yaklaşmayın. Sakin kalın ve işleri yavaştan alın. İş konusunda başarılı olacaksınız sadece strese girmeden sakin hareket edin. Aşk cephesinde ise kötü bir haber alabilirsiniz.

Başak
Güne dalgın başlarsan sakın şaşırma Başak. Bugün modun çok düşük olabilir. Sebebini bilmiyor da olabilirsin. Ancak öğleden sonra bu ruh halinden çıkacaksın. O zaman da rüzgar tersine dönecek ve şansınızın yüksek olduğu bir gün olacak. Düşüncelerinizi gerçeğe dökmek için doğru gündesiniz. Dışarı çıkın dolaşın, eğlenin. Bugün belki de hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Halihazırda biriyle birlikteyseniz de küçük kafa karışıklıkları yaşıyorsunuz. Atlatmak için sabredin ve partnerinizle görüşerek sorun olan noktaları halletmeyi deneyin.

Terazi
Sevdiklerinizle sohbet etmek bugün size diğer günlerden daha çekici gelebilir Terazi. Bunu telefon üzerinden ya da bilgisayar üzerinden yapmayın. Gidin ve yüz yüze görüşmeler yapın. Geleneksel yöntemler sizi daha güvende ve mutlu hissettirecektir. Tüm günü eve kapanarak geçirirseniz depresif halinize geri döneceksiniz. Bugün kendinizi bazı şeylerden dolayı suçlu hissedebilirsiniz ama bunu düzeltmek yine sizin elinizde olacak. Para cephesinden iyi bir haber alacaksınız. Harcamalarınızı kontrol altında tutun.

Akrep
Akrep, bugün biraz düşük bir ruh haliyle güne başlamış olabilirsiniz. Ama bunu değiştirmek çok ciddi konular olmadığı sürece sizin elinizde. Enerjik hissetmiyor oluşunuzun sebebini düşünün. Çözebileceğiniz her şey için beklemek hata. Harekete geçin. Pijamalarınızdan kurtulun ve güne başlamak için hazır olun. Yatırım için iyi bir gündesiniz ama aşk hayatınızda aynı şey geçerli değil. Büyük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Yay
Bugün farklı bir şey yapmak isteyebilirsiniz. Herkesin rutine karşı bir molaya ihtiyacı var ve bu, yeni bir şeyler denemek için en iyi bir zamanlardan biri. Bu sizin izin gününüzse, günü zevkinize uyan her şeyi yaparak geçirebilirsiniz. Dolabınızı yenileyin, sinemaya gidin, kitap alın, yüzmeye gidin. Ama rutine girmeyin. Bugün hayatınıza renk katacak bir şeyler yapın.

Oğlak
Güne, hislerinizi bir kağıda dökerek başlayın. Çünkü her şeyi içinize atıyorsunuz ama bunu asla dışa vurmuyorsunuz. Bunu yapmak size iyi hissettirecek. Fark etmediğiniz duygular bir anda ortaya çıkmaya başlayacak ve yaşadığınız duygu durumundan kısa sürede kurtulacaksınız. Gününüz böylece daha güzel geçecek emin olun. Sosyalleşmeyi bugün erteleyebilirsiniz. Bireysel aktivitelere yönelin.

Kova
Yönünüzü kaybetmişe benziyorsunuz. Yönünüzü bulmaya, özellikle farklı bir şey yapmaya kararlıysanız iç sesinizi iyi dinlemelisiniz. Gerginliğin sizi ele geçirmesine izin vermek yerine fikirlerinizi ve olaylara nasıl yaklaşmak istediğinizi düşünün. Parasal olarak iyi bir gündesiniz ama harcamalarınızı gereksiz oranda yüksek tutuyorsunuz. Aşk hayatınızda başınıza çok güzel bir şey gelebilir.

Balık
Bugün kendinizi neşeli ve cömert hissedebilirsiniz. Başkalarına yardım etmek muhtemelen size uyacaktır ve işler sorunsuz bir şekilde ilerleyecektir. Zorlukların üstesinden gelmek için çok uygun bir zaman. Size yaklaşıldığında ya da size ihtiyaç duyulduğunda yardım etmekten çekinmeyin. Bu size olduğu kadar onlara da fayda sağlayacaktır. Ruh halinize yardım etmek çok iyi gelecek.