Balık ve Boğa burçları 2 Eylül sizin gününüz! İşte günlük burç yorumları

Balık ve Boğa burçları için 2 Eylül çok büyük bir şans anlamına geliyor. Koç, İkizler ve Yengeç için de bugün epey depresif ve sıkıcı olacak. Ama hepsini geride bırakmak sizin elinizde. İşte tüm burçların günlük yorumları...

Balık ve Boğa burçları 2 Eylül sizin gününüz! İşte günlük burç yorumları

Burçlara inanıyorsanız ve hayatınızı gerçekten de etkilediğini düşünüyorsanız bu içerik tam da size göre. Bugün bazı burçlar için çok zor bir gün olacakken, bazı burçların da en şanslı olduğu günlerden birisi. Kimisi için bugün belki de bir dönüm noktası olurken, kimisi için de ağlama nöbetleriyle geçebilecek bir gün. Haydi başlayalım!

Oğlak Burcu

Büyük bir hesaplaşma noktasına gelmek üzeresiniz. Hayatınızda yarattığınız karmaşayı yok ederek, avantajınıza olan olaylardan bir kazanım çıkarmak sizin elinizde. Bu yüzden de çok çalışmanız gerekiyor. Sizin için ufak sorunlar çok önemli gelebilir ancak bu sorunlara sebep olan karşınızdaki kişi tarafından büyük hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Sizin için bugün biraz zor bir gün olacak ancak sıkı bir çalışma, sorunları görmezden gelme işinizi fazlasıyla kolaylaştıracak! 

Koç Burcu

Kendinizi bugün biraz kötü hissediyor olabilirsiniz. Aşkta ya da arkadaşlıkta, kısacası hayatınızın baş noktasındaki en güvendiğiniz kişi sizi ruhsal anlamda daraltıyor olabilir. Bu nedenle de o sıkışıklığı bugün de yaşamak zorunda kalacaksınız. Ama bunu değiştirmek de sizin elinizde. Yapmak istediğiniz şeyi yapmak için kendinize güvenmelisiniz. Eğer bu düzende devam etmeyi düşünüyorsanız mutsuz olmaya devam edeceksiniz çünkü özgüven sorunu yaşıyorsunuz. İnanın hayatınızdaki çözemediğiniz ne varsa bir an önce adım atmak sizi daha özgür kılacak. Harekete geçme vakti. 

Boğa Burcu

Şu aralar belki de en şanslı burç senin burcun. Hayatında işler diğerlerine göre çok daha yolunda gidiyor. Özellikle bugün başarmak istediklerin için bile çok çaba sarf etmene gerek kalmadan rahatlıkla elde edeceksin. Tabi bu bahsettiğimiz bir bilet alayım piyango vursun şeklinde değil. Bir günde belki hayatında çok şey değişmeyebilir ama bugün senin en şanslı günlerinden biri. 

İkizler Burcu

Bugün biraz depresif bir gün yaşıyor olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler sürekli sizi yargılıyormuş hissi verebilir. Bu duygunun ne kadar rahatsız edici olduğunu elbette biliyoruz ancak size empoze edilen bu hislerden daha güçlü biri olarak çıkacaksınız. Davranışlarınızı bugün iyice sorgulamalı ve bakış açınızda bir farklılık yaratmalısınız. Bugün arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde aşkla karşı karşıya kalabilme ihtimaliniz de epey yüksek. Mümkünse hayatınıza birini almak için bugün şansınızı deneyin! 

Yengeç Burcu

Evrenin aşka en düşkün burcuna sahip olarak zaten ruhunuz baştan sonra duygusallık ve aşk yüklü. Bu yüzden de çok hızlı bir depresyon haline geçiş yapabilirsiniz. Bugün de o günlerden birisi. Enerjiniz bugün düşük ve bir şeyler yapmak istemiyorsunuz. Ama unutmayın ki hepsini geri getirmek cesur olmanızda yatıyor. Hayatta her zaman mutlu ya da her zaman mutsuz olamazsınız. Bunun bilincine vararak enerjinizin düşük olmasını da sevin. Çünkü bu sizin doğallığınızın bir parçası. Kendinize çok yüklenmeden, omuzlarınıza çok fazla sorumluluk almadan bugünü atlatın. En önemlisi de kendinizi iyi hissetmeye zorlamayın.  

Aslan Burcu

Bugün çok sıkılmış hissedeceksiniz şimdiden söylemesi. İhtiyacınız olan şey ise kendinizi dışarıya atıp işe odaklanmak. Bugün entel dantel(!) diye bilinen daha kültürel işlere yönelmenizi tavsiye ediyoruz. Tabi en önemlisi de şu ki kesinlikle doğal olun ve içinizden geldiği gibi davranın. Bu doğallık sayesinde hiç ummadığın bir anda yüzünü bir başkası güldürebilir.

Başak Burcu

İstediğiniz çok şey olduğunu biliyoruz. Özellikle kariyer ve aşk konusunda artık sorumluluk almanız gerektiğinin farkına varmalısınız. Sürekli olarak lafta kalan hedefler için bugün harekete geçmeniz sizin için en doğrusu olacaktır. Bu hedefler bir yerinden somut bir şeye dönüşmezse mutsuz olmaya da devam edeceksiniz. 

Terazi Burcu

Aşkın ve romantizmin doruklarında olduğunuz bu sıralarda bazı duyguları da kamçılamanız gerekiyor. Tanıştığınız her insana çok büyük anlamlar yüklüyorsunuz ve sonucu büyük bir hüsran oluyor. Bu sebeple dikkat etmekte fayda var. İnsanları önce tanımayı denemelisin. Herkese karşı kendinizi sorumlu hissetmekten vazgeçip bir an önce karşınızdakilerin sorumluluğunun kendisine ait olduğunu öğrenmelisiniz. 

Akrep Burcu

Bugünün en şanslı burcu sizin burcunuz. Başarı için harekete geçmeniz gereken gün tam da bugün. Önünüzde büyük fırsatlar var ve enerjinizi yüksek tutarak bu fırsatları sizin için kazanıma dönüştürün. Duygusal anlamda ise kendinizi suçlu hissediyorsunuz. Bunun sebebini artık karşınızdaki kişiye anlatmalı ve bu baskıdan kurtulmalısınız. Göreceksiniz ki içinizdekileri döktüğünüzde günün geri kalanı çok güzel gelecek. 

Yay Burcu

Bu aralar boğuştuğun sorunlar sizi epey yormuş olabilir. Ama her fırtınanın da bir sonu vardır. Karşınızdakiler ile bugün sözlü ilişki kurmak sizi epey zorlayabilir. Karşınızdaki insanın ruh durumunu da kötü etkileyebilirsiniz. O yüzden duygusal hamleleri başka bir güne erteleyerek kendinize bir çay ya da kahve yapın ve bir film açıp kendinizle yalnız kalın. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız bugünü daha sakin ve yalnız geçirmeyi deneyin. 

Kova Burcu

Sorumluluk takıntınız o kadar çok kafanızı dolduruyor ki bu süreçte gereksiz onlarca ayrıntıyla zaman kaybedip, kendinizi yoruyorsunuz. Ana sorumluluklarınıza odaklanın ve fazlasını çöpe atın gitsin. Kendinize yüklediğiniz her yeni şey omuzlarınızın daha da çökmesine sebep olacak. Bu da duygularınızı ifade ederken zorlanmanıza yol açar. Sevdiğiniz kişiyle, arkadaşınızla ya da içinizi dökebileceğiniz herhangi biriyle karşı karşıya oturun ve ona hislerinizi açıklayın. Gününüz ne kadar güzel geçecek siz bile şaşıracaksınız. Bu sıralarda yaşadığınız bir aşk ya da geçmişte kalan bir aşk hatırası sizi duygusallaştırabilir. Bunun bir süreç olduğunu kabullenin ve acınızı yaşayın. 

Balık Burcu

Kalbiniz epey bir karışık ancak bu duygu durumu zincirini bugün kırabilirsiniz. Mutluluğu başkasının bir altın plaketle size vermesini beklemeyin. Gidin ve alın! Bugün güzel bir yolculuğa çıkın ve ne isterseniz onu yapın. İş konusunda da şansınız çok yüksek.