Balık kötü haberler alacak, İkizler ailesiyle ters düşecek! İşte günlük burç yorumları

25 Ekim Pazartesi gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. Balık için kötü haberler alma günüyken, İkizler ailesiyle tartışmaya girecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

Balık kötü haberler alacak, İkizler ailesiyle ters düşecek! İşte günlük burç yorumları

25 Ekim Pazartesi gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Aslan arkadaşlarına maddi açıdan yardım etme konusunda tereddüt yaşayacak, Boğa kendini yargılamayı kesip rahat bir nefes alacak. İşte 25 Ekim Pazartesi günlük burç yorumları:

Koç
Yakın bir arkadaşınızdan bugün tutku dolu bir mesaj alabilirsiniz. Bu nedenle kafanız karışabilir. Yeni bir aşka yelken açma ihtimaliniz bulunuyor. Bu durumda mevcutta bir sevgiliniz varsa sakın yanlış yola sapmayın. Geçici bir durum olduğunun farkına varın ve yolunuza bakın. İş hayatında nazik olma yoluna gidebilirsiniz. Hayal gücünüz epey yüksek.

Boğa
Bu sıralar büyük bir yeteneği kendinizde keşfedebilirsiniz. Fark etmediğiniz ama sahip olduğunuz çok önemli yetenekleriniz olabilir. Bu yüzden farklı alanlarda sosyalleşmeyi deneyebilirsiniz. İlham aldığınız şeylere yönelmek size iyi hissettirebilir. Çabalarınız beklentilerinize tam olarak uymuyorsa, kendinizi yargılamayı bırakın ve rahatlayın. Her şeyi bir anda iyiye yontmaya çalışıyorsun ama bu pek mümkün olmayabilir.

İkizler
Aileniz bu sıralar evinize karışabilir. Ayrı yaşıyorsanız size ziyarete gelebilir ve değişiklikler yapmak isteyebilir. Aynı evde yaşıyorsanız da muhtemelen özel alanınıza bir müdahale yolda görünüyor. Ciddi anlaşmazlıklara düşebilirsiniz, sakin olun ve alttan almayı deneyin. Pişman olacağınız bir söz söylemek istemezsiniz. Bu gününüzü çok kötü yönde etkileyebilir.

Yengeç
Partnerinizle ciddi bir iletişimsizlik sorunu yaşıyorsunuz. Rahatsızlık duyduğunuz birçok şey var ama görmezden gelmeyi tercih ediyor ya da soruna içten içe sadece doluyorsunuz. Hayatınızdaki en özel kişiyle aranızda ciddi bir yanlış anlaşılma olmasının önüne geçmeyi deneyin. Onu neşelendirin ve oturup iki yetişkin insan gibi konuşmayı deneyin. Günün sonunda uzlaşma, size tutkulu ilişkinin yeniden alevlenmesinin anahtarını getirebilir.

Aslan
Yakın arkadaşlarınız bu sıralar parasal anlamda sorun yaşayabilirler. Sizden bir yardım istenebilir ama bu konuda dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınıza borç verebilirsiniz tabi ki anca zamanında geri alabileceğinizden emin olun. Bir hedefe kilitlenebilirsiniz ve bu borç sorunu nedeniyle o hayalinize ulaşamayabilirsiniz.

Başak
İnsanlarla aranız çok iyi ancak onlara karşı bazen eleştiri oklarını çıkarabiliyorsunuz. Bu durum karşısında da ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizden sadece arkadaş olmanızı bekliyor. Siz ise bir eleştirmen gibi sürekli olarak eleştiri yağdırıyorsunuz. Başkalarının hayatlarını eleştirmek için henüz olgun değilsiniz ve hadsizlik yapıyorsunuz. Bir nefes alın ve kendinize gelin. Sakin bir gün geçirip kendinizi anlamaya ve neden böyle yaptığınızı sormaya çalışın.

Terazi
Bugün mental olarak bazı kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla konuşun ve fikir alış verişi yapın. İkinci bir kişiye danışmak her zaman rahatlatıcıdır ve farklı bakış açılarından bakmanızı sağlar. Güvenilmez olan arkadaşlarınızdan uzak durun ve dertlerinizi gerçekten çok güvendiğiniz kişilere açın. Yani bir nevi çevrenize bir güvenlik duvarı oluşturmak size daha iyi hissettirecek.

Akrep
Arkadaş olarak gördüğünüz biriyle yeni bir bağ kurabilirsiniz. Belki karşılıklı olarak bir ilgi keşfedebilirsiniz. Arkadaşınız olarak gördüğünüz o kişiyi bir anda aşık olduğunuz kişi olarak görebilirsiniz. Bu sizin için güzel olabilir ancak karşınızdakini iyi tanımadan hiçbir adım atmayın. Bazı durumlarda gidip açılmak platonik olmaktan daha kötü sonuçlar verebiliyor.

Yay
Sizin için önemli bir değişimin işareti başlıyor. İçinizde ileriye dönük bir korku ve endişe var. Ancak bu korkuyu kısa sürede yenebilirsiniz. Bir kariyer ya da romantik bir ilişki sürecine girebilirsiniz. Ama değişim kesinlikle bir alanda size uğrayacak. Belirsiz gelecek konusunda rahatsızlıklar yaşıyorsunuz. Karar aldığınız her şeyde eksileri ve artıları değerlendirerek hareket edin.

Oğlak
Bu sıralar bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Kendinizi kötü hissedebilir ve halsiz düşebilirsiniz. Büyük ihtimalle bu psikolojik gerginlik ve stresten kaynaklanıyor. Biraz rahatlamalı ve sakin günler geçirmelisiniz. Hayal kırıkları yaşayacaksınız ve bu da sağlığınızı kötü yönde etkileyecek. Ama yarın kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

Kova
Uzun zamandır beklediğiniz romantik buluşma bugün iptal olabilir. Karşınızdaki insanın bu hamlesi sizi epey kıracak. Çünkü kendinizi değersiz hissedeceksiniz. Ciddi konularda ani kararlar almayın ve sonrasında hayal kırıklığına uğramayın. Herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz ama bu hiç de öyle değil. Biraz sakin olun ve sessiz bir ortamda oturup düşünün.

Balık
Evinize gelen bir ziyaretçi size kötü haberler getirebilir. Bu kişinin söylediği sözleri tamamen doğruymuş gibi algılamayın. Ama şüpheye de düşmeyi ihmal etmeyin. Romantizm konusu açıldığında tutkusu en yüksek olan kişi olarak parmakla gösteriliyorsunuz. Tam bir aşk insanısınız. İş hayatınızda ciddi fırsatlar yakalayabilirsiniz.