Balık ihanetle sarsılabilir, Kova gerçek dostunu görebilir! İşte günlük burç yorumları

1 Kasım Pazartesi gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

Balık ihanetle sarsılabilir, Kova gerçek dostunu görebilir! İşte günlük burç yorumları

1 Kasım Pazartesi gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Başınıza ne geleceğini, nasıl hissedeceğinizi, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, işte 1 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları:

Koç
Bu sıralar ciddi bir arayış içinde olabilirsiniz. Zihniniz o kadar yoğun ki sürekli olarak çalışma peşinde olacaksınız. Kitaplar, filmler, internet sitelerini bu sıralar çok kullanacaksınız. Önemli bir araştırma sürecine gireceksiniz. Arkadaşlarınızla yapılan konuşmalar çok ilgi çekici olacak. Yeni aya güzel bir giriş yapacaksınız.

Boğa
Parayla ilgili olarak yasal belgelere ihtiyaç duyabilirsiniz. Aklınız, özellikle hızlı ve çevik, böylece sorunu verimli bir şekilde halledebileceksiniz. Arkadaşlarınız ve partnerinizle bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Eğlenceli aktivitelere yönelip kendinizi özgür hissedin. Bu sıralar utanç verici bir olay yaşayabilirsiniz. Ama konu çok çabuk unutulacak.

İkizler
Sosyal etkinlikler, ilgi alanlarınızın ortak olduğu insanlarla iletişim kuracaksınız. Bu sevindirici bir deneyim olacak. Çünkü kendinizi biraz yalnız hissediyorsunuz. Yeni ayın ilk gününde işler pek yolunda gidecek gibi duruyor. Belki de bu ay sizin için büyük bir şanstır. Yeni bir aşka yelken açmışa benziyorsunuz. Mutluluğu bu kez yakaladınız diyebiliriz.

Yengeç
Bugün biraz kendi halinizde takılmak isteyebilirsiniz. Yeni bir çiçek almak gelebilir içinizden. Ancak bakabilecek yetkide olup olmadığınızdan emin olun. Duygusal olarak küçük bir çöküntü yaşayabilirsiniz. İçinizde büyük bir sıkıntı var ve çözmek için nasıl bir yola başvuracağınızı bilmiyorsunuz. Sevdiklerinizle dertleşmek sorunlarınıza bir çözüm olmasa bile ruhen size iyi hissettirebilir.

Aslan
Entelektüel ilgi alanlarınızla ilgilenmek merakınızı giderebilir. Yeni bilgiler öğrenmek çevrenizin genişlemesine, insanlarla ortak noktalar edinmenize yardımcı olur. Aynı ilgi alanlarına sahip oldukça partnerinizle bir araya gelmek isteyeceksiniz ve onlardan çok şey öğreneceksiniz. Mali olarak bugünlerde bazı borçlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ödeme dengenize dikkat edin ve sınırları aşmayın.

Başak
Birkaç ziyaretçiniz olabilir. Bu sıralar ani bir ev değişimi yapmak zorunda olabilirsiniz. Bu sebeple evinize birileri gelip alıcı gözüyle bakmak isteyecektir. Muhtemelen gününüz çok keyifli geçecek. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla aranızda bazı küçük pürüzler sizi bekliyor. Buluşma tekliflerinizin geri çevrildiğini görmek, arkadaşlıklarınızı sorgulatabilir.

Terazi
Bugün meydana gelen değişimi anlamak için olaylara yüksek bir bakış açısıyla bakmanız gerekecek. Dar bir bakış açısı size kazandırmaktan daha çok kaybettirebilir. Önümüzdeki birkaç ay boyunca, geçmişinizin baskıcı bir yanından kurtulacaksınız. Eski huylarınızı atacak ve yenilenmiş olarak ortaya çıkacaksınız.

Akrep
Bu ay sizin ayınız olacak. Arkadaşlarınızdan güzel haberler alacaksınız. İş hayatınızda iyi gelişmeler olacak ve siz bile bunun hızına yetişemeyeceksiniz. İlginizi çeken yeni çıkan bazı kitaplar hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Bir kütüphaneye kayıt olabilirsiniz. Aşk hayatınızda güzellikler sizi bulacak biraz sabretmek en iyisi olabilir.

Yay
Parayla ilgili sorunları çözmeniz gerekebilir. Hızlı ve kolay bir yoldan işlerinizi halletmeye bakın. Başınız epey bir ağrıyacak çünkü iş konusunda sıkıntılar sizi bekliyor. Patronunuz ya da müdürünüzle ciddi bir tartışma yaşayabilirsiniz. Sakin kalın ve haklıysanız haksız duruma düşmeyin. Aşk hayatınız, iş beklentilerinizden daha iyi olacak. Güzel bir aşka yelken açmak için güzel bir gün.

Oğlak
Sezgileriniz o kadar kuvvetli ki bir insan hakkında yanılmanız bu nedenle çok zor. Çevrenizdeki insanlar da birini tanıma konusunda size güveniyor ve birini tanımak istediklerinde önce size soruyor. Bu ortamda önemsendiğiniz en büyük delillerinden biri. İletişimi güçlü bir birey olarak siz de iyi günler yaşayacak ve güzel bir aşka selam çakacaksınız ama sabretmeniz gerekiyor. Mali olarak bir yatırım ya da işlem yapmayın. Bugün mantıklı kararlar alamayabilirsiniz.

Kova
Yeni arkadaşlıklar kapıda. Yeni bir ay sizi bekliyor. Ailenizle ciddi sorunlar yaşayabilir ve sağlık sorunlarına çat kapı muhatap olabilirsiniz. Zorlu bir süreç geçireceksiniz ve gerçek dostlarınızı böylece tanımış olacaksınız. Zor gününüzde yanınızda olan insanlara dikkat edin. Onlar sizi bir daha yarı yolda bırakmayacak isimlerden oluşuyor. Arkadaş grubunuzda ciddi sıkıntılar yaşadığınız bir kişinin de aslında ne kadar yakın bir dostunuz olduğunu göreceksiniz.

Balık
Bugün üzerinde çalışmak isteyeceğiniz bir projeniz olabilir. Yeni bir ayla birlikte olumsuz etkiler karşınıza çıkabilir. Aşk hayatınızda sarsıntılı günler sizi bekliyor. Bunun en büyük nedenlerinden biri de ihanet olabilir. Sevdiğiniz kişiyle açık bir iletişim kurmaya özen gösterin. Acıtıcı bir sürprizle karşılaşmak zorunuza gidebilir.