Balık gerçekle yüzleşmekten korkuyor, Akrep iş alanında sıkıntılar yaşayacak! İşte günlük burç yorumları

28 Ekim Perşembe gününde kimi burçların başına sıkıcı olaylar gelecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları...

Balık gerçekle yüzleşmekten korkuyor, Akrep iş alanında sıkıntılar yaşayacak! İşte günlük burç yorumları

28 Ekim Perşembe gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Koç bugün bir arkadaşıyla sorunlar yaşayacak. İkizler düşüncesiz tavırlar sergilediği için arkadaşları tarafından kırılacak. İşte 28 Ekim Perşembe günlük burç yorumları:

Koç
Güçlü bir benlik duygunuz var. Bir olay yaşandığında başkalarının sorunlarını da üstleniyorsunuz. Bağımsız ve özgüvenli bir insan olmanız çok taktir ediliyor. Bu özelliğiniz sizi bir tehdit unsuru da yapabilir. Çekemeyenler etrafınızda çok fazla ve bir kurşun döktürseniz pek de fena olmaz. Arkadaşlarınıza çok güveniyorsunuz ama tek bir kişi her şeyi bozan taraf oluyor. O kişiye dikkat edin.

Boğa
Kendinizi iki küs arkadaşınız arasında arabulucu gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen size ihtiyaç duyacaklar. Dostlarınızı reddetmeyin ve ihtiyaçlarına karşılık verin. Bugün yaşanan gerilimle ilgili en büyük sorun, iki tarafın da çok dik başlı ve dediğim dedik olmasından kaynaklanacak. Bu süreçte biraz yıpranabilirsiniz ama sorunu çözebileceksiniz.

İkizler
Başınıza gelecek olanlara dikkat edin. Başkalarının düşüncesiz davranışları sizi duygusal olarak çok incitebilir, ama buna tahammül etmek zorunda değilsiniz. Duruma sağlıklı bir bakış açısıyla bakabilirsiniz. Sizi üzenlere resti çekin ve bu sorunların hepsinin güvensizliklerinden kaynaklandığını göreceksiniz.

Yengeç
Zor bir gün yaşayacaksınız. Üstesinden gelmeniz için sakin bir gün geçirebilirsiniz. Ailenizle ve arkadaşlarınızla ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Diğer insanlar konuya sizin gibi bakmıyor. Bu yüzden kırılabilirsiniz. İnsanların bakış açıları birbirine göre çok farklı. Aynı noktadan bakmıyorsunuz diye onlara kızamazsınız. Farklı bakış açılarını kabullenmelisiniz.

Aslan
Çevrenizdeki birileri sizi sürekli görmezden geliyor. Bu yüzden gerginlik yaşayabilirsiniz. Güvenmediklerinizle ilişkinizi kesin. Arkanızdan birçok iş dönüyor ve hepsinin başı tek bir kişi. Bu kişiyi ortaya çıkarmak için çeşitli oyunlar oynayabilirsiniz. Aşk cephesinde işleri yoluna yavaş yavaş sokacaksınız. Heyecan yapmayın ve yolunuzdan sapmayın. Yüzünüzün yakın zamanda güldüğünü hissedeceksiniz.

Başak
Capcanlı bir gün geçireceksiniz. Yaşadığınız maddi sorunlar bir anda çözülecek ve bu sizi çok mutlu edecek. Bugün başka sorunlar yaşayabilirsiniz ama maddi olmayacak. Aşk hayatınızdaki kötü bir güne yaklaşıyorsunuz. Karşınızdaki insanın isteklerine önemsizmiş gibi yaklaşmanızdan dolayı ilişkinizde köprüler atılabilir. Ya şimdi oturup mantıklı kararlar almalısınız ya da tamamen ilişkinizi kaybedeceksiniz.

Terazi
Bugün güzel bir gün geçirmek istiyorsanız tamamen planlı olun. Hayal gücünüz çok kuvvetli olacak. Bu da planlı olmanızla birlikte her işi kolay yapmanıza yardımcı olacak. İç çatışmaları çözmekte zorlanabilirsiniz. İki taraf aynı fikirde olmayacak. Bu iki taraf aklınız ve kalbiniz olabilir. Belki de aşık oldunuz ama bunu kabullenmek istemiyorsunuz. Ama aşk böyledir, ne zaman karşınıza çıkacağını bilemezsiniz.

Akrep
İş cephesinde sıkıntılar yaşayacaksınız. İşlerinizi çok ciddiye alıyorsunuz ama çalışma arkadaşlarınız her şeyi berbat ediyor. İş disiplininden yoksun olmaları nedeniyle hakkınızın yendiğinden emin gibisiniz. Arkadaşlarınızı uyarın ve ciddi tavırlar sergileyin. Lider özellikleriniz hükmetme ve hitap konusunda sizi yarı yolda bırakmayacak. Aşk cephesinde her şey yolunda. Küçük gerilimler olabilir ama alttan alarak hepsini bertaraf edebilirsiniz.

Yay
Bugün sırtınıza her zamankinden daha çok sorumluluk yüklenecek. Teknolojiden yararlanmak size yardımcı olabilir. Yardımcı olmasını beklerken dikkatsizlik yaparsanız büyük karmaşalara da sebebiyet verebilirsiniz. Genellikle işleri eski moda şekilde halletmek daha garanti çözüm yolu gibi gelebilir ama büyük zaman kayıplarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu akşam güzel bir etkinlik organize edin ve sadece sevdiklerinizle vakit geçirin.

Oğlak
Alaycı bir haldesiniz ama bundan bir an önce kaçınmalısınız. İnsanlar bu tavrınızdan pek de hoşnut olmuyor ve sizinle bir şey paylaşmak istemiyor. Ciddi olun ve insanları da ciddiye alın. Herkes yaptığınız esprileri anlamıyor ve gereksiz yere geriliyorsunuz. Yaptığınız şeylere abartı katmayın. Samimiyet kurmaya özen gösterin ve gerçeklerden kopmayın.

Kova
Bugün kendinizi beğenmeyebilirsiniz. İmajınızdan sıkıldınız ve bu yüzden yeni bir imaj arayışına girmiş durumdasınız. Güvensizlik yaşadığınız anda aynaya bakın ve gördüğünüz kişinin siz olduğunu unutmayın. Bu kadar acımasız eleştiriler yönelttiğiniz kişi direkt olarak kendinizsiniz. Büyük hata yaptığınızı anlayacaksınız ama o gün bugün olmayacak. Depresif bir ruh halinde olabilirsiniz.

Balık
Kendinizi kapana tıkılmış gibi hissedebilirsiniz. Hareket edecek hiçbir yer yok, gidecek tek bir adımınız yok gibi düşünebilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmek oldukça korkutucu olabilir. Yapmak istediğiniz en son şey ciddi olmak. Hayalleriniz size sesleniyor ama insanlara karşı görev duygusundan dolayı temkinli yaklaşıyorsunuz.