Balık arkadaş ve sevgili arasında kalıyor, Akrep sinir stres yaşıyor! İşte günlük burç yorumları

22 Ekim Cuma gününde burçlar genel olarak iyi bir gün geçirecek. Balık partneri ile arkadaşları arasında büyük bir sıkıntıya düşecek. Akrep sinir ve stres sorunu yaşayacak. İşte günlük burç yorumları!

Balık arkadaş ve sevgili arasında kalıyor, Akrep sinir stres yaşıyor! İşte günlük burç yorumları

22 Ekim Cuma gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Koç kariyeriyle ilgili çok güzel bir haber alabilir, İkizler ise mali sorunlara boğulabilir. İşte 22 Ekim Cuma günlük burç yorumları:

Koç
Kariyerinizle ilgili iyi haberler alabilirsiniz. Evinizde bazı kargaşalar yaşanabilir. Çok fazla misafir ağırlayabilirsiniz. Bu size çok iyi hissettirecek. Evinizde bazı işler yapmak, dekore etmek, onarım yapmak isteyebilirsiniz. Günün tadını çıkarın. Kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Maddi açıdan da güzel haberler alacaksınız.

Boğa
Hayatınızda bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Birilerine danışma ihtiyacı hissedeceksiniz. Başkalarının duymaktan hoşlandığı şeyleri söylemeyi seviyorsunuz. Ama çoğu zaman yalan atıyorsunuz. Bu yapmacıklık sizi de yoruyor. Yoğun ama tatmin edici bir gün geçireceksiniz. Çoğunlukla duygusal olarak yoğun bir olacak. Dürüst olmayı düşünün. İletişiminizi dürüstlük üzerine kurmak her şeyi daha iyi bir duruma sokabilir.

İkizler
Mali işlerle başınız epey bir derde girebilir. Faturalarını aksatmayın. Herhangi bir borcunuzun olup olmadığını kontrol edin. Sonrasında borçlarınız artış gösterebilir. Temel olarak parasal anlamda her şey çok güzel görünüyor. Bu yüzden güzel günlere hoş geldiniz. Tanıdık çevreniz genişleyebilir. Bugün yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Fırsatları kaçırmayın.

Yengeç
Bir kariyer yapmayı düşünüyorsunuz. Bugün de adım atın. Belki de artık bir çaba göstermeye başlamalısınız. Şehir dışından bir fırsatla karşı karşıya kalabilirsiniz. İletişim hataları yaşayabilirsiniz bu da arkadaşlıklarınızı kötü etkileyebilir. Çevrenizdekilerle ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu da hüzünlü günlerin başlamasına neden olabilir. Parasal olarak bir yatırım yapabilirsiniz. Ama danışarak karar almak her zaman daha iyi olabilir.

Aslan
Başkalarıyla birlikte olmak sizin için sevindirici olabilir. Çoğu insan size karşı arkadaş canlısı davranıyor. Ama siz herkesle dost olmayı seçmiyorsunuz. Daha önceki deneyimleriniz buna engel oluyor. İnsanlara tamamen kapılarınızı sıkı sıkı kapatmayın. Pek çok gülümsenin arkasında aslında güzel dostluklar yatıyor ve bunu siz de iyi biliyorsunuz. Liderlik çabalarınızı bir kenara bırakın ve kibirli değil, arkadaşça bakmaya başlayın.

Başak
İş hayatınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Birilerinin size emir vermesinden keyif almıyorsunuz. Bunu dile getirebilirsiniz. Aynı statüde çalıştığınız kişiler size karşı bu şekilde davranıyorsa gereken uyarıları yapın ve hadlerini bildirin. Başkalarına karşı sessiz kalmayı sürdürdüğünüzde sorunlar daha da büyüyebilir. Uzun vadeli hedefler için bir araya gelebilirsiniz ancak arkadaşlık olmak zorunda değil. İş hayatınıza duygularınızı katmayın ve iş ilişkisini koruyun. İş çıkışında dostlarınızla vakit geçirmek üstünüzdeki stresi azaltmak için işe yarayabilir.

Terazi
Mevcut yönler başarılı olduğunuzu gösteriyor. Romantik anlamda uzun süredir yaşamadığınız kadar güzel zamanlar yaşayacaksınız. Sorunlar artık geride kalacak ve ilişkiniz düzene girecek. İş ve aşk dengesini kurabildiğinizde olayların ne kadar iyiye gittiğini de göreceksiniz. Ne olursa olsun, duygusal olarak zirvede hissettiğiniz bir zamandasınız. Yolunuza çıkan şansları en iyi şekilde değerlendirin.

Akrep
Çok sıkı çalışmanız gereken bir dönemdesiniz. Stres ve sinir sorunu yaşayacaksınız. Aşk hayatınızı da kötü etkileyebilir. Bu sıralar sizin hakkınızdaki kötü bir konuyu duyabilirsiniz. Arkanızdan konuşanlar var ve bu kişiler de yakın gördüğünüz ama aslında hiç de öyle olmayan kişiler olabilir. Çevrenize dikkat edin ve herkese iyimser davranmayın.

Yay
Mali durumlarınızda olası olumlu değişimler olacak. Bunları en iyi şekilde değerlendirin. Evde oturup fırsatların size gelmesini beklemeyin. Siz fırsatlara gidin. Çevrenizi bu sıralarda genişletmek işinize yarayabilir. Her cepheden bir dostluk kurmak işinizi görebilir ve bu da büyük bir fayda sağlayabilir. İş arkadaşlıkları kurun ve sonrasında bu hamlenizin mali katkılarını görün.

Oğlak
Çok iyi tanımadığınız biri sizi bir konuda köşeye sıkıştırabilir ve rencide etmek isteyebilir. Kendisiyle konuşarak sorunun ne olduğunu sormalısınız. Çok azimli ve disiplinli birisiniz. İş hayatınızda da bunun faydasını göreceksiniz. İkna kabiliyetiniz çok yüksek. Başarı yakın zamanda size de uğrayacak. Bunun da en büyük sebebi azim ve disiplin olacak.

Kova
Yazma ve konuşma açısından üst düzey yeteneğe sahipsiniz. Yaratıcısınız ve hitap yeteneğiniz çok yüksek. Bu yoldan gitmek istiyorsanız şimdi başlamayı düşünmelisiniz. Bir fikriniz için geride kalmayın. Sürekli ertelemeyi bırakın.

Balık
Arkadaşlarınızla yakınsınız. Ama bu sıralar partneriniz ve arkadaşlarınız arasında kalabilirsiniz. Çok mutlu olacaksınız ama bu pürüzleri gidermelisiniz. Tüm görüşmelerinizde arkadaşlarınızın da olmasını istiyorsunuz. Partneriniz ise biraz baş başa vakit geçirmek, birlikte gezmek, baş başa bir sinemaya gitmek istiyor. Bu bencilliğinizin farkına varın.