Aslan eski dostluklarında huzur bulacak, Kova acılardan acı beğenecek! İşte günlük burç yorumları

19 Ekim Salı gününde burçlar genel olarak iyi bir gün geçirecek ama Kova büyük acılar yaşayacak. Birçok acı duyguyu bir arada hissedecek olan Kovanın yerinde olmak bile istemeyeceksiniz. İşte günlük burç yorumları!

Aslan eski dostluklarında huzur bulacak, Kova acılardan acı beğenecek! İşte günlük burç yorumları

19 Ekim Salı gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Balık çok güzel bir gün geçirecek ama Kova yıkılacak. Yaşadığı zor şeylere tahammül etmekte zorlanan Kova, tüm burçlar arasında en zor günü geçirecek. İşte 19 Ekim Salı günlük burç yorumları:

Koç
Meditasyon için çok iyi bir gündesiniz. Muhtemelen alışveriş yapmak istiyorsunuz. Bugün gerçekten sizi neyin rahatsız ettiğini düşünmek için uygun bir gün. Çünkü bu sıralar canınızı sıkan bir şeyler var ve es geçip sürekli erteliyorsunuz. Dışarı çıkıp doğayla bağ kurmaya çalışın. Bunun ne kadar iyi geleceğini tahmin bile edemezsiniz. Bir parkta yürüyüş yapmak, alışveriş yapmak, yalnız takılmak hoşunuza gidecek.

Boğa
İşinize ve sosyal hayatınıza o kadar çok odaklanmış durumdasınız ki kendinizi dinlemeyeli çok uzun zaman oldu. Bugünlerde çok yaratıcı ve iyisiniz. Bu özelliğinizi kullanın ve yaratıcılık gerektiren işlerinizi öne çekerek iyi şeyler çıkarın. Vizyon sahibi birisiniz ve çevrenizde bu yüzden aranan kişisiniz. Bugün ilham perinizi hiç de küçümsemeyin. Sonuçlardan inanılmaz bir keyif alacaksınız.

İkizler
Kişisel ve profesyonel yaşamınızda hep en ince ayrıntılara kadar takılıyorsunuz. Bu nedenle de özellikle iş hayatında çok tercih edilen bir çalışma arkadaşı değilsiniz. İnce eleyip sık dokumak iyi olabilir ama herkesin sizden koşarak kaçmasına da neden olabilirsiniz. İkili ilişkilerde iyisiniz ama çok kararsız olan yapınız insanları bıktırıyor. Net olun ve isteklerinizi açıkça belirtin.

Yengeç
Bugün çok dalgın olabilirsiniz. Kendinize biraz zaman ayırmayı düşünün. Bu size gayet iyi gelecek. Hayatınız o kadar hareketli ki sosyal yaşama biraz ara vermeyi deneyebilirsiniz. Kitap okuyun, küçük seyahatler düzenleyin, yönünüzü doğru şekilde bulmayı deneyin. Çok fazla kişiyle görüşme yaptığınızda acılarınızı ve kırgınlıklarınızı anlayamıyorsunuz. İç sorunlarınız halledin. Partnerinizle görüşme ayarlayın ve sorunları etraflıca konuşun. Hem kendinizle hem de sevdiğinizle halletmeniz gereken sorunlar var.

Aslan
Uzun zamandır irtibat halinde olmadığınız biriyle yeniden iletişime geçeceksiniz. Bir fincan kahve ya da çay alın ve yazışmanın keyfine varın. Hayatınızın eskisine göre basitleştiğini ve sıradanlaştığını düşünüyorsunuz. Öyle de görünüyor. Eski günlere olan özleminiz de bir türlü bitmek bilmiyor. Telefonunuzu kaldırın ve eski bir dostunuzu arayın. Hem o bundan çok memnun olacak hem de siz büyük keyif alacaksınız.

Başak
Bugün sevdiklerinize karşı sabırlı ve şefkatli olmaya çalışın. Sevdiklerinizin sizin ilginize ve dostluğunuza ihtiyacı var. Onların hayatınızdaki en önemli kişiler olduğunu fark etmelisiniz. Yalnızlığı sevmiyorsunuz ve geri plana itilmiş gibi hissediyorsunuz. Ama durum tam olarak öyle değil. Çok sevilen ve dostluğu istenen birisiniz.

Terazi
Sezgileriniz bugün epey yüksek. Bu nedenle şansınız yaver gidebilir. Bir harcama düşünceniz varsa bunu gerçekleştirin ama planlarınız çerçevesinde hareket edin. Şu sıralar maddi sorunlar kapınızı çalabilir. İşten atılabilir ya da terfiniz geri çekilebilir. Arkadaşlarınızla kapışmayı bırakın ve çözemediğiniz sorunun üzerine gidin.

Akrep
Hayal gücünüzü kullanmalısınız. Mesleğinizden çok keyif alıyorsunuz ama bu sıralar bir bunalım içindesiniz. Çok fazla işkolik olmaktan kaynaklanan sorunlar nedeniyle rahat bir nefes alamıyor gibi hissedebilirsiniz. Elinize bir fırça, bir kalem ya da bir boya alıp stresinizi atın. İstediğiniz gibi resim yapın ve sakinleştiğinizi görün.

Yay
Bugün tüm dertleri, sinirleri geride bırakmak için güzel bir gün. Birisi sizi incitmiş olabilir, hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Her şeyi unutun ve affedici olun. Sorunların kalbinizi daha da yorduğunu, aklınızı meşgul ettiğini fark etmiyorsunuz. Hepsini bir kenara itin ve aklınızı boşaltın.

Oğlak
Bugün alışveriş çılgınlığı yapmak istiyorsunuz. Ama bu dürtünüze engel olsanız iyi olur. İçinizden geldiği gibi ürün satın almak en büyük zaafınız ama arka planda düşünmeniz gereken çok şey var. Biraz sakinleşebileceğiniz eylemler yapın. Alışverişi bırakın ve ucuz etkinliklere yönelin. Dışarı çıkıp arkadaşlarınızla bir şeyler içebilir ya da güzel bir yemek yapabilirsiniz.

Kova
Bugün kendinizi çok hassas hissediyorsunuz. Duygusal yoğunluğun yüksek olduğu bir gündesiniz. Aldatılmış, kandırılmış ve hayattan umudu kesmiş gibi bir ruh haliniz var. Arkadaş seçimleriniz, ilişkileriniz yanlışlar üzerine kurulu. Tanımadığınız insanları çok iyi tanıyor gibi her şeyinizi paylaşıyorsunuz. Sonuçlarının daha ağır olduğunu düşünmeden hareket ediyorsunuz. Bugün yalnız kalın ve sakin bir gün geçirin.

Balık
Ruh haliniz çok şenlikli ve eğlenceli olacak. Bu gece güzel bir etkinlik planlayın ve dostlarınızla eğlencenin dibine vurun. Mutsuzluğa bugün için yer yok. Bu kelimeyi rafa kaldırın ve sevdiklerinizle geçirdiğiniz önemli günün tadını çıkarın.