Arka Sokaklar Oyuncusu Boğaç Aksoy neden kansere yakalandığını açıkladı

Kanal D ekranlarında yayınlanan TV dizisi Arka Sokaklar'da yer alan Boğaç Aksoy kanser tedavisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Arka Sokaklar Oyuncusu  Boğaç Aksoy neden kansere yakalandığını açıkladı

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kanal D ekranlarındaki 'Arka Sokaklar' dizisiyle ünlenen ve bir süredir lenfoma tedavisi gören oyuncu Boğaç Aksoy, yaşadıklarını ilk kez sevenlerine anlattı.


Yoğun bir mücadele sonrasında Kanseri yenen oyuncu Boğaç Aksoy, "Çok sağlıklı bir adamdım, kendini seven biriydim, yediğime içtiğime dikkat ediyordum. Tek dezavantajım çok fazla düşünen, kafaya takan biriydim. İnsanları üzmeyeyim diye çok hassastım. Pandemi girdi araya, mesleğimle ilgili kaygılar yaşadım. Güzel bir projeden çıkmıştım, üzerine katarak gitmek istiyordum ama gerçekleştiremedim. Bunlar içimde birikmeye başladı. Son üç sene bu gibi sorunlarla uğraşınca hastalık tetiklendi'' açıklamasında bulundu.

Boğaç Aksoy'un kanseri yendiğine dair açıklaması hayranları tarafından da sevinçle karşılandı. Çok sayıda hayranı Boğaç Aksoy'a geçmiş olsun dileklerini ileterek yeniden ekrana döneceği günleri ipleri çektiklerini ifade ettiler.

Haber Favori olarak Boğaç Aksoy'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..