AÖF kayıt yenileme süresi ne zaman? 2021 AÖF kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim Fakültesi'nde kayıt yenilemek isteyenler için süre uzatıldı. Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme süresi ne zaman bitecek, Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme nasıl yapılır? İşte cevabı...

AÖF kayıt yenileme süresi ne zaman? 2021 AÖF kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi bünyesinde bulunan Açıköğretim Fakültesi'nde kayıt yenileme işlemi yapmak isteyen öğrenciler için yenileme süreci uzatıldı. Kayıt yaptırmayan öğrenciler, 2021-2022 döneminde eğitim alamayacaklar. Dört dönem üst üste kayıt yaptırmayan öğrenciler ise hem eğitim alamayacak hem de üniversiteden kayıtları silinecek. O sebeple öğrenciler tarihlerini kaçırmadan, kayıtlarını tamamlamak zorundalar.

AÖF KAYIT YENİLEME SÜRESİ NE ZAMAN BİTECEK?
Daha önce kayıt yaptıran ama yenileyemeyen öğrencilerin talep etmesi sonrasında, Anadolu Üniversitesi kayıt sürelerini uzattı. Öğrenimine devam etmek isteyen adaylar, 17 Ekim gününe kadar kayıtlarını yenileyebilecekler. Ders seçimi ve kayıt yenileme bedelini ödeyen tüm öğrenciler, yeni dönemde eğitim alabilecekler.

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMİ NASIL YAPILIR?
Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet adresinde açıköğretim kılavuzuna tıklayan kişiler kayıt yenileme işlemini rahatlıkla yapabileceklerdir. Kayıt Yenileme Kılavuzu'nda baştan sona tüm işlemler yer alıyor. Öğrenciler E-Devlet ya da Anadolu Üniversitesi hesabından giriş yaparak kayıt yenileme başvurularını yapabilirler. Ders seçimleri kayıt tarihinin son gününde akşam 22.00'da sonlanacak. Öğrencilerin izleyeceği bütün adımlar 12 sayfa içerisine toplanan kılavuzda yer alıyor. Bu adımları 17 Ekim'e kadar tamamlamayan öğrenciler, ikinci bir şans elde edemeyecekler. Normal şartlarda 8 Ekim'de son bulması gereken yenileme işlemleri, şu anda ısrarlar nedeniyle sürüyor.

KILAVUZA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ.