Akrep büyük sıkıntıya düşüyor, Kova sevgi ve para arasında kalıyor! İşte günlük burç yorumları

18 Ekim Pazartesi gününde burçların başına türlü türlü şeyler gelecek. Kova sevgi ile para arasında sıkışıp kalırken, Akrep birçok konuda sıkıntı yaşayacak. İşte 18 Ekim Pazartesi günlük burç yorumları!

Akrep büyük sıkıntıya düşüyor, Kova sevgi ve para arasında kalıyor! İşte günlük burç yorumları

18 Ekim Pazartesi gününde burçların başlarına birçok şey gelecek. Balık çok güzel bir gün geçirecek. Akrep ise büyük sorunlar yaşayacak. İşte 18 Ekim Pazartesi günlük burç yorumları:

Koç
İstediğiniz hedefe bugün ulaşacaksınız ama sabırlı olmanız gerekiyor. Bir yolculuk geçirebilirsiniz. Bu yolculukta küçük aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle hazırlıklı olun ve tüm önlemlerinizi alın. Moralinizi yüksek tutun ve sevdiğiniz müzikleri dinleyin. Bugün enerjiniz biraz düşük olabilir.

Boğa
Bugün ciddi harcamalarda bulunmayın. Bu hamlenizden pişmanlık duyabilirsiniz. Ortada bir dedikodu dolaşıyor ve yanlış anlaşılmalara çok açıksınız. Bu nedenle çevrenizdekilerle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Çevrenizde ne olursa olsun bugün dedikodu yapmaktan kaçının ve sakin bir gün geçirin. Nazik olun, samimi görünün.

İkizler
Arkadaşlarınız ve ailenizle bugün birlikte güzel bir vakit geçirebilirsiniz. İster siz isterse de onlar gelebilir. Ama birlikte vakit geçirmek size çok iyi gelecek. Evinizde buluşmak istiyorsanız yakınlarınızı çağırın ve oturup güzel zamanlar geçirin. Siz gitmek istiyorsanız da bir şeyler alarak gidebilirsiniz. Bazı küçük gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sinirlenmeyin ve eğlenceli bir güne kapı aralayın.

Yengeç
Bugün düşük enerjiye sahip olabilirsiniz. Bugün evde kalıp sakin bir gün geçirin. Yapmanız gereken şey yüksek tempolu işlerden ve etkinliklerden uzak durun. Bugün çok modunuzda değilsiniz. Bugün size güzel bir hediye gelebilir. Gelecek olan hediyeyi iyiye kullansanız iyi olur. Yoksa pişmanlık yakanızı bırakmayabilir.

Aslan
Bugün hayal kırıklığı ve yalnız kalmış hissedebilirsiniz. Tek istediğiniz şey romantik partnerinizle sakin bir akşam geçirmek ama onunla bir türlü buluşamıyorsunuz. Bu da aranızda giderek büyüyecek bir soruna işaret. Siz yoğun saatler geçiriyorsunuz, o da kendine göre aynı şekilde mantıklı nedenlere sahip. Her şeyi bir kenara bırakın ve yolunuza bakın. Ama şunu da unutmayın ki bir görüşmede her şey yeniden yerine oturacak ve aşkınız yine tutkuyla devam edecek.

Başak
Kendinizi dört duvar arasına sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Buna izin vermeyin. Moralinizi yükseltmek için ne gerekiyorsa yapın ve dinç kalın. Sıkıcı sorumluluklar artık omzunuzda büyük bir yük gibi hissettiriyor olabilir. Haklısınız da ama bunların hepsi sizden kaynaklı. Hayır demeyi öğrenin. Çok akıllı ve çok mantıklı hareket ediyorsunuz ama bugün aklınızla hareket etmeyeceğiniz bir gün olacak.

Terazi
Konsantrasyon zorluğu yaşıyorsunuz ve bu odaklanma sorunu giderek artıyor. Genellikle verimli ve sağduyulusunuz. Ama bugün sorun yaşayabilirsiniz. Garip bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızın ihanetine uğrayabilirsiniz. Bu nedenle güveniniz yerle bir olacak. Her zamanki gibi yolunuza devam edemeyecek ve sonrasında da her şey değişiklik gösterecek.

Akrep
Sevdiğiniz kişiyle bugün bağ kurmakta zorlanabilirsiniz. Onun tavırlarını yanlış anlayabilir ve içinize bu konuyu dert edinebilirsiniz. Ama karşınızdaki sevdiğinize bu sorunu anlatın. İçinize attığınızda işler daha kötüye gidecektir. Kişisel konularla boğazına kadar dolmuş durumdasınız. Aile, iş ve çevre baskısı sizi her geçen gün tüketiyor. Bugünlerin geride kalacağına olan inancınız sarsılmasın. Hepsi geçecek ama biraz çaba gerekecek.

Yay
Cömert bir ruha sahipsiniz ama bugün pek cömert olmayacaksınız. Birine büyük bir hediye aldınız ama vermek konusunda emin değilsiniz. Bugünlerde arkadaşlarınızla ilişkiniz ipin ucunda. Karşılıklı doluluk ve yalanlar artık sınıra ulaştı. Çevrenizi değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Yalnız kalmaktan korkuyorsunuz ama bu ilişki biçimi de sizi kötü etkiliyor.

Oğlak
Ekonomik olarak hep pratik davranan birisiniz ve dikkatlisiniz. Ama bugünler stresli geçecek. Bazı mali yükler nedeniyle zorluk yaşayacaksınız. Hayatınızdaki özel kişiye de önem veriyorsunuz ama bu sıralar mali konular ön plana çıkacak. Partneriniz ve paranız arasında bir denge kurmayı öğrenmelisiniz yoksa işler daha da kötüye gidecek.

Kova
Bugün muhtemelen iki şey arasında kalacaksınız. Kariyerinizde yükselme noktasına ulaşmak üzeresiniz. Aynı zamanda da sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmak istiyorsunuz. Bu nedenle para ve sevgi arasında kalmış durumdasınız. Aileniz sizinle olmaktan çok hoşlanıyor. Ama hedefleriniz için para da kazanmanız gerekiyor.

Balık
Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Enerjik ve keyifli bir gündesiniz. Sevdiklerinizle güzel vakit geçirin ve istediğiniz ne varsa hepsini yapın. Hiçbir şeyi beklemeye almayın. Bu sıralar iyi beslenme ve tempolu yürüyüşler ile kendinizi dinç tutmayı da ihmal etmeyin.