Akrep aşk hayatını baltalayacak, Kova ailesiyle düzelecek! İşte 4 Ekim günlük burç yorumları

4 Ekim Pazartesi gününde haftaya burçlar biraz durgun ve can sıkıntısıyla başlayacak. Kova burcu, üzerindeki negatifliği yok ederek sonunda ailesiyle bazı konuları yoluna koyacak. Ama durum diğer burçlarda pek öyle değil. İşte günlük burç yorumları!

Akrep aşk hayatını baltalayacak, Kova ailesiyle düzelecek! İşte 4 Ekim günlük burç yorumları

4 Ekim Pazartesi gününde burçlar nelerle karşı karşıya kalacak? Aşk hayatlarında bazı burçların büyük dönüşümler olurken, bazı burçlar da sınıfta kalarak ayrılığın eşiğine gelecek. Ailevi sorunlarını çözenler, işe yoğunlaşanlar, özgüven sorununu bir türlü çözemeyenler... İşte 4 Ekim Pazartesi günlük burç yorumları:

Koç
Bugün ailenizle vakit geçirin. Onların değerini anlamanız gereken günlere yaklaşıyorsunuz. Sorunlar yaşamış olabilirsiniz ama hepsi geride kaldı. Ailenizle olan sorunlar sizi de mutlu etmiyor ve aksine daha da mutsuz oluyorsunuz. Bu hali bir kenara bırakın ve zeytin dalı uzatarak bu kez çözümleyici olan taraf sizi olun ve herkesi şaşırtın. Bu sorunları hallettiğimizde güzel bir geçirdiğinizi göreceksiniz.

Boğa
Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğiniz bir noktada canınızı sıkacak gelişmeler yaşanacak. Umutsuzluk ve mutsuzluk size bugün eşlik edebilir. Bu yüzden de keyfini pek yerinde olmayacak. Dünyanızın başınıza yıkıldığını hissedebilirsiniz ve haklısınız da. Başınıza bu sıralar arka arkaya bir çok olay geldi ama yine de ayakta durabildiniz. Hayatınızda yaşadığınız olumsuzluklar için kendinizi suçlamayı bırakın. Başkalarının yaptıklarını alttan almayı bırakın ve herkese hak ettiğini verin.

İkizler
Ruh haliniz bugün işleri yoluna koymak için iyi olmalı. Çok dağıttınız ve herkesle sorunlar yaşamaya başladınız. Bunu geri döndürebilirsiniz. Harekete geçmekten korkmayın. Zamanınızın geçtiğini düşünüyorsanız büyük bir hata yaptığınızı söylemek için geç değil. Planlarını silip en baştan yapı. Sesinizi çıkarmaktan, hata yapmaktan korkmayın. Hepsini bir basamak olarak düşünün ve iyiye giden yolda işinize yarayacağını fark edin.

Yengeç
Duygusal olarak zirveyi göreceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi yükselen bir kartal gibi hissediyorsunuz. Davranışlarınız çok vahşi ve kaba olarak algılanabilir. İçgüdüsel davranacağınız bir gün olacak. Tutkulu bir gün geçireceksiniz ve aşktan gözleriniz adeta ateş gibi parlayacak. Partnerinizle daha yakın olacağınız bir gün sizi bekliyor. Belki bir sürprizle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Aslan
Başınıza o kadar çok aksilik geliyor ki sürekli olarak "Neden ben?" diye sormak zorunda kalıyorsunuz. Hayatınızın her alanında peşinizi bırakmayan bir sürü aksaklık var. Nedense sizin dışınızdaki herkesin hayatında işlerin yolunda gittiğini düşünüyorsunuz. Haksız da sayılmazsınız. Çevrenizdeki insanlar size harika bir hayat yaşıyor gibi görünebilir. Ama insanların neler yaşadıklarını da bilemezsiniz. Kendinize küçük hedefler koyun ve büyük hedeflere göre daha başarılı olduğunuzu ve tutkunuzun bitmediğini görün. Biraz sabırlı olmak size de çok iyi gelecek.

Başak
Çok güçlü bir karaktersiniz. Zor zamanlarda her şeyi bir kenara bırakarak ayakta kalmayı becerebiliyorsunuz. Kalbinizle hareket ediyor ve karşılığını alamadıkça üzülüyorsunuz. Sürekli olarak ortamda bir saygı görme ihtiyacı duyuyor ve odak noktanın sizde olmasını istiyorsunuz. Ama hayatın merkezinde sizin olmanız her zaman pek de mümkün değil. İnsanların sürekli olarak odak noktası siz olamazsınız. Biraz izlenen değil izleyen, dinlenen değil dinleyen yerinde olmayı öğrenmelisiniz ve bencilliği sırtınızdan atmalısınız.

Terazi
Bugün bazı agresiflikler yaşayabilirsiniz. Yakın bir dostunuzla büyük bir kavgaya tutuşabilir ve sonrasında da günün tamamını berbat bir ruh haliyle geçirebilirsiniz. İşlerinize odaklanın ve ciddi bir şekilde işlerinize yoğunlaşın. Aşk ve romantizm konularında açığı kapatma zamanını geldi de geçiyor. Partnerinizle olmayı deneyin ve onu ihmal ettiğiniz için güzel bir hazırlık yapın.

Akrep
Bugün içiniz kıpır kıpır. Kendinizi yere göğe sığamayacak gibi hissediyorsunuz. Aşk cephesinde köprüleri yıkmış olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden istemediğiniz laflar duymuş olabilirsiniz. Bu nedenle de ilişkiniz büyük sallantıda. İnsanların size karşı hadsiz konuşmalarına izin vermek en büyük zaafınız. Değer verdiğinizde bunu sineye çekiyorsunuz ama çok büyük bir hata yapıyorsunuz. Birilerinin üzülmesine karşı size verilen değere iyi bakın. Karşılık görmüyorsanız sıkıntı var demektir.

Yay
Başkalarının sizi sürekli eleştirmesi geri kalmanıza ve duraksamanıza yol açıyor. Özgüvenli olmak için bir şeyleri beklemeniz büyük bir hata. Kendinize güvenin ve kulaklarınızı başkalarına karşı tıkayın. Sevdiklerinizle güzel bir gün geçirin ve biraz stres atın. Buluşma öncesinde bir ılık duş ve müzik sizi pamuk gibi yapabilir. İnsanlara olan güveniniz konusunda da ihtiyatlı davranmanız çok daha iyi olacaktır.

Oğlak
Bir şeyler için bugün harekete geçin. Aklınızda birçok fikir var ama hangisinin peşine düşeceğinizi tam olarak bilemiyorsunuz. Bir konuda uzmanlaşmak yerine küçük küçük bir çok konuyla ilgileniyorsunuz ve bu da sizin gideceğiniz yönden saptırıyor. Normalde çok hassas görülen o kalbinizdeki gücün farkına varın ve cesur davranın.

Kova
Bugün kendinizi mutsuz hissetmeniz için karşınıza birçok olay çıkabilir. Kalbinizi dinleyin ve içgüdülerinizle hareket edin. İnsanların size karşı duyarsız olduğunun düşünüyorsunuz ve öyle de davranıyorlar. Başkalarının sizi manipüle etmesine imkan tanımayın. Kalbinizin gücünü gördüğünüze daha da güçlü hissedeceksiniz.

Balık
Hayatınızdaki bazı belirsizlikler şu sıralar hayat kalitenizi çok kötü bozuyor. Aşk ve romantizm açısından iyisiniz ama partnerinizle pek mutlu günler geçirmiyorsunuz. Hep uyanık ve tetiktesiniz ama bu size bir çözüm sağlamıyor. Önümüzde günlerde çok güzel bir fırsat karşınıza çıkabilir.