Adı Skandala Karışmıştı. Burak Özçivit'ten iddialara yanıt

Ünlü Oyuncu Burak Özçivit , rol aldığı “Kuruluş Osman” dizisinin setinde yaşadığı olaylarla ilgili iddiaların basında yer alması üzerine açıklamalarda bulundu.

Adı Skandala Karışmıştı. Burak Özçivit'ten iddialara yanıt

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit bu kez oyunculuk performansıyla gündeme gelmedi. Savcılığa verdiği ifadeyle gündeme geldi. Set çalışanları onun hakkında suç duyurusunda bulununca bir anda gündem değişti..

Konuyla ilgili olarak Reklam anlaşması yapmış olduğu markanın davetinde gazetecilerin sorularına cevap veren ünlü oyuncu Burak Özçivit, ‘Kuruluş Osman’ dizisinin setinde çalışanlara hakaret ettiği iddialarına ilişkin ilk kez suskunluğunu bozdu.

Konuyla ilgili açıklamasında Burak Özçivit, “Benim çizgimi duruşumu, aile tavrımı hepiniz biliyorsunuz zaten. O yüzden bununla ilgili ben çok bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü birebir beni ilgilendiren bir durum değil” açıklamasında bulundu.


PEKİ NE OLMUŞTU?


‘Kuruluş Osman’ dizisinin başrol oyuncusu olan Burak Özçivit’in kendilerine hakaret ve küfür içerikli sözler söylediğini öne süren bazı set çalışanları, Burak Özçivit hakkında adliyeye giderek savcılıkta suç duyurusunda bulunmuşlardı.

Yürütülen Soruşturma kapsamında ifadesi de alınan Burak Özçivit, “Set ortamının stresli olduğu doğrudur. Ama ağzımdan asla küfür ve hakaret çıkmamıştır. Çıkması da mümkün değildir” şeklinde bir savunma yapmıştı.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre Ünlü oyuncunun , müştekiler ile yapımcı firma arasında birtakım anlaşmazlıklar olduğunu belirttiği ve “Şirketle anlaşmazlıkları olan tarafın amacı, benim üzerimden olduğunu iddia ettikleri alacaklarını almaktır” şeklinde ek bir savunma yapıldığı da öne sürüldü..

Şimdi set çalışanlarının nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor..