9 Eylülde burçları neler bekliyor? Aslan ya da akrep burçlarının yerinde olmak istemeyeceksiniz!

9 Eylül 2021 Perşembe burç yorumları! Değişim rüzgarları o burçların üzerinde dolaşmaya başladı. Aslan burcu zorluklarla artık yüzleşmesi gerektiğini fark edecek. Akrep ise kaçındığı sorumlulukları almaktan artık bıktığını anlayacak. İşte tüm burçların günlük yorumları...

9 Eylülde burçları neler bekliyor? Aslan ya da akrep burçlarının yerinde olmak istemeyeceksiniz!

9 Eylül gününde burçların başına neler neler gelecek! Genel olarak çoğu burç bugün farklı hedefler için güne başlayacak. Ama en acılısı yine Balık burcuna kalacak. Koç bugün değişim için güne uyanırken, Boğa da geçmişe sünger çekerek ilişkilerini onarmayı deneyecek. İşte burcunuzun başına gelecekler ve ruh haliniz!

Koç
Bugün sizin için değişimin günü. Rutinlerinizden sıkılmış, bu sebeple de kendinizi bitkin ve yorgun hissediyor olabilirsiniz. O yüzden harekete geçip hiç deneyimlemediğiniz bir şeyi yapma vaktiniz artık geldi. Mesela neden kendinizi dansla ifade etmeyi denemiyorsunuz? Gününüzü keyiflendirmek ve modunuzu yükseltmek istiyorsanız yeni şeyler deneyimlemeniz gerekiyor. Para cephesinde işler bugün pek yolunda gitmeyecek. Aşkta ise çaba göstererek kazanma ihtimaliniz epey yüksek. Bugün ciddi kararlar almayın.

Boğa
Son günler sizin için çok yıpratıcı geçmiş olabilir. Ama artık yıpranmaktan daha çok tazelenme dönemine girdiniz. Aile ve arkadaşlarınızla son zamanlarda büyük sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz. Bugün o sorunları düzeltmek için adımınızı atın. Her zaman ciddi olmak zorunda değilsiniz. Hayatınızı biraz kendi haline bırakın ve eğlenin. Para açısından bugün sizin için güzel şeyler olacak. Yatırım kararı almak için iyi bir gün ancak büyük miktarlarda yatırımdan da kaçının.

İkizler
İkizler, bugün sizin için yeni bir yön keşfetme günü. Her zamanki özelliklerinizden farklı olarak yeni bir konuda yetenekli olduğunuzu öğrenebilirsiniz. Son zamanlarda kararsız hareketleriniz özel hayatınızda size zorluklar çıkarmış olabilir. Bugün oturup bir karar vererek sorun yaşadığınız insanların hayatınızda nerede durmasını istediklerini düşünün. Sırtınızdaki bu olumsuz yükleri almak için en iyi günlerden birindesiniz. Gün boyunca evde vakit geçirmek yerine dışarıya çıkıp sosyalleşin. Ekonomik açıdan da yüksek harcamalarda bulunmayın. Aşk cephesinde çok büyük beklentileriniz olmasın. Çünkü o gün bu gün değil.

Yengeç
Bugün geçmişe bir sünger çekmek için yepyeni bir gün sevgili Yengeç. Etrafınızda size çok yakın olan birinin şefkatinize ihtiyacı olduğunu hissedebilirsiniz. Kayıtsız kalmayın ve ona destek olun. Bu hem size hem de karşınızdaki kişiye çok iyi gelecek. Aşk hayatınızda bugün çok önemli bir gelişme olabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa iyi yönde bir haber alabilirsiniz. İlişkiniz yoksa da bu yolda iyi bir adım sizi bekliyor olabilir. Bugün maddi açıdan güzel bir haber alabilirsiniz. Hazırlıklı olun.

Aslan
Bugün gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Hayatta her şey sizin görmek istediğiniz gibi değil olduğu gibi olacağını fark ettiğiniz gün bugün olacak. Bu yüzden kendinizi depresif ve mutsuz hissedebilirsiniz. Dışarı çıkmak yerine bir kahve hazırlayın ve sakin bir şekilde günü geçirmeye bakın. Ciddi kararlar almak için bugün en berbat günlerden birisi. Yeni bir başlangıç için kendinizle yüzleşerek bugünü olumluya çevirmek sizin elinizde.

Başak
Bu sabah güne çok keyifli bir şekilde uyanmış olabilirsiniz. Bu da yaratıcılığınızı en doruk noktasına çıkaracak. Rafa kaldırdığınız planlarınızı indirmek için en iyi gündesiniz. Ertelemekten vazgeçin ve hayalleriniz için yola koyulun. İster evde ister dışarıda arkadaşlarınızla vakit geçirerek ruh halinizi daha da iyileştirebilirsiniz. İş hayatınızda muhtemelen iyi bir haber alacak ya da terfi haberleriyle neşenize neşe katacaksınız.

Terazi
Bugün yardımsever yönünüz ağır basacak. İnsanların en kötü zamanlarında aradığı kişi olabilirsiniz. Bu hem sizi onların gözünde çok iyi biri yapacak hem de ortamların aranılan insanı olacaksınız. Aşk hayatınızda çoğu şey yolunda gitmiyor olabilir. Ama unutmayın ki bu süreçte kısa zamanda tersine dönecek ve her şey yoluna girecek. Arkadaşlık ilişkinizde bazı hasarlar oluşabilir. Sakin bir gün geçirin ve sinirlerinize hakim olun.

Akrep
Sorumluluklarınızdan kaçtığınız için çevreniz sürekli sizin doğru söyleyip söylemediğiniz sorgulamaya başlamış olabilir. Bundan dolayı çok büyük rahatsızlıklar duyuyorsunuz. İnsanların sizi sürekli sorgulaması, sürekli sorular sorması onlardan soğumanıza neden oluyor. Ancak bu ortamı yaratanın da siz olduğunu fark etmelisiniz. Sorumluluklardan kaçmak yerine sorumluluk almayarak, istemediğiniz şeyleri karşınızdakilere söyleyin.

Yay
Bugünü adı sizin için çalışmak. Hedefleriniz için harekete geçmeniz gereken gün bugün. Sabah saatlerinde işlerinizi hallederek öğleden sonra sosyalleşmenizde hiçbir sakınca yok. Hedeflerinizi gerçekleştirdikçe daha mutlu ve daha özgüvenli olduğunuzu hissedeceksiniz. Her attığınız adımı yatırım olarak düşünün. Aşk hayatınızla ilgili olarak ise her şey yolunda. Ama bugün partnerinizi biraz alttan almalısınız.

Oğlak
Bugün her zamankinden daha çok rahatlamaya ihtiyacınız var. Çok stresli günler geçiriyorsunuz. Bu yüzden de hayatınıza odaklanmakta güçlük çekiyor olabilirsiniz. Sürekli iş düşünmek yerine biraz da kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmayı deneyin. Parasal olarak her şey yolunda ancak önümüzdeki günlerde sıkıntılı haberler alabilirsiniz.

Kova
Çevreniz tarafından çok sevilen birisiniz. Bugün arkadaşlarınızla bulunduğunuz bir ortamda yeni bir kişiyle tanışarak aşka selam çakabilirsiniz. Kendinizi bir aşka ait hissetmiyorsanız da birbirinize zaman tanıyarak sadece sohbet edebilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa da bu ilişki daha uzun süre devam edecek. Yeter ki aradaki anlayışı ve sevgiyi yok etmeyin. Para açısından pek iyi bir dönemde değilsiniz ama iş fırsatları önünüze çıkmaya devam edecek.

Balık
İlişkinizde bağ kurma sorunu yaşıyorsunuz. Bu durum da duygusal olarak yalnız hissetmenize yol açıyor. Her küçük bir problemde gemileri yakıyor ve silip atıyorsunuz. Ama bu sizi her seferinde daha da yıpratıyor. Fedakarlık yaparak ilerlemeyi deneyin. Girişken, eğlenceli ve anlayışlı bir yapınız var ama stres ve sinir işin içine girdiğinde çekilmez biri oluyorsunuz. Bu huyunuzdan vazgeçin ve siyah ile beyazın yanında grinin de olduğunu öğrenin.