7 Eylül burç yorumları: İkizlerin başı dertte, Akrepler için bugün harika bir gün!

Burç yorumları hayatınızda olacakları tamamen gösterecek diye bir kural yok. Ancak yaşadıklarınız ya da yaşayacaklarınız karşısında size ufak bilgiler verebilir. Gerçekten sizi neyin beklediğini merak etmiyor musunuz? Burcunuzun başına neler gelecek hep birlikte görelim!

7 Eylül burç yorumları: İkizlerin başı dertte, Akrepler için bugün harika bir gün!

7 Eylül gününde burçların yaşadıkları ve yaşayacakları çok şey var. Canlar sıkılacak, kıskançlık krizleri yaşanacak, başarılara ulaşılacak ya da yeni aşkların temelleri bugün atılacak. Peki sizin payınıza düşen ne? Haydi gelin burç yorumlarına bakalım!

Koç
Bugün yaşayacaklarınız yüzünden biraz stresli olabilirsiniz. İşlerinizin yolunda gitmeyeceğini söyleyebiliriz. Her şeyi bırakıp kaçmak isteyebilirsiniz ama kaçmak çözüm değil. Yaşadığınız hayal kırıklıklarını zamana bırakın ve sakinleşin. Elinizdeki işlere odaklanarak duygusal yönünüzü unutmaya çalışın. Stresten dolayı yoga yapabilir ya da yürüyüşe çıkarak kendinizi biraz daha iyi hissedebilirsiniz.

Boğa
Bugün arkadaşlarınızla iletişim kurmak sizi zora sokabilir. Yapmacık gülmeler, samimiyetsizlik akan davranışlar yapmak zorunda değilsiniz. Kendiniz olun. Etrafınızdakileri kaybetmemek için onlar gibi davranıyorsunuz ama bu işe yaramaz. Gitmek isteyen bir şekilde mutlaka gider. Bu yaşadıklarınız sizi mutlu etmiyor. Arkadaşlarınıza karşı doğal olun. Bugün biraz üzgün ve bitkin olabilirsiniz. Ufak sağlık sorunları da yaşanabilir. Çok yorucu aktivitelerden uzak durun. Sinirlerinizin gevşemesi için bir papatya çayı içerek sakinleşin.

İkizler
Ailenizle ya da arkadaşlarınızla bu aralar uyumlu değilsiniz. Sorunları da çözmemek adına kaçıyorsunuz. Kaçmak artık sizin göbek adınız olacak diyebiliriz. Kaçış bir çözüm değil. Bugün kendini mutsuz hissetsen de harekete geçin ve bir yetişkin olarak sorunlarınızla yüzleşin. Kariyeriniz için de bugün iyi bir günün başlangıcı olabilir.

Yengeç
Teknolojiden kaynaklı arızalar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ziyaretlerinizi ve görüşmelerinizi yüz yüze yapmayı deneyin. Aşk hayatınızda ki şayet bir ilişkiniz varsa işler pek yolunda gitmiyor. Karşınızdakine sevgi besliyorsunuz ama arka planda onunla olmak isteyip istemediğinizden emin değil gibisiniz. Eksiler ve artılar kefesi yaratın ve sevdiğiniz kişinin eksileri fazlaysa aşk defterini kapatın. Artılar yüksekse o zaman onunla kalmak için nedeniniz bol demektir.

Aslan
Bugün parasal anlamda kötü haberler alabileceğiniz bir gün. Genel olarak ekonomik sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sakın paniklemeyin. Her şeyin bir kötü yanı olduğu kadar iyi yönleri de var. Sevdiklerinize karşı üstünlük kurma alışkanlığınızı bırakın ve merdiveni bir kenara atarak onların seviyesine inerek konuşun. Liderlik özelliğiniz bugün devre dışı. Aşk hayatında işleri yola koymaya başlayacaksınız.

Başak
Romantizm bugün en istemediğiniz şey. Ama aşıksanız ve sevdiğiniz kişiyle beraberseniz bu kaçınılmaz. Duygusallığa pek gelemiyorsunuz. Disiplin sizi daha katı ve ciddi biri yapıyor. Ama unutmayın ki sürekli ciddi olmak sizinle sevdikleriniz arasında mesafeyi açar. Parasal yönden bugün sallantıdasınız. Gereksiz harcamalardan uzak durun.

Terazi
Sevdiğiniz bir kişinin başı bugün dertte olabilir. Çevrenizin duygu durumuna göre şekil almayın. Şefkatli olun ve iletişim kurmaya hevesli olun. Aşk hayatınızda işler yolunda gidecek ve parasal olarak da iyi haberler almanız olası. İş hayatınızda ise bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bunun geçici olduğunu unutmayın ve aşırı tepkiler vermeyin.

Akrep
Bugün arkadaşlarınızla görüşmek için harika bir gün. Sosyalleşmek, hava değişimi size çok iyi gelecek. Kıskançlık dolu bir aşkla başa çıkmaya çalışıyor olabilirsiniz. Ama bu sizin yapınızda var. Boğucu ve kısıtlayıcı olmadığı sürece elbette ufak kıskançlıklar söz konusu olabilir. Ama ilişkinizi bitirme boyutuna gelmemesi için düşünmelisiniz. Parasal olarak ne iyi ne de kötü bir haber alacaksınız. İş cephesinde ise zorlanmaya devam.

Yay
Kendinizi özgür hissetmiyorsunuz. Ev hayatı ve iş sizi boğuyor gibi gelebilir. İş değiştirmeyi bugünlerde kafanızda ciddi ciddi kurmaya başlamış da olabilirsiniz. Ani duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bu yüzden sakin olun ve mantıklı hareket edin. Parasal bir sorununuz yok ancak her şeyi değiştirmek bu soruna yol açabilir. Biraz sabır.

Oğlak
Bugün uzun süredir görüşmediğiniz birinden güzel bir mesaj alabilirsiniz. Keyfiniz de bu sebeple yerine gelecek. Bu aralar ait olmadığın ortamlarda oraya ait gibi bulunuyorsunuz. Bu da kişiliğinizi sürekli sorgulamanıza neden oluyor. Doğal olmayı denemiyorsunuz. Parasal olarak sıkıntıdasınız ama çaba göstermenizle üstesinden gelebilirsiniz.

Kova
Karşınıza çok cazip iş fırsatları çıkabilir. Sakın acele etmeyin. Bugün karar vermek için pek uygun bir gün değil. Yatırım yapacaksanız bugünü pas geçin ve beklemede kalın. Ruh değişimleri sizi etkileyebilir ve yanlış kararlara yol açabilir.

Balık
Sizin için bugünün adı romantizm. Sevgilinizle aşk dolu bir gün geçirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken onu aramak ve buluşmak istediğinizi söylemek. Bugün sonbahara da uygun kahve tonları tercih edebilirsiniz. Kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. Parasal olarak da günündesiniz.