7 Ekim Perşembe günlük burç yorumları! İkizler alışveriş çılgınlığına kapılırken, Boğa büyük panik yaşayacak

7 Ekim gününde burçların başına türlü türlü olaylar geliyor. Koç günün çoğunu evinde, Balık ise yeni insanlarla tanışarak geçirecek. Boğa, evinde kullandığı ekipmanlarla sorunlar yaşarken, İkizler yeni eşyalar satın alacak. İşte günlük burç yorumları!

7 Ekim Perşembe günlük burç yorumları! İkizler alışveriş çılgınlığına kapılırken, Boğa büyük panik yaşayacak

7 Ekim Perşembe gününde herkesin gözleri burç yorumlarını arıyor. Kovadan akrebe, ikizlerden yengece kadar herkes yüzde 100 tutmasa da günlük yorumları okumaktan büyük keyif alıyor. Koç için çoğunlukla evde geçirilen bir gün olacak. Oğlak yeni insanlarla tanışma fırsatı yaşarken, Yay daha romantik bir güne merhaba diyecek. İşte 7 Ekim Perşembe günlük burç yorumları:

Koç
Bugün gününüzü çoğunlukla evde geçireceksiniz ancak çeşitli kazalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kırgın ve üzgün hissettiğiniz bir dönemeçtesiniz. Çevrenizdeki insanlar kalbinizi rahatlıkla kırıyor ve buna siz sebebiyet verebiliyorsunuz. İnsanlarla yakın bir bağ kurun kurmasına ancak onlara sizi rahatça kırma hakkı tanımayın.

Boğa
Günlük yaşamınızda sürekli olarak kullandığınız ekipmanlar bozulabilir. Bu sebeple panik olabilirsiniz ama sakin olmayı deneyin. Bir arkadaşınızdan yardım alın. Böyle zamanlarda, bir terslik nedeniyle hemen kendinizi paralamayın ve sorunu çözmeye odaklanın. İç dünyanızda bazı bunalımlar yaşıyorsunuz. Sevdiklerinizle bu durumu paylaşın ve destek isteyin.

İkizler
İş hayatınızda yeni gelişmeler olacak. Gelir-gider dengenizdeki ucu ucuna durum artık daha iyi bir duruma gelecek gibi görünüyor. Bugün sizin için alışveriş günü. Evinize yeni şeyler alacak ya da kendinize özel bir şeyler satın alacaksınız. İlerleyen günlerde yeni birliktelikler sizi bekliyor.

Yengeç
Tam da etkinlik günündesiniz. Evde durmaya pek tahammülünüz yok. İnsanlarla vakit geçirmek için yanıp tutuşuyorsunuz. Düzenleme yapın ve günü dışarıda geçirin. Yapılması gereken ekstra birkaç işiniz olabilir. Bunlarla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Belki de ihtiyacınız olan ürünleri çevrenizde bulamayacaksınız ama günün sonunda ne olursa olsun kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Aslan
Sağlığınızla ilgili bu süreçte bazı küçük pürüzler oluşabilir. İşyerinizde sıkıntılar olabilir. Arkadaşlarınızla yaşadığınız sürtüşmeler biraz sizi strese sokacak gibi görünüyor. Parasal olarak şanslı bir gündesiniz. Karşınıza beklenmedik bir fırsat çıkabilir. Maddiyattan dolayı bugün sizin gününüz. Ama sinir ve stresin bol olacağını da unutmayın.

Başak
Alışılmışın dışında olmak istediğiniz bir gündesiniz. Ruhsal olarak bugün daha iyi hissedebilirsiniz. Herkes, sizdeki değişimi bir şekilde gözlemleyeme başladı. Bu nedenle insanların kafasını karıştırıyorsunuz. Değişim evresi biraz garip olabilir ama rutini kırmak size de iyi gelecek.

Terazi
Bugün farklı rüyalara görebilirsiniz. Halüsinasyon gördüğünüzü, farklı sesler duyduğunuzu hissedebilirsiniz. Deli değilsiniz, sadece fazla stres sizi harap etmiş durumda. Bu nedenle kendinize biraz zaman ayırın ve aklınızı boşaltın. Gerçekleştirmek istediğiniz bazı plan ve programlar için iyi haber geldi. Bu sıralarda iyi şeyler sizi bulacak ve hedeflerinize dosdoğru gideceksiniz.

Akrep
Bugün trafik kazalarına karşı epey açıksınız. Dikkatsizlik ve odaklanma sorunu yanınızda olacak. Arkadaşlarınıza dertleşmeye ve onlarla vakit geçirmeye ihtiyacınız olacak. Belki de bir konuyu etraflıca oturup tartışmalı ve kendinize bu konuda ders almalısınız. Kafanız karışık, duygularınız çok yoğun ve bu nedenle mantıklı kararlar alamıyorsunuz. E yakınlarınız ne güne duruyor? Onlara her şeyi paylaşın ve işleri yoluna koymak için yardım isteyin.

Yay
Bugün özel bir gün yaşayacaksınız. Partnerinizle birlikte vakit geçirin. Bir noktada büyük bir ilgi odağı olacağınız da kesin. Kariyeriniz hakkında partneriniz her şeyi bilmek istiyor. İş stresini atmak için en yakınındakine içini dökebilirsin. Susmak ve saklamak içine yük olacağı gibi, mutsuzluğun da anahtarıdır. Sözüne güveneceğiniz kişiye içinizi dökün.

Oğlak
Yeni insanlara bir merhaba deyin. Hiç tanımadığınız ama zevklerinizin çok uyuşacağı insanlarla tanışacaksınız. Tek yapmanız gereken onlarla tanışıp sohbet etmek. Ardı arkasının ne kadar hızlı bir şekilde geldiğine siz de inanamayacaksınız. Başkalarına liderlik etmeyi seviyorsunuz. Harekete geçin ve liderliğinizi ön plana atabileceğiniz aktivitelere yönelin. Çevrenizdekiler de bu özelliği görünce şaşıracaklar. En önemlisi kendinizden emin olun.

Kova
Bir bilgisayar programı öğrenmeye çalışıyorsanız, takıntı haline getirmiş olabilirsiniz. İşleri yaparken takıntı haline getirmeyin. Öğrenmek için çalışın. Hayatınızda bazı şeyler henüz yoluna girmemiş gibi görünüyor. Bunda kendinizi çok suçlu hissediyorsunuz ve bu çok normal. Kötü gidişatın en büyük sorumlusu bizzat sizsiniz. Ailenizle aranızda bazı sürtüşmeler olabilir. Onları alttan almanız gerekecek.

Balık
Bugün hiç ilgilenmediğiniz alanlarla haşır neşir olacaksınız. Yeni insanlarla temaslar kuracak ve akşam boyunca farklı konularda fikir çatışmaları yaşayacaksınız. Etkinliğe partneriniz ile gidiyorsanız ayrı kalmaya hazır olun. O da siz de arkadaşlarınız tarafından uzun sohbetlerde tutulacak ve birbirinizle vakit geçirmeye epey zorlanacaksınız. Parasal olarak iyi bir gün değil. Şans sizden yana değil ve bu yüzden bir şans oyunu ya da yatırım planlamayın.