6 Eylül günlük burç yorumları! Her burcu ayrı bir zorluk bekliyor

6 Eylül 2021 gününde burçlar nasıl hissediyor, onları neler bekliyor? Balık burcu yapay mutlulukla avunurken, Aslan burcu da tavsiye vermek için güne uyandı. Boğa burcu için bugünün anahtar kelimesi "sağlık" oldu. Burçların hayatları zorda. İşte günlük yorumlar...

6 Eylül günlük burç yorumları! Her burcu ayrı bir zorluk bekliyor

Haftanın ilk günü başlarken her bir burç başka umutlar ve hedeflerle güne gözlerini açtı. Ancak üzücü olan şu ki herkes aynı anda mutlu olamaz. Bugün kimi burçlar için güzel bir gün olurken, bazı burçlar da çok üzüntülü bir gün geçirecek olabilir. Örneğin Boğalar sağlıklarıyla sınanacakken, Koç burcunun da yaşadığı rutin hayatla başı belada. İşte günlük burç yorumlamaları!

Koç Burcu

Sizin için işler bugün bir sıkıcı gelmeye başlamış olabilir. Sürekli aynı şeyleri yapmak, bir rutine binmek hayatınızı sıkıcı kılar. Bu histen kurtulmak istiyorsanız hayatınızda değiştirmeniz gereken şeyi bulun. Örneğin hep evdeyseniz eşyalarınızı değiştirin. Hep aynı mekanlara gidiyorsanız hiç bilmediğiniz mekanlarda oturmaya başlayın. Evinizde dekorasyon değişikliğine gidin. Farklı kıyafetler alıp yeni bir tarz oluşturun. Bu sizi enerjiyle dolduracak.

Boğa Burcu

Bugün sağlınıza her zamankinden daha da özen gösterin. Kendinizi yorgun hissediyor olabilirsiniz. Böyle bir durumda hafif işler yapın ve kendinizi yormadan günü geçirin. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz iyi olacaktır. Zira bugün sizin için sağlık açısından çanlar çalıyor olabilir.

İkizler Burcu

Depresif bir ruh haliyle güne başlamış olabilirsiniz. Kendinizi şımartmak bugün için en iyisi olacak. İnsanların kendisini şımartması sizin için absürd olabilir ama kendinizi mutlu etmezseniz başkasını nasıl mutlu edebilirsiniz ki? Hayatınıza renk katın ve dışarı çıkıp keyfinize bakın.

Yengeç Burcu

Bugün hedeflerinizi belirleme günü. Planlı ve programlı olmak her zaman çok kurumsal görünmemeli. Plansız bir hayat kimi noktalarda size zorluklar yaşatabilir. Örneğin zaman yönetimi konusunda. Bu yüzden oturun ve bugün bir planlama yapın. Düşüncelerinize kulak verin ve hedeflere ulaşabilecek bir yol haritası belirleyin. Göreceksiniz, bu size çok iyi gelecek.

Aslan Burcu

Bugün sizin değil başkasının size ihtiyacı olabilir. Bu yüzden sizinle görüşmek isteyen birini sakın geri çevirmeyin. Çünkü görüşmek isteyen kişinin sizin tavsiyelerinize ihtiyacı var. İçinize kapalı bir gün geçirmeyin ve başkalarına yardımcı olun. Belki de mutluluk biraz da duvarlarınızı yıkmaktır, ne dersiniz?

Başak Burcu

Bugün kendini çok bitkin hissedecek olabilirsin. İşinden bugün için izin alabilirsin. Tüm günü yatakta geçirmek seni daha da iyi yapabilir. Bir içecek kap ve yatağa girip dinlenmeye bak. Çalışmak istiyorsan da bilgisayarını alıp kendini yatağa ama. Çünkü yorgunluğunu atmak enerjini de geri getirecek. Vücudunuzun sınırlarını bilin ve bu sınırları aşmayın. Sürekli kurallara uymak zorunda değilsiniz.

Terazi Burcu

Bugün kendinizi saldırgan hissedebilirsiniz. Gereğinden fazla öfkeli ve patlamaya hazır bir bomba olmak ihtimaliniz de epey yüksek. Tek yapabileceğiniz bir müzik açıp dans etmek. Birikmiş enerjinizi dışarı atın ve stresinizin nasıl adım adım azaldığını gözlerinizle görün. Duygularınız bu sıralar yara almış belli ki, bunu sarmak için başkalarını beklemeyin.

Akrep Burcu

Sevdiğiniz kişiyle işler pek yolunda gitmiyor. Sürekli bir kavga, küslük, ağlama krizleri yaşıyor olabilirsiniz. Bu da çok normal çünkü ilişkiler yokuş yukarı ve yokuş aşağı bir yola benzer. Kimi zamanlar zirvede hissederken, kimi zaman da yere çakılmış gibi hissedersiniz. Sevdiğinizi karşınıza alın ve sorunlarını dinleyerek içini dökmesini sağlayın. Daha sonra da siz ona içinizi dökün. Saklamak ve biriktirmek ilişkiyi yerle bir eder. Bugün halsizlik yaşıyor olabilirsiniz ama sorunları çözünce hepsi düzelecektir.

Yay Burcu

Bugün sizin için deneme günü. Başarısız olduğunuz ne varsa, yeni bir şey deneyimlemek istiyorsanız ama cesaret edemiyorsanız tam da o gün bugün. Başarısız hissetmekten korkmayın. Çünkü bunun üstesinden gelmek sizin elinizde. Pes etmeyin ve aynanın karşısına geçerek kendinize güçlü olduğunu hatırlatın.

Oğlak Burcu

Kendinizi epey yalnız ve terk edilmiş hissediyorsunuz. Bu da muhtemelen etrafınızdakilerin sizi anlamamasından kaynaklanıyor. Bir hata yaptığınızda tepki görmekten korkuyorsunuz, suçluluk duygusu yaşamamak için insanlardan uzak duruyorsunuz. Bu tabuları yıkın. Hata yapmak herkese özgüdür ve zaman zaman suçlu da hissedebiliriz. Bugün bir fincan kahve ya da çay yapın ve kendinizi rahatlatın.

Kova Burcu

Çok yakın zamanda ciddi bir başarısızlık yaşayabilirsiniz. Bu aşk da olabilir parasal da olabilir. Hayal kırıklığına uğrayacaksınız ama sakın pes etmeyin ve başka bir yöntem ya da yol izleyin. Başarısızlık hissini sadece siz yaşamıyorsunuz. Bunun farkında olun ve kendinizi bırakmayın. İşler mutlaka yoluna girecektir. Duygularınıza ve çabanıza bir şans verin.

Balık Burcu

Gerçekleri görmek yerine sahte gerçekler uydurarak yapay mutluluklar peşinde koşuyorsunuz. Acı çekmemek için, kötü hissetmemek için sahte şeyler yaratıyorsunuz ama bu bir yere kadar size iyi gelir. Bu yüzden bugün bir dönüm noktası olsun. Kendinizi kandırmak yerine dürüst olun.