6 Ekim günlük burç yorumları! Oğlak yeni insanlara selam çakacak, Başak sinirinden gerim gerim gerilecek

6 Ekim Çarşamba gününde burçlar mutlu olacak. O uğursuz günler zinciri bu kez kırılıyor ve özgüvenler, aşklar, dostluklar yeniden geri geliyor. İşte 6 Ekim Çarşamba gününde burçların başına gelecek olaylar.

6 Ekim günlük burç yorumları! Oğlak yeni insanlara selam çakacak, Başak sinirinden gerim gerim gerilecek

6 Ekim Çarşamba gününde herkesin gözleri burç yorumlarını arıyor. Kovadan akrebe, ikizlerden yengece kadar herkes yüzde 100 tutmasa da günlük yorumları okumaktan büyük keyif alıyor. İşte 6 Ekim Çarşamba günlük burç yorumları:

Koç
Bugün sizin için harika bir gün. Kendinize olan güveninizi ifade edin ve koyduğunuz hedeflere adım adım yürümeye başlayın. Duygularınız, dışa dönük doğanızla gayet uyumlu. Arkadaşlarınızın ilgisine bugün ihtiyaç duyabilirsiniz. O nedenle bir buluşma ayarlayın ve güzel bir günün tadını çıkarın. Mümkünse partnerinize de özel bir zaman ayırın ve rutini kırın.

Boğa
Bugün yan yana gelmekte zorlanacağınız biriyle iş birliği yapacaksınız. Bu sebeple ortam gergin olabilir. Çevrenizde bencil insanlar var ve bu yüzden de daha da sinirleneceksiniz. Etrafta önce ben tavrı güden kim varsa sizin sinirinizi bozacak ama kurtulmanın bir yolu var. Zamanı iyi kullanın ve işlerinizi bir an önce bitirerek oradan kurtulun.

İkizler
İnsanlar bugün pek umrunuzda olmayacak. Kendinizle ilgili halletmeniz gereken bazı sorunlar var. İnsanlarla alakalı uyum sorunlar yaşayacaksınız. Güne iyi başlamış olabilirsiniz ama büyük aksaklıklar da karşınıza bir bir dikilecek. Duyarlı, özverili ve tutkulu olun. Çevrenizde bu huylarınız nedeniyle takdir görüyor ve isteniyorsunuz.

Yengeç
Bugün sizin için harika bir gün olacak. Enerjinizin tavan yapmış durumda. Özgür hissediyor ve her şeyi yapmaya hazır ruh halindesiniz. Arkadaşlarınıza içinizdekileri anlatın. Sizinle aynı düşünen insanlarla ortak bir çok nokta bulabileceksiniz. Bu nedenle kendinizi bugün pek yalnız hissetmeyeceksiniz. Yazı yazmayı, belki bir günlük tutmayı deneyebilirsiniz. Bu size en iyi gelecek alışkanlıklarınızdan biri olacak.

Aslan
İçinizde yanmaya hazır bir kıvılcım var. Duygusal olarak çok kritik bir dönemdesiniz. Hızlı yükselişler, ani düşüşler, sert çıkışlar, ağlama krizleri hepsi birden başınıza çullandı. Bu yüzden kendinize biraz daha iyi bakmayı deneyin. Her şey fiziksek sağlık demek değildir. Hoşlandığınız şeyleri yapın ve stresinizi azaltın. Yakınlarınızla yaşadıklarınızı paylaşarak size destek olmalarını sağlayın. Bugün mantıkla hareket etmek için zor ve lüzumsuz bir gün olacak. O yüzden dikkatli hareket etmekte fayda var.

Başak
Bugün sizin için gerim gerim gerilecek bir gün. Çevrenizdeki insanlar sinirinizi bozabilir. Bu sıralar birinden pek haz etmiyorsunuz ama bunu gizliyorsunuz. Bu sebeple onu her gördüğünüzde sinirleriniz daha da arşa çıkıyor. Yakın zamanda bu sürtüşmeye neden olabilir ve öfke patlaması yaşayabilirsiniz. Saklamaya ara verin ve duygularınızı dışa vurun.

Terazi
Bugün artık sizin için oturma günü değil. Koltukta pineklemekten vazgeçin ve hareket edin. İster spor yapın, ister arkadaşlarınızla buluşun ama oturmayı bırakın. Söyleyeceğiniz ne varsa sesli bir şekilde artık birilerine anlatın. Duygularınızdan kaçmayın ve başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğüyle ilgilenmeyin. Kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok. Bunu düşünerek hareket edin. Cesur olun.

Akrep
Bugün fantastik bir gün olacak. Kendinize olan güveniniz had safhada. Yani adeta bir özgüven patlaması yaşıyorsunuz. İnsanların sizinle ilgilenmesini istiyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle güzel bir gün geçirin. Kıskançlık huyunuz konusunda partnerinizle orta bir yol bulmak için iyi bir gün. Stresiniz az ve keyfiniz çok olacak. Şanslı bir gündesiniz. İyi değerlendirin ve içgüdülerinizle hareket etmekten korkmayın.

Yay
Her şeye karşı çok fazla inat ediyorsunuz. İnsanların kibrine ve inadına gelemiyorsunuz ancak siz de inatçısınız. Bu yüzden sürekli olarak tartışmaların olduğu bir ortamdasınız. Farklı bakış açısı edinmek için bugün iyice düşünün. Empati kurmayı öğrenin. İşte o zaman gerçekten keyifli bir gün geçirebileceksiniz.

Oğlak
Yeni insanlara bir merhaba deyin. Hiç tanımadığınız ama zevklerinizin çok uyuşacağı insanlarla tanışacaksınız. Tek yapmanız gereken onlarla tanışıp sohbet etmek. Ardı arkasının ne kadar hızlı bir şekilde geldiğine siz de inanamayacaksınız. Başkalarına liderlik etmeyi seviyorsunuz. Harekete geçin ve liderliğinizi ön plana atabileceğiniz aktivitelere yönelin. Çevrenizdekiler de bu özelliği görünce şaşıracaklar. En önemlisi kendinizden emin olun.

Kova
İnsanlar bugün size yüklenebilir. Sakin kalmaya çalışın ve tepkisiz kalın. Olayları akışına bırakmayı öğrenmeye başlamışken bu konuda da akışına bırakın gitsin. Duygularınızı ifade edin sakin olun. Sizinle yakınlaşmak isteyen insanlar var ama ördüğünüz duvarlar nedeniyle yaklaşmaya dahi korkuyorlar. Bir adım atın ve ne kadar sevildiğinizi ve istendiğinizi görün.

Balık
Bugün kutlama günü ve sahnenin yıldızı sizsiniz. İyi bir haber alacaksınız ve her zamankinden daha iyi bir gün geçireceksiniz. Maddi olarak durumunuz iyiye dönmeye başladı, kendinize olan güveniniz artmış durumda. Kalbinizden geçenleri dışa vurmayı öğrendiniz. Kısa süre içinde eğitim ya da iş hayatına dair çok iyi bir haberle karşı karşıya kalacaksınız. Sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. O yüzden sağlıklı beslenmeye özen gösterin.