5 Eylül günlük burç yorumları! Balık burçları aşkı bulmaya yakın, Koç için gün fırsat günü! İşte detaylar

5 Eylül gününde neler oluyor? Burçlar kendini nasıl hissediyor? Yaşadıklarınızın karşılığını belki de burada bulacaksınız. Kova, balık, ikizler, terazi, yay, akrep, yengeç, boğa, oğlak, başak, aslan ve koç.... İşte günlük burç yorumları!

5 Eylül günlük burç yorumları! Balık burçları aşkı bulmaya yakın, Koç için gün fırsat günü! İşte detaylar

5 Eylül 2021 günlük burç yorumlarını sizler için bir araya getirdik. Yaşadığınız depresif ruh halleri, sebepsiz mutluluklar, sürekli meydana gelen ikilemler sizi sorgulamaya itiyor olabilir. Ama ne yaşarsanız yaşayın hepsi kısa süreli hisler ve sonrasında daha başka şeyler hissedeceksiniz. Koç burcu için bugün iş açısından çok verimli geçecek! Balıklar ise biraz ikilemde, Yengeç için fazla kusursuzluk hayatın en büyük kusuru, işte günlük burç yorumları...

Koç Burcu

Fil hafızasına sahipsiniz ve bu yüzden de size söyleneni asla unutmuyorsunuz. Bugünlerde de hafızanız çok işe yarayacak. Bir sınava hazırlanıyorsanız, işinizle ilgili başkalarına bir sunum yapmanız gerekiyorsa tam zamanı sakın kaçırmayın. Hafızanızın en kuvvetli olduğu günlerdesiniz ve bunu avantajınıza çevirebilirsiniz. Özel hayatınıza bakıldığında her zaman başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarınızdan önde tutuyorsunuz. Bu sizi yıpratmaya devam edecek. Bencil olmak istemiyorken başkalarının kölesi olmanıza da gerek yok. Yolunuza bakmalı ve dozunda fedakarlık yapmalısınız. Bugün bir başlangıç olsun ve kendinize daha çok fedakarlık yapmaya karar vermelisiniz.

Boğa Burcu

Bugün en çok önemsemeniz gereken kelime "disiplin". Sınırlarınızı koyun ve sakın gevşemeyin. İster ev işinde, ister işte, ister derslerinizde ipler sakın bırakmayın ve iyice odaklanın. Bugün birilerini reddetmeniz gerekebilir. Bunu gözünüzü kırpmadan yapın. Çünkü odaklanmanız gereken somut şeyler var. Duygusal olarak hata yapabileceğiniz bir süreçtesiniz.

İkizler Burcu

Kendinizi bugün şanslı hissediyorsunuz ya da şanslı olduğunuzu bugün anlayacaksınız. Tuhaf bir şekilde hiç beklemediğiniz bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşma olasılığınız bugün epey bir yüksek. Bu yüzden harekete geçin. Ama sakın aşırıya kaçmayın. Etrafınızdaki insanlara kendinizi tamamen açmayın ve derin duygusal bağlar kurmak için acele etmeyin. Bugünün adını şans koyayım derken pişmanlık dolu bir günü geride bırakabilirsiniz.

Yengeç Burcu

İnsanlar sizinle kurnaz bir şekilde ilişki kurma peşinde olabilir ve siz de bunun iyi niyetli bir ilişki olduğunu düşünebilirsiniz. Bu yüzden gözünüzü dört açın ve kendinizi hiçbir şeye bu kadar kaptırmayın. İnsanları tartarak harekete geçin. Geçmişte çok üzüldüğünüz ortada bu yüzden daha dikkatli ve temkinli davranmak hayatınızı yoluna sokacaktır. Hayatınızı sorunsuz ve mükemmel yaşamaya kendinizi o kadar çok kaptırmışsınız ki bu süreçte etrafınızdaki insanların da kusursuz olmadığını anlayamıyorsunuz. Hep mükemmel olamazsınız çünkü insansınız. Biraz rahatlayın ve günü huzurlu geçirmek için meditasyon yapın. Ya da bir müzik açıp dans etmeye başlayın. Enerjinizin ne kadar yükseleceğine siz de şaşıracaksınız.

Aslan Burcu

Bugün kendinizi ilgiye aç hissedebilirsiniz. Bu yüzden de insanlara fazla öfke dolabilirsiniz. Bu da sizi daha büyük bir girdaba sokacak, çünkü sinirli olduğunuz için insanlar yanınıza yaklaşmayacak. İlgiyi kendinizde arayın ve güçlü olun. O zaman göreceksiniz ki insanlar da sizin mutlu ve huzurlu anlarınızdan bir pay almak isteyecek. Kendinizi başkalarının yerine koyun ve bir düşünün: Kim mutsuz ve sinirli birinin yanında oturmak ister?

Başak Burcu

Bugün size yardım etmek isteyen insanlar olabilir ve onları kesinlikle reddetmeyin. Huzursuz bir ruh haline sahip olabilirsiniz ya da mutsuz bir güne başlamış olabilirsiniz. Ama bunu değiştirmek sizin elinizde. Rahatsız olduğunuz duyguları saptayın ve üzerine gidin. Mutlu olmak sizin yapabileceğiniz ve başkalarının size veremeyeceği bir şey. Siz mutlu olmadıktan sonra kimse sizi mutlu edemez. Bunun farkına vararak hareket edin.

Terazi Burcu

Bugün zor bir ilişki sürecinden geçiyor olabilirsiniz. Uyum sağlamayı çok iyi biliyorsunuz ve bunu avantajınıza çevirmek de sizin elinizde. İlişkinizle ilgili ciddi kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Bu kararları da yeniliğe açık olmaktan korktuğunuz için erteliyorsunuz. Ama nereye kadar kaçabilirsiniz? Rahatsız olduğunuz şeyleri yok edebilmek için sorumluluk almanız gerekir. Bugün de sorumluluk en çok ihtiyacınız olan şeylerden biri olacak.

Akrep Burcu

Kendinizi yalnız ve insanlardan izole olmuş hissediyor olabilirsiniz. Bugün sizin için iyi bir gün değil. Çoğu zaman kendi kendinize konuşarak telkinlerde bulunuyorsunuz ve insanların sizi dinlemediğini düşünüyorsunuz. Sizde bir sorun yok, sadece takıntılarınız çok güçlü. Ya da etrafınızda size değer verecek insanları bulundurmuyorsunuz. Bugün evinizde oturup hayatınızı düşünün ve sizi mutlu edecek insanları hayatınıza alma konusunda kararlı olun. Geçirdiğiniz bu sürecin geçici olduğunu unutmadan kendinizi daha fazla üzmeyin.

Yay Burcu

Sürekli kendinize acıma eğilimindesiniz. Ama hayatın tek çilekeşi siz değilsiniz ve her zaman kendinizi bu kadar aciz duruma düşüremezsiniz. Biri sizi üzdüğünde gelip onun ne olduğunu sormasını beklemeyin. Gidin ve anlatın. Bu ruh halinizi mahvediyorsa sorunu yok edin. Yanınıza gelip biri size sorunun ne olduğunu sormayınca daha çok sinirlenip yalnız hissediyorsunuz. Ama bu bir yanılsama. Ruh haliniz bugün biraz daha depresif olabilir. Bu yüzden günü sakin geçirmeye bakın. Aşk hayatınızda bazı kırılma noktaları yaşanabilir. Parasal anlamda ise bugün yükselişe geçebilirsiniz.

Oğlak Burcu

Duygusallığınızın doruğundasınız. Kendinizi bu süreçte iyi ifade edemiyorsunuz. Çünkü utanıyorsunuz. Silkinin ve duygularınızı açıklamak için harekete geçin. Kendinizi ifade etmekte daha çok zorluk yaşıyorsanız o zaman bunun nedenini bir düşünün. Siz mi utanıp duygularınızı perçinliyorsunuz yoksa karşınızdaki insanlar mı sizi bu hale sokuyor? Cevabını bulduğunuzda siz de ok rahatlayacaksınız. Bugünlerde çevrenizle kendiniz arasında büyük bir uyumsuzluk olduğu hissine kapılabilirsiniz.

Kova Burcu

Sabahın erken saatlerinde bir huzursuzlukla kalkmış olma ihtimaliniz çok yüksek. Bugün modunuz çok düşük ve duygusal hissediyorsunuz. Ama ilerleyen saatlerde daha iyi hissedeceksiniz. Başarı odaklı bir gün olmayabilir ve karmaşık bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Moralinizi bozmayın ve kendinizi dışarı atın. Hava almak, mekan değişikliği ruh halinize çok iyi yansıyacak.

Balık Burcu

Arkadaşlık ilişkileri bazen zor olabilir. Bu da oldukça doğaldır. Aynı şey aşk hayatında da geçerli. Sevdiğiniz kişiye ne zaman açılacaksınız? Dilinizin bağını tutmayın ve artık karşınızdakine olan sevginiz platonik olmaktan çıksın. Tam bir aşk insanısınız ve artık kaybedecek bir gününüz de kalmadı. Vakit harekete geçme vakti! Evde yalnız olmayın ve dışarı çıkarak modunuzu katlayın. Bu süreçte daha duygusal ve mutlu hissettiğiniz için vereceğiniz ciddi kararları bir süre erteleyin.