5 Ekim gününde burçlar neler yaşayacak? Balık sınırlarını, Kova da olumsuzlukları yok ediyor

5 Ekim Salı gününde burçların başına neler gelecek neler! Kova, Akrep gibi burçların keyifleri epey yerinde olurken, Terazi ile Yay bir an önce günün bitmesini isteyecek. İşte Salı günü günlük burç yorumları!

5 Ekim gününde burçlar neler yaşayacak? Balık sınırlarını, Kova da olumsuzlukları yok ediyor

5 Ekim Salı gününde burçların çoğu için iyi bir gün olacak. Ama Terazi ile Yay burçlarının canı çok sıkılacak orası kesin. Boğa burcunun işlerinde aksamalar olurken, Yengeç uzun zamandan sonra kendisini harika hissedecek. İşte 5 Ekim Salı günlük burç yorumları:

Koç
Bugün sporla iç içe olduğunuz bir gün geçirin. Dışarı çıkıp dünyanın tadını çıkarma zamanı artık geldi. Bulmayı umduğunuzdan çok daha fazla güzellikler sizi bekliyor. İşlerin yolunda olacağı, mutlu olacağınız bir gün geçireceksiniz. İster sevdiklerinizle isterseniz de tek başınıza bir gün geçirebilirsiniz. Keyfiniz bugün yerinde olacak ve şansınız da epey yüksek.

Boğa
Bugün bir miktar gerginlik ve duygusal çöküntü yaşayabilirsiniz. Bu nedenle işlerinizde biraz aksamalar yaşayacaksınız. Hayatınızda iyi giden noktalara odaklanın ve anda kalmayı deneyin. Bu sıralar pek yolunda gitmeyebilir bir şeyler ama hepsi bir düzene mutlaka girecektir.

İkizler
İnsanların size sert bir şekilde davrandığını düşünüyorsunuz. Bu yüzden de çevrenize biraz kırgın ve mesafelisiniz. Ama her zaman böyle olmaz ve bazen de siz yanılırsınız. Bugün de o günlerden birisi. İnsanlarla sorununuz olduğunda akıl yürütmek yerine direkt olarak sorabilirsiniz. Bazı zorluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz ama bu kez çalıştığınız yerden geleceği için sorun yaşamayacaksınız.

Yengeç
Yengeç sonunda kumun altından kafasını çıkaracak. Bugün sizin için harika bir gün. Özgürlüğü sonuna kadar hissedeceğiniz, mutlu olacağınız bir güne hazır olun. Önünüze set çekilmiş gibi hissedebilirsiniz ama bugün zamanı değil. Partnerinizle güzel bir gün geçirin. Ailenizle sorunlarınız olmayacak ama yakınlarınızdan birinin sağlık sorunlarıyla uğraşabilirsiniz.

Aslan
Etrafınızda bir kişi sürekli olarak sizi suçlu hissetmeniz için baskı yapıyor. Bir projeyi başlatmak ya da bir işe başlamak istediğinizde biri tarafından sürekli engellenmiş hissediyorsunuz. O kişiyle gidin ve konuşun. Bu hissinizin muhtemelen yanlış olduğunu fark edeceksiniz. İlişkilerinizdeki pürüzleri ortadan kaldırmak için çok güzel bir gün. Yatırım için bugün havanızdasınız. Şansınız yüksek ve aşk hayatınızda da iyi şeyler olabilir. Bugünü fırsat bilin ve ipuçlarını kaçırmayın.

Başak
Arkadaşlıklarınız bugün sürpriz bir şekilde iyi gidecek. Bu zamana kadar canınızı çok şey sıktı ve arkadaşlarınıza olan güveniniz sarsıldı. Ama bugün her şeyi onarabilir ve düzeltebilirsiniz. Gelecekle ilgili bazı belirsizlikler canınızı sıkıyor. Oflayıp puflamak yerine nasıl bir çözüm arayabileceğinizi sevdiklerinize ya da partnerinize sorun. Yalnız başınıza halledemeyeceksiniz yardım isteyin.

Terazi
İşler bugün biraz garipleşebilir. Canınızı sıkacak küçük gelişmeler yaşayabilirsiniz. Paranızı kaybedebilir, arkadaşınızla küçük tartışmalar yaşayabilir ya da gideceğiniz bir yere geç kalarak günü mahvedebilirsiniz. Aklınız çok dolu. Bu yüzden sakinleşmek için meditasyon tercih edebilirsiniz.

Akrep
Beklenmedik sürprizler sizi bekliyor. Merak etmeyin çoğu sizin lehinize ve hoş olacak. Kötü bir beklenmedik olayla karşılaşmayacaksınız. Bugün hayat size güzel yönden bakacak. Yeni insanlarla tanışacaksınız ve kabul göreceksiniz. Toplum içinde kabul gördüğünüz için de gününüz bayağı şen geçecek. Sevgi dolu, pozitif ve enerji yayan insanlarla vakit geçirmek size iyi geliyor. Buna uygun hareket edin.

Yay
Bugün işler sizin için biraz kötü olabilir. İnsanlarla çok zıtlaşacak ve tartışacaksınız. Ailenizle sorunlar baş gösterebilir. Sevdiğiniz kişiye karşı enteresan şekilde kıskançlık duyuyorsunuz. Normalde çok fazla kıskanç olmamanıza rağmen bu aralar her şeye karşı kıskançlık duygunuz ön planda. Agresif ve keyifsiz bir gün sizi bekliyor.

Oğlak
Duygularınızı sürekli olarak kapatıyorsunuz. İçinizde yaşadıklarınızı yaşıyorsunuz ama dışarı hiçbir şey yansıtmıyorsunuz. Bu da size öfke problemi olarak dönüyor. Başarılı olmak için ihtiyacınız olan şekilde davranın. Duygularınızı gömmeyi bırakıp artık gün yüzüne çıkarın. İyi hissedeceğinizi göreceksiniz.

Kova
Bugün parasal olarak zor bir gün olacak. İşten çıkarılabilir ya da paranızı kaybedebilirsiniz. Muhtemelen paranızı bir durumdan ötürü kaybedeceksiniz. Yatırımlarınız varsa tehlikeli bir dönemden geçiyorsunuz. Ani hamleler yapmamaya ve kendinizi tehlikeye atmamaya özen gösterin. Bugün başınızda biraz iş yükü olabilir. Sevdiklerinizle sosyalleşmeyi ihmal etmeyin.

Balık
Kendinize hep bir sınır çiziyor ve o alanlar içerisinde kalıyorsunuz. Ancak mevcut sınırları kendinizin koyduğunu unutmayın. Bu sınırları aşıp aşmamak sizin elinizde. Başkaları size kural koymadı ve o kurallar sizin sıradan korunma çabalarınız. Yeni bakış açıları kazanmak için iyi bir gün. Sınırları önemsemeyen insanlarla dostluk kurun ve size ne kadar iyi geleceğini görün.