30 Eylül Perşembe burçlar ne yaşayacak? Terazi büyük acılar çekerken, İkizler de güven sorunu yaşayacak

30 Eylül Perşembe gününde burçları pek de güzel şeyler beklemiyor. Özellikle Terazi burcu için üzücü bir gün olacak. Balık burçları bugün keyifli çünkü aşk hayatları tıkırında. Koç ailesiyle epey bir dertli, İkizler büyük güven sorunları yaşıyor.

30 Eylül Perşembe burçlar ne yaşayacak? Terazi büyük acılar çekerken, İkizler de güven sorunu yaşayacak

30 Eylül Perşembe gününde burçların hayatları tepetaklak oluyor. Çok ciddi krizler baş gösterebilir. Özellikle Koç ailesiyle ciddi sorunlar yaşayacak. Yengeç artık çekememezliği bir kenara bırakacak. Balık tutku ve aşkı doruklarına kadar yaşarken, Terazi de kendisini çok kötü hissedecek. İşte 30 Eylül Perşembe günlük burç yorumları:

Koç
Bugün ailenizle ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız üzücü anlarda her zaman olduğu gibi bu kez de arkadaşlarınıza yönelmeyi düşünüyorsunuz. Aileniz ile sorunları çözmekten kaçmayın. Akrabalarınızla ilgili de ciddi sorunlar meydana gelebilir. Sürekli eleştirilmekten bıkmış durumdasınız. Bunu sorun yaşadığınız kişilere söylemek yerine kaçmaya devam ederseniz, sorunlar peş peşe gelmeye de devam eder. Kendinizi ifade etmekten korkmayın. Bu sıralar acı dolu günler sizi bekliyor ama güçlü karakterinizle üstesinden geleceğinizden emin olabilirsiniz.

Boğa
Bugün tam bir kitap kurdu olabilirsiniz. Sakin bir gün geçirmek ve yalnız takılmak istiyorsunuz. Bunda da sonuna kadar haklısınız. Çok inişli, çıkışlı zor günlerle karşı karşıya kaldınız. Geçmişe karşı özlem duyuyorsunuz ve yeni bir yaşam tarzı arayışındasınız. Bugünü evde geçirin ve sevdiğiniz kitaplardan birini okumaya başlayın. İkili görüşmelere hazır değilsiniz. Çünkü patlamaya hazır bir bomba gibi de hissediyorsunuz. Şu günleri geride bırakmak için sabırsızlandığınız çok belli ancak zaman çok değerli ve değerini bilmeyi öğrenmelisiniz.

İkizler
Genellikle parasal konularda kendinize çok güveniyorsunuz. Ama maddi olaylarda içgüdüler en büyük yanıltıcılardır. Finansal olarak bugün kendinize çok güvenebilirsiniz. Bu konuda işler yolunda da gidebilir ama çok dikkatli olmakta fayda var. Canınız bir şeye karşı sıkılmış olabilir. Partnerinize biraz zaman ayırmayı deneyin ve onu sorgulamayı artık bırakın. Güven inşa etmeyi öğrenmelisiniz. Etrafınızdaki insanların arkanızdan sürekli bir iş çevirdiğini düşünüyorsunuz. Bu yanlıştan bir önce dönmeye bakın!

Yengeç
Bir arkadaşınızla umulmadık şeyler yaşayabilirsiniz. Ya sizin ya da onun hayatında köklü bir değişim olabilir ve bu ikinizi de etkileyecek bir değişim olacak. İçinizde derin bir umutsuzluk ve yakınlarınızı kıskanma gibi bir huy var. Yüzlerine gülüyor ama arka planda tamamen hırsla yaşıyorsunuz. Sürekli hırs yapmak sizi yorar. İyi biri olduğunuzu düşünüyorsunuz ama bunu sesli olarak kendinize söyleyemiyorsunuz. Çevrenizle barışık olun ve herkesin aynı anda aynı başarıları elde edemeyeceğini fark edin. Bu tarz durumlarda başkalarının başarıları yerine kendi başarılarınıza ya da hedeflerinize odaklanın.

Aslan
Şu sıralar yeni bir işe girmeyi düşünüyorsunuz. İş hayatınızda ciddi değişimler istemeye başladığınızı artık yavaş yavaş dillendirir hale de geldiniz. Böyle bir isteğiniz varsa mutlaka şu sıralar harekete geçin. İkinci bir işe girecekseniz bunu garanti altına alıp ilk işinizi öyle bırakın. İşsizseniz ve yeni bir işe girmenin eşiğindeyseniz fırsatı sakın kaçırmayın. Kısa vadede karşınıza güzel bir maddi fırsat çıkacak. Bunu da gözden kaçırmayın ve değerlendirmeyi unutmayın.

Başak
Günlük yaşantınızın artık rutine bindiğini düşünüyorsunuz. Bu yüzden radikal bir karar almanın arifesindesiniz. Belki şehir değişikliği, belki ülke değişikliği ve belki de partner değişikliği düşüncesindesiniz. Aşk hayatınızda işler rutine binmişse vakit kaybetmeden ayrılmayı düşünebilirsiniz. Ama önce kalbinizin sesini dinleyin ve kararınızı ona göre verin.

Terazi
Değer verdiğiniz birçok şey başkalarının dalga konusu oluyor. Kendinizi bu sıralar incinmiş ve önemsiz hissedebilirsiniz. Etrafınızda size kendinizi kötü hissettiren insanlar varsa hemen onlardan uzaklaşın. Maddi cephede bazı sorunlar kapıda, sağlık sorunu yaşamayacaksınız. Ama bu sıralar para konusu sizi gerçekten zorlayabilir. İş sıkıntısı yaşayabilir ya da kariyerinizde sekteye uğrayabilirsiniz.

Akrep
Bugün sizin gününüz ve o yüzden her istediğinizi yapmak için güzel bir plan yapın. İster uzun vadeli ister kısa vadeli olsun bugün bir plan yaparak kendinizi mutlu edin. Bazı konularda küçük endişeler barındırıyorsunuz ama bu çok normal. Siz robot değilsiniz ve ara ara bunun hatırlamaya ihtiyacınız var. Partnerinizle yakaladığınız uyumu sakın kaybetmeyin. Kendinizi onunlayken çok iyi hissediyorsunuz ve bu size çok iyi geliyor. O yüzden bu ilişkiyi berbat edecek hamlelerden uzak durmak iyi olabilir.

Yay
Bugün eski defterleri açma günü. Kafanıza takılan bir ipucu sizi bambaşka noktalara götürebilir ve bildiğiniz gerçeklerin yalan olduğunu öğrenebilirsiniz. O yüzden bugün yaşadığınız olaylara ve ayrıntılarına dikkat edin. Ne yaşarsanız yaşayın bugün pek şaşırmamaya çalışın. Maddi açıdan güzel bir gündesiniz. Şansınız yüksek.

Oğlak
Kariyerinizde işler yolunda gidiyor. Partnerinizle de sorunları çözmenin eşiğindesiniz. Bildiğinizi okumaktan, sürekli hata karşınızdakindeymiş gibi yapmaktan artık vazgeçin. Yapmacık bir şekilde iyi davranmaya çalıştığınızda sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Bu şekilde devam ederseniz tek kaybeden siz olabilirsiniz. Yaşadığınız güzel ilişkiyi berbat edebilirsiniz. Ama bunu istemezsiniz çünkü onunla iyi hissediyorsunuz. Ailenizle de bazı küçük sorunlar baş gösterebilir ama aşılmayacak şeyler değil. Yoğun bir güne hazır olmalısınız!

Kova
Evinizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden bugünü ve önümüzdeki birkaç günü hazırlıklı olarak geçirmekte fayda var. Öte yandan yaşadığı ruhsal gerilim artık maksimum seviyeye ulaştı. Kendinizi kötü hissetmeyi bırakmalı ve hoşlanacağınız aktiviteler yapmalısınız. Beklenmedik bir anda aşkı bulabilirsiniz ve çok mutlu olabilirsiniz. Ama asosyal davrandığınız sürece bu ihtimali de yok ediyorsunuz.

Balık
Bugün yaratıcılığın dibine vuracaksınız. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız sizden yardım isteyebilir. Yardım etmek isteyeceksiniz ancak kendinize de zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Bugün sizin için tutku ve romantizm ön planda olacak. Aşk tazelemenin zamanı geldi de geçiyor bile.