29 Eylül gününde burçlar neler yaşayacak? Bugün Akrep yerinde olmak istemeyeceksiniz

29 Eylül Çarşamba gününde geçmiş travmalar, eski yaşanmışlıklar ortaya çıkacak. Bazı burçlar ilişkilerini daha da anlamlı kılarken, bazıları da zorluklar yaşayacak. İşte 28 Eylül Çarşamba günlük burç yorumları!

29 Eylül gününde burçlar neler yaşayacak? Bugün Akrep yerinde olmak istemeyeceksiniz

29 Eylül Çarşamba gününde Akrep çok zor bir gün geçirecek. Koç için işler çok yolundayken, Başak kariyer sorunlarıyla boğuşmaktan mutlu olmaya fırsat bile bulamayacak. İşte 29 Eylül Çarşamba günlük burç yorumları:

Koç
Romantizmi bugün doruklarınıza kadar yaşayacaksınız. Bir ilişkiniz yoksa dışarı çıkıp aşkı aramak size göre olabilir. Bugün biriyle tanışabilir ve hayatınızda önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Sevgiliniz varsa da bir kaçamak planlayabilir, yıpranan ilişkilerinizi onarabilirsiniz. Bugün mali açıdan işler yolunda olacak ancak planlı gitmekte fayda var. Çok güvendiğiniz biri hayatınızı zindan edebilir. Herkese güvenmeyin ve adımlarınızı sağlam atın.

Boğa
İş hayatınızdaki bir kişiye karşı duygusal hisler besliyor olabilirsiniz. Son zamanlarda iş cephesinde geçirdiğiniz fazla zaman sizi ona karşı yakınlaştırmış olabilir. Yakın gelecekte o kişiyle güzel bir aşka başlayabilirsiniz. Bu konu sizi şaşırtmasın. Korkmayın ve adım atmayı deneyin. O kişinin de sizden hoşlandığını gördüğünüzde çok mutlu olacaksınız. Aşk hayatında sürekli işleri ağırdan alarak kazanamazsınız.

İkizler
Bugün çok enerjik ve güçlü hissediyorsunuz. Çalışmak için ayrı bir şevk duyacaksınız. Kolları sıvayın ve işe koyulun. Çalışma isteğinizden dolayı siz bile işleri ne kadar çabuk bitirdiğinize anlam veremeyeceksiniz. Mali açıdan ufak birikimler yapmak önünüzdeki süreçte size iyi gelebilir. Bazı sağlık sorunları yaşayabilir ve paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. O nedenle dikkatli ve hazırlıklı olmalısınız.

Yengeç
Yapmanız gerekenin ne olduğunu biliyorsunuz ama içinizde rahatsız edici bir his var. Tüm gün boyunca hissettiğiniz şeylerden dolayı kötü geçebilir. Oturup karar verin ve ne yapmak istediğinizi belirleyin. Kendinizi rahatlatabilecek şeyler yapın. Masaja ya da saunaya gidip rahatlayabilirsiniz. Bazı şeylerin üzerini örtmek istiyorsunuz ama bu uzun vadeli çözümler getirmez. O yüzden kendinizi iyi dinleyin ve ara ara moralinizi bozacağınıza bir kez bozun ve her şeyi ortaya dökün.

Aslan
Arkadaş grubunuzla bu sıralar önemli bir etkinlik düzenleyebilirsiniz. Bu düzenlemede de çok önemli bir rol üstleneceksiniz. Aşk tarafında ise işler biraz sarpa sarmış gibi görünüyor. Partnerinizle tartışma yaşayabilir ve kalbini kırabilirsiniz. O yüzden sert davranmayın ve anlayışlı biri olmayı deneyin. İletişim konusunda iyisiniz ama bu kez konuşan değil dinleyen koltuğunda oturun. Etrafınızda sevdiğiniz birilerinin size ihtiyacı var. Onlara sırtınızı çevirmeyin.

Başak
Yalnız kalmak istediğiniz bir gün olacak. Ancak çok fazla eleştiriler alabilirsiniz. İş hayatınızda işler yolunda gitmiyor. Bu konuda hep eleştiri alıyorsunuz. İş bulmanız için sürekli tepki alıyorsunuz ama sorun sizden kaynaklanmıyor. Finansal açıdan faydalı olabilecek fikirler karşınıza elbette çıkacak ama şimdi zamanı değil. Çevrenizdeki insanlarla bağlantıda kalmayı deneyebilirsiniz. Bu kişilerden iyi haberler mutlaka alacaksınız. İçiniz sürekli daralıyor ve mutsuz gibi hissediyorsunuz. Biraz zamana bırakın ve düşünmemeye çalışın.

Terazi
Bugün romantiklik günü. Çok yoğun bir sevgi hissiyatı size eşlik edecek. Sevdiğiniz kişiyle güzel bir gün geçirebilirsiniz. Aşkınızda güvensizliğe yer vermeyin. Onu yakından tanıyın ve soru işaretlerini gidermeyi deneyin. Hayatı ertelemeyi bırakın ve güzelliklerini artık yaşayın. Bugün sizin gününüz. Onu heba etmeden harika bir gün geçirin.

Akrep
Çok yoğun günler sizi bekliyor. Geçmişinizle ilgili travmalar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden konsantrasyon sorunu size eşlik edecek. Eski travmalarınız, yıllar önceden kalan ve hala peşinizi bırakmayan sorunlar, hayalleriniz bile aklınıza gelebilir. Bir iyileşme sürecindesiniz. Daha olumlu olaylar yaşayacaksınız ama biraz sabır ve olgunluk gerekiyor.

Yay
Çok kasvetli bir gün sizi bekliyor olabilir. Arkadaşlarınızla ciddi tartışma yaşayacaksınız. Bu da size çevrenizi bir kez daha sorgulatacak. Sahte ve yapmacık ilişkilere yanaşmayın. İyi bir dinleyici olun ve her zaman anlatan taraf olmayacağınızın farkına varın. Sürekli olarak ben diyemezsiniz bazen de sen diyebilmeli ve karşınızdaki kişiye değer vermelisiniz.

Oğlak
İşlerinizi sürekli erteliyorsunuz. Hep ağırdan alıyorsunuz ama bugün günü değil. Çok fazla yapmanız gereken işler var ve ertelemeniz imkansız. Bugün içinizde büyük bir sıkıntı olabilir. Çeşitli soru işaretleri, aşk ve para sorunları aklınızdan çıkmıyor. İşlerinizi halledip tek başınıza vakit geçirin. Bir yürüyüş, küçük bir buluşma kötü bulutları başınızdan dağıtabilir.

Kova
Bugün kendinizi çok yaratıcı hissedebilirsiniz. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Bu sıralar özgüven sorunu yaşıyor ve hep kararsızlık problemiyle karşılaşıyorsunuz. Büyük hevesle başladığınız her şey kötü hissetmenizle son buluyor. Kendinize gelmek için neyi bekliyorsunuz? Her yeni gün kaybedilmiş bir eski gün anlamına geliyor. Zamanı geri alamazsınız ama şu an bile zamanın aktığının farkında değilsiniz.

Balık
Bugün bir çift ya da bir arkadaş ziyaretinize gelebilir. Yeni bir eve taşınabilir ya da evinizde ciddi değişimlere gidebilirsiniz. Bu yüzden de arkadaşlarınızla daha çok karşılaşacak ve değişimleri onlarla paylaşmak isteyeceksiniz. Sabah güne biraz buruk uyanabilirsiniz. Rüyanızda belki çok özlediğiniz belki de üzücü bir olay görebilirsiniz. Günü yine de kendinize zehir etmeyin ve güzel bir şekilde geçirin. Yüzmeye, eğlenmeye ya da başka bir aktivite yapmaya gidebilirsiniz. İçinizin kıpır kıpır olacağı bir gün sizi bekliyor.