28 Eylül gününde burçlar bu kez köşeyi döndü! İşte günlük burç yorumları

28 Eylül Salı gününde burçları neler bekliyor? Acele kararlardan uzak durmayı unutmamanın yanında, fevri hareket edilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Tüm burçlar için hayatta kalma rehberinde yazan bu altın kuralları da sakın silip atmayın. İşte günlük burç yorumları!

28 Eylül gününde burçlar bu kez köşeyi döndü! İşte günlük burç yorumları

28 Eylül Salı gününde burçların çoğu güzel şeyler yaşayacak. Acı günlerin çoğu geride kaldı. Özgüvensizlikler, maddi sorunlar, ilişkilerin girdiği çıkmazlar bugün olmayacak. İşte 28 Eylül Salı günlük burç yorumları:

Koç
İş fırsatlarını iyi değerlendirin. Para kazanmak için güzel bir gün sizi bekliyor. Bazı küçük dokunuşlarla harika gelirler elde edebilirsiniz. Teknolojiyi gözden çıkarmayın. Yeni fikirlere açıksınız ve isteğiniz de var. Yeni yeteneklerinizi bu aralar keşfedebilirsiniz. Kendinize şaşırmak için güzel bir gün. Kendinize katacak bir şeyler yapın. Örneğin bir hobi edinebilir, bir konuda eğitim alabilirsiniz. Kendinize yaptığınız her yatırım sizi mutlu edecektir.

Boğa
Bugün sinirli bir gün olacak. İnsanlar etrafınızda ve sürekli size bir şeyler soruyorlar. Başkalarının sorumluluklarını yüklenmeyi bırakmalısınız. Tavsiye vermek yerine yolunuza bakın. Dünyayı siz kurtaramazsınız. Kendinizle vakit geçirin ve eğlenmenize bakın. Güzel bir iş teklifi almak üzere olabilirsiniz. Bu sıralar iş bulma isteğindeyseniz çalmadık kapı bırakmayın. Şansınız yüksek görünüyor ve destek alabilirsiniz. Arkadaşlarınıza destek olmaya ara verip onlardan destek isteyin. Maddi olarak zor günler yaşıyorsunuz ama iyi bir bütçe ayarlamasıyla üstesinden gelebilirsiniz.

İkizler
Uzun süredir görmediğiniz bir arkadaşınızla yollarınız bugün kesişiyor olabilir. Sizin için büyük bir sürpriz olacak ancak arkadaşınızı ne kadar özlediğinizi fark edeceksiniz. Bugün yeni ürünler satın almak için alışverişe çıkabilirsiniz. Bir şeyler alma dürtünüz devrede. Bu sizin için de oldukça iyi bir şey olabilir. Kafanızı dağıtmak için dışarı çıkın ve eğlenmenize bakın.

Yengeç
Beklenmedik bir mesaj alabilirsiniz. Sürprizleri pek sevmiyorsunuz ama bir arkadaşınızdan güzel bir davet alma ihtimaliniz bulunuyor. Kısa bir yolculuk yapmak için bu sıralar hazırlıklı olabilirsiniz. Bir düğün, nişan ya da benzeri etkinlik için yerinizden hareket etmeniz sizi bunaltacak ama sonunda mutlu olacağınız da kesin. Bugün enerjik ve güzel bir gün. Sevdiklerinizle bir arada olarak güzel anılar biriktirebilirsiniz.

Aslan
Günün anahtar kelimesi hırs. Bugün sizin için harika bir kariyer fırsatı kapıda. Daha önce düşünmediğiniz detaylar size iş hayatınızda pozitif kararlar almanızda yardımcı olacak. Biraz korkutucu olabilir bu sizin için ama aynı zamanda büyük heyecan duyduğunuz bir gün de olabilir. İşinizi sadece şansa bırakmayın, yapmanız gereken görevleri tamamen yerine getirdiğinizden emin olun.

Başak
Bugünü partnerinize ayırmalısınız. Biriyle birlikte değilseniz de artık çaba gösterme zamanının geldiğini söylemek yanlış olmaz. Harika bir plan yapın ve aşkı doruklara çıkarın. Bu size çok iyi gelecek. Arkadaşlarınızla aranız iyi olabilir ama duygularınızı daha da yoğunlaştıracak bir ilişkiye adım atmak sizi çok mutlu biri yapacak. Romantizm için tam gününüzdesiniz. Özel yaşamınızı güçlü tutun. İş hayatınızda bazı sorunlar baş gösterebilir ve sağlık sorunları da gelebilir.

Terazi
Bugün geçmişe dönüş yaşayabilirsiniz. Aklınızdan çıktığını sandığınız biri bir anda yeniden anılarınız arasından çıkıp "ben buradayım" diyebilir. Yaşanmışlıklar peşinizi bırakmıyor ve hüzünleniyorsunuz. Bazı yaşanmışlıklar sizde pişmanlık ve üzüntü uyandırıyor. Duygularınızı bastırmaya çalışmayın. Kendinizle ve geçmişinizle yüzleşin. Üzülecekseniz üzülün. Üstünü örtmek sadece size zaman kazandırır. Yüzleştiğinizde kendinizi bir kuş kadar hafif ve özgür hissedeceksiniz.

Akrep
Aşkı doruklarınızda yaşayabilirsiniz. Bir partneriniz yoksa dışarı çıkın ve aşkınızı bulun. İlk görüşte aşık olacak kadar şanslı olduğunuz bir günü ellerinizle sakın tepmeyin. Belki hiç tanımadığınız biriyle belki de eski arkadaşlarınızdan biriyle yakınlaşabilirsiniz. Bugün aşk ve tutkunun günü olacak. Cazibenizi kaybetmeyin ve mümkünse gece hayatına karışın. Evde oturup aşkı beklerseniz gelecek olan koca bir yalnızlık olabilir. Harekete geçin!

Yay
Heyecan verici birçok gelişme olacak. Kariyerinizde iyimser olun. Güzel haberler sizin için çok ama çok yakın. Beklenmedik bir anda harika bir iş teklifi alabilir ve işleri yoluna sokabilirsiniz. Yeni bir arkadaş edinebilir ve kendinizi ona çok yakın hissedebilirsiniz. Bugün güzel bir plan yapın ve ister dışarı çıkın isterseniz de verimli bir gün geçirecek aktiviteler yapın. Örneğin bir kitapçıya, bir parka ya da sinemaya giderek kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

Oğlak
Biraz öfkeli hissediyor olabilirsiniz. Uzaklaşma isteği duyuyorsunuz. Arkadaşlarınızdan, sevdiklerinizden uzaklaşıp tanınmadığınız bir yerde kısa keyifler sürmek aklınızda dönüp duruyor. Böyle bir imkanınız varsa gidip gerçekleştirin. Ciddiyseniz araştırmalara başlayın. Tatil için karar vermek için harika bir gün sizi bekliyor.

Kova
Bugün eviniz için harika bir gün olabilir. Yeni mobilya, aksesuar, halı gibi malzemeler alarak değişim yaratmak isteyebilirsiniz. Bunu hissettiğiniz anda harekete geçin ve mağazaya gidin. Çok estetik ve yaratıcı bir bakış açısına sahipsiniz. Bu yüzden de bunu evinize uygulamak için güzel bir gün. Fazla açılmayın ve bütçenizi aşmayın. Zorlu günler yaşayabilirsiniz o yüzden dikkatli hareket etmelisiniz.

Balık
Sevgilinizden harika bir mesaj alabilir ve sevgiyi doruklarda hissedebilirsiniz. Keyifli ve heyecan verici bir gün olacak. Bu yüzden şanslısınız. İnişli çıkışlı ruh durumlarından uzak durabilirseniz bu size de çok iyi gelebilir. İlişkinizdeki romantizmi iki taraf da seviyor. Bu sayede daha samimi olabiliyorsunuz. Hiçbir şeyi mahvetmeyin ve ona küçük bir sürpriz yapın.