27 Eylül Pazartesi günlük burç yorumları! Burçları neler bekliyor?

Pazartesi gününde burçların bahtında ne ararsanız var. Sorumluluklardan kaçanlar, aşkı arayıp bulanlar ama ciddi adım atamayanlar, stres sorunları yaşayanlar, mutluluğu bir türlü tadamayanlar... İşte 27 Eylül Pazartesi günlük burç yorumları!

27 Eylül Pazartesi günlük burç yorumları! Burçları neler bekliyor?

27 Eylül Pazartesi gününde Koç için bugün aşkın günü. Boğa, kararsızlıkları sonuna kadar yaşayacak. Balık için işler çok zor. Çünkü sorumluluklarını üstlenmeyi sevmiyor. İşte 27 Eylül Pazartesi günlük burç yorumları:

Koç
Aşk ve romantizm denildiğinde bugün sizin gününüz olacak. İçinizdeki tutkuyu ve sevgiyi partnerinize yansıtın. Bu sıralar ilişkinizi iyileştirmek için çabalamanıza ihtiyaç var. İş ve para konuları sürekli kafanızı meşgul ettiği için aşkınızı geri plana attınız. Ama bu ilişkiyi kaybetmek sizi daha kötü etkileyebilir. Bu yüzden aşkınızı sonuna kadar hissettirin ve bağları kuvvetlendirin. Sizin de duygusal olarak yoğun bir gün geçirmeye ihtiyacınız var. Maddiyat konuşmaktan ve iş düşünmekten çok stres yaşadığınız belli. Hepsini bir kenara bırakın ve günün tadını çıkarın.

Boğa
Bazı konularda ciddi kararsızlıklar sizi bekliyor. Gel-gitler yaşıyorsunuz. Bir gün önce iyi dediğinize bugün kötü diyorsunuz. Bu yüzden de mutsuzluk aldı başını gidiyor. Bugün sakin bir gün geçirin ve kendi başınıza oturup iyice bir düşünün. Belki de aklınızla değil kalbinizle hareket etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuzdur. İş cephesinde bazı olumsuzluklar yaşayabilir ve bir arkadaşınızla tartışabilirsiniz. Omuzlarınızda çok büyük yükler varmış gibi hissediyorsunuz. Kendinizi yormayın ve sakin bir gün geçirin.

İkizler
Kafanız karmakarışık. Kötü bir güne uyanmadınız ama çok iyi bir gün de denemez. Huyunuz olduğu üzere sürekli ikilemler etrafınızı sarıyor. Çok hassas bir süreçten geçiyorsunuz. Ama bunun kısa sürede düzeleceğini bilmelisiniz. Akıllıca ve pişman olmayacağınız kararlar almaya özen gösterin. Başkalarını eleştirmeyi bırakın ve hayatınızla ilgilenin. Bir eleştiri makinesi gibi davrandığınız için arkadaşlıklarınız kısa sürede bozuluyor. Bugün herhangi bir yatırım yapmayın ve parasal yönetiminizi iyi hesaplayın. Bütçede koca bir delik açılmasını istemiyorsanız dikkatli ve mantıklı kararlar alın.

Yengeç
Bu sıralar çok bencil hareket ediyorsunuz. Sadece kendinizle ilgileniyor ve çevrenizdeki insanları umursamıyorsunuz. Kendinizi sıradan olayları büyütmeye o kadar adamış durumdasınız ki etrafınızda size ihtiyacı olanları görmüyorsunuz. Dostluklarınız şu sıralar ciddi yaralar almış olabilir. İlişkinizde dürüstlüğe önem vermelisiniz. Bugün sizin için zor bir gün olacak. İş hayatınızda da pek yolunda giden bir şey yok. Ego yapıyor ve her şeyden şikayet ediyorsunuz. Çevrenizden gelen sert tepkiler de çalışma hevesinizi yok ediyor. Biraz sakinleşmeyi ve anlayışlı olmayı denerseniz her şey hızla yoluna girecek göreceksiniz.

Aslan
Hayatınıza biraz aşk katmanız gereken gündesiniz. Aklınız çok dolu, sürekli stres yaşıyorsunuz. Maddi konuları ne yaparsanız yapın aklınızdan atamıyorsunuz. Bu sebeple ilişkileriniz uzun süreli değil. Karşınızdakilere size davranılmasını istediğiniz gibi davranın. Pek iyi bir güne uyanmadınız ama hepsini düzeltmek sizin elinizde.

Başak
Bugün keyifler önceki günlere daha yerinde olacak. Enerjik bir güne uyandınız, aklınızda hiçbir dert ya da tasa yok. Uzun süredir görüşmediğiniz bir arkadaşınızla görüşebilirsiniz. Bu sosyal medyadan ya da telefonla olabilir. Bu yüzden sürprizlere hazır olun. İnsanlarla ilişkilerini kuvvetli tutmaya özen gösterin. Mesela bir Pazar gününü fırsat bilerek güzel bir buluşma ayarlayıp, sevdiklerinizle çılgınlar gibi eğlenebilirsiniz.

Terazi
Her şeyin ayrıntısına dikkat ediyor ve en ufak bir şeyden kocaman anlamlar çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bugün de detaylara çok takılacağınız bir gün olacak. İnsanlar bunun farkında ve size sürekli bu konuda uyarılarda bulunuyorlar. Kendinizi küçük ayrıntılarda boğmayı bırakın. Yoksa bu sizin için büyük bir problem olabilir. Kendinizle ilgilenin ve detayları unutun gitsin. Sevdiğiniz bir kitaba başlamak ya da yeni hobiler edinmek için harika bir gün.

Akrep
Bugün sizin için harika bir gün olacak. Partnerinizle güzel bir gün geçirebilirsiniz. Şu sıralar ona çok bağlandığınızı hissedecek ve kalbinizin yerini sürekli olarak hissedeceksiniz. Sımsıkı bir ilişkiniz olabil ve güven üzerine kurulu olması sizi çok mutlu edebilir. Bunların devamlılığını istiyorsanız yapmanız gereken şey oldukça basit. İlişkinizde açık ve güvenilir olun. Kıskançlıklarınızı azaltıp, ona güvendiğinizi hissettirin. Güzel bir jest yapabilir aklını başından alabilirsiniz. Ekonomi cephesine bakarsak, aşk hayatındaki başarı ya da şans bu tarafa pek yansımamış. Yüklü bir borcun altına girebilirsiniz. Harcamalarınızı sınırlı ve düzenli tutun.

Yay
Bugün bazı tartışmaların içine dahil olabilirsiniz. Sakin kalan ve olgun davranan taraf siz olun. Olaylara karşı sakin ve mesafeli yaklaşırsanız ardından pişman olacağınız şeyler yapmadığınızı göreceksiniz. Zayıf yönlerinizin üzerine eğilin ve güçlü durmak için çaba sarf edin. Bu yönünüzü fark etmek size çok iyi gelecek ve her seferinde kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.

Oğlak
Uzun zamandır aklınıza takılan bir sorun bir türlü kafanızdan çıkmak bilmiyor. Günlük hayatınızı bile derinden etkileyecek bu sorunu ortadan kaldırmak için parçaları birleştirin. Olayları küçük bölmelere ayırın ve çözmek için adım adım ilerleyin. Aşk hayatınızda işler yolunda. Şu sıralar çok güzel bir haber alabilirsiniz. Çevrenizde biri evleniyor olabilir, iyi bir iş teklifi alabilir ya da yüklü miktarda para kazanabilirsiniz.

Kova
Bugün sizin için yaratıcılık günü. Kendinizi her zamankinden daha zeki ve güzel hissedeceksiniz. O yüzden aşkı aramak için harika bir gün denilebilir. Kısa süre önce tanıştığınız biriyle ciddi bir adım atmayı istiyor olabilirsiniz. Mantıklı bir ilişki kurmak sizin için de çok iyi ve güzel olabilir. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Yakın arkadaşlarınızdan da fikirler alabilirsiniz.

Balık
Günlerin tadını çıkarmayı unutmayın. Çok stresli, hep kasvetli ve hüzünlü bir ruh haliniz var. Değişim istiyorsunuz çünkü kendinizi ancak bu şekilde mutlu hissettiğinize inanıyorsunuz. Ama hayat her zaman bu şekilde işlemez. Sürekli yeniyi isteyerek eski sorunları çöp atamazsınız. Cesaretinizi toplayın ve bir adım atmayı deneyin. Olumlu bakış açınızı kaybetmeyin.