24 Eylül gününde burçların başına neler gelecek? Aşkı tadanlar, sırtından hançerlenenler ne ararsan var!

24 Eylül Cuma gününde burçların yaşamayacağı şey kalmayacak! Balık arkasından dönen dolapları duyacak, Koç için güzel ve mutluluğun günü olacak, Yengeç trip atmaktan boğduğu partnerini anlayacak. İşte Cuma gününün burç yorumları...

24 Eylül gününde burçların başına neler gelecek? Aşkı tadanlar, sırtından hançerlenenler ne ararsan var!

24 Eylül Cuma gününde Koç için bugün iler yolunda gidiyor. Boğa, artık sosyalliğin dibine dibine vuracak! Balık için hakkında yapılan dedikoduları öğrendiği için sıkıcı bir gün olabilir. İşte 24 Eylül Cuma günlük burç yorumları:

Koç
Bugün sizin için hayal gücünüzün en verimli olduğu gün olacak. Bu yüzden bu alanlara yönelin ve başarınızı görün. Çok tatmin edici ve mutlu bir gün geçireceksiniz. İçgüdülerinize bugün güvenin. Mantığınızla hareket etmeniz gereken bir durum olduğunda mantıklı bir kararı elbette verin ancak içgüdülerinizle alacağınız kararlarda da yanlış yapmayacaksınız. Çevrenizdekileri anlama konusunda da iyisiniz.

Boğa
Sosyalliğin dibine vuracağınız bir gün olacak. Arkadaşlarınızla cana yakın ilişkiler kurduğunuz bir gündesiniz. Bazı problemlerle epey meşgul oldunuz ve canınız sıkıldı. Ama bugün sizin için güzel bir gün olacak. Modunuzu yükseltebileceğiniz çok fazla aktivite var. Arkadaşlarınızla bol bol zaman geçirin. Onlardan öğreneceğiniz çok şey var. Bir arkadaşınızla bu süreçte daha da yakın olacaksınız ve sırdaşınız artık o olacak. Bugün yataktan erkenden çıkın ve canınız ne istiyorsa onu yapın.

İkizler
Bugün ailenizle yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz. Nedense yıldızlarınız bu süreçte pek uyuşmuyor. Ailenizle aranızdaki bağ zayıflamış gibi hissediyorsunuz. Bunun için güzel bir akşam yemeği hazırlayıp tüm aile fertlerini aynı masa etrafında toplayın. Küskünlükleri uzatmadan halletmezseniz bağınızın güçsüz olduğunu düşünmeye devam edeceksiniz. Kariyer açısından sizin için yeni fırsatlar yolda. Gelen fırsatları iyi değerlendirin ve mantıklı kararlar verin.

Yengeç
Bugün gittiğiniz yerlerde sizi çok etkileyecek insanlarla temasa geçebilirsiniz. Tanıdığınız biri hayatınızda büyük bir yer edinebilir. Aynı şeyler hoşlanmanız da konuşacak çok şeyin olduğu anlamına geliyor. Aşk cephesinde partnerinizi kendinizden uzaklaştırmayın. Sürekli trip atar bir haldesiniz ve bu çok can sıkıcı. Kendinizi onun yerine koyun ve düşünün: bu kadar çok trip atsa ben çeker miydim? Cevabınız hayır ise kendinize bir çekidüzen verme vakti gelmiş demektir.

Aslan
Sorunlara pratik ve hızlı çözümler bulabilen insanlardansınız. Bu yüzden en ufak bir zorlukta ekibin en çok göze batan ve tercih edilen kişisi siz oluyorsunuz. Bu yüzden kariyerinizde iyi şeylerle karşılaşmanız olası. Canınızı sıkabilecek olaylar elbette oluşabilir. Ama dik durun ve ezilmenize izin vermeyi. Meslektaşlarınız arasında parlayan bir yıldız gibisiniz. Bu kadar yetenekli olmanız size artı değer kazandıracak ve gerekli terfiyi de atamayı da yakında alacaksınız. Patron ya da müdür olmak için doğmuşsunuz!

Başak
Sizin ve çevrenizdeki herkesin moralleri bu sıralar biraz bozuk olabilir. Bu yüzden birlikte eğlendiğiniz değil, dertleştiğiniz bir gün olacak. Arkadaşlarınızı eve çağırın. Bir paket kahve ve bir paket çikolata alın. Pijamalarınızı üstünüze çekin ve oturup uzun uzun dertleşin. Karşılıklı sohbetler ve dertleşmeler moralinizi düzeltecek ve psikolojinize de çok iyi gelecek.

Terazi
Önem verdiğiniz kişilere karşı duyarlılık ve hassasiyetinizin daha da arttığını hissedeceksiniz. Sağlıklı hissettiğiniz ve mutlu olduğunuz bir güne uyandınız. Plansız bir gün olacak. Hafta içinin bittiği son günde kendinizi daha huzurlu ve rahatlamış hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle güzel bir kutlamayı hak ettiniz. Akşama güzel bir plan yapın ve haftanın yorgunluğunu dans ederek atın. Parasal boyutta bazı pürüzler yaşayabilir ve dibi boylayabilirsiniz.

Akrep
Bugün aşk, romantizm, tutku sizin için çok iyi gidecek. Partneriniz ile yalnız geçirmeniz gereken bir gündesiniz. Sürekli zorluklara göğüs germek durumundasınız. Ama bugün hepsini bir kenara bırakın ve sevdiğiniz kişiye odaklanın. Birbirinize ayırdığınız vakit sizi de çok mutlu edecek ve ne kadar motive olduğunuzu görünce şaşkına döneceksiniz.

Yay
Ailenizden bir üyeyle sert bir kavga yaşayabilirsiniz. Sakın öfke ile hareket etmeyin ve pişman olacağınız hareketlerde bulunmayın. Anlayışlı ve sıcak tavırlarınızla olayı yumuşatarak, hafif bir kırgınlıkla atlatabileceksiniz. Bu yaşananlar dürüst olmamaktan kaynaklanıyor. Daha önce olduğu gibi her şeyi içinize atmaktan kaybediyorsunuz. Bu da en küçük bir sorunu barut fıçısı gibi düşündürüyor ve büyük bir alev topuna dönüşüyor. Aşk hayatınızda işler yolunda, hem çok iyi görünüyor hem de çok iyi hissediyorsunuz. Moralinizi bozmanız için hiçbir neden yok. İş cephesine dikkat etmelisiniz. Bu sıralar her şeyi savsakladınız. Başınız belaya girebilir ve büyük pişmanlıklar duyabilirsiniz.

Oğlak
Yakın bir arkadaşınızdan ilginç bir haber alabilirsiniz. Bu uzun süredir görüşmediğiniz bir arkadaşınız da olabilir. Küçük bir telefon görüşmesi ya da bir mesaj gününüzü baştan sona değiştirebilir. Bireysel aktiviteler bugün sizin için daha iyi olacak. Kütüphaneleri gezebilir, sevdiğiniz kitapları alabilirsiniz. Kültürel yönünüz zayıf ve bundan dolayı üzüntü duyuyorsunuz ama geliştirmek için yaptığınız pek bir şey de yok.

Kova
Bugün maddi açıdan çok güzel haberler alacaksınız. Gelecek olan parayı hemen harcamayı düşünmeyin. Birikim yapın ve kendinize güvence sayabileceğiniz bir parayı kenarda bırakın. Evinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Bugün içinizde inanılmaz bir değişim duygusu olacak. Kendinizi frenleyin ve aşırı harcamalardan uzak durun. Bu sizi daha memnun ve mutlu edecek. En azından şimdi olmasa da sonra bu kararı aldığınız için mutlu olacaksınız.

Balık
Sabah saatlerinde bazı misafirleriniz olabilir. Birlikte güzel bir kahvaltı yapabilir ya da lezzetli bir öğle yemeği için sözleşebilirsiniz. Hakkınızda yapılan bazı dedikodular kulağınıza gelebilir. Hiçbirine kulak asmayın. Doğruluğundan emin olmadığınız şeyler için üzülmenize hiçbir şekilde değmez. Gününüzü berbat etmeyin. Herhangi bir yatırımdan şu sıralar uzak durun. Mantığınızla rahatça karar veremediğiniz bir dönemdesiniz.